Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zoe Pound, Long Road Dumpster

Başlatan A M C A, 03 Eylül 2019, 21:53:43
Okunma sayısı 37675 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı A M C A

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Aralık 2023, 21:40
Toplam oynama: 69 gün, 8 saat
SS atan arkadaşlar bana sormadan ss atmışlar KUSURULARINA BAKAYIN
Kişiler birlikte değildir o ss leri atanların, bizim attığımız ss'lere bakarsanız adminlerim daha iyi olur.
İYİ ROLLER

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 126 gün, 12 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 07 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 7 gün, 9 saat
Her türlü kural ihlalini yaparsın, buna rağmen onayı hak ettiğini düşünüp izinsiz hesap açıp, kendi çarını birlikten atarsın. = Stonks.

M/A dan hakkında ticket açılır ve ban yersin. = Not Stonks.

Çevrimdışı Nalsra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 11:05
Toplam oynama: 178 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Her türlü kural ihlalini yaparsın, buna rağmen onayı hak ettiğini düşünüp izinsiz hesap açıp, kendi çarını birlikten atarsın. = Stonks.

M/A dan hakkında ticket açılır ve ban yersin. = Not Stonks.
+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2023, 02:47
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
Son giriş: 12 Nisan 2025, 01:13
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Biraz ban yedin ama sıkıntı olmaz inş.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ekim 2024, 23:14
Toplam oynama: 98 gün, 17 saat
Toprağın yediği hapis birliği hiç bir şekilde etkilemiyecektir, Ooc hapis olduğu için eğer ic hapis yeseydi gereken yapılırdı yerine daha rütbeli birinin Toprak tarafından görevlendirilip bir süre idare etmesi kararını alıyorum mahallede yapılan roller devam edilecektir ve kesinlikle bırakma gibi bir şey yok atılan Ss hakında ise hapiste ss atma diye bir şey yok kişiler birlikte değiller bizden izin almadan attılar gereken yapılacaktır onlar hakkında Toprağın yediği ban ise en yakın zamanda kalkacaktır biliyorsunuzki Multi Account denilen şeyi hepiniz yaptınız burada yapmayan varsa gerçeği söylesin fakat eminim hepiniz yapmışsınızdır kimseyi suçluyarak bir yere varamazsınız adminlerin bunu karara alarak onay vermesini talep ediyorum ve hapislerin rollerini etkilemiyeceğini söylüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ekim 2024, 23:14
Toplam oynama: 98 gün, 17 saat
Toprak Efe'nin ban yeme sebebi ise biliyorsunuzki yeni karaktere geçmesidir, bunu yapma sebebi ise Larin Stone karakterinde bir süre takılmamak istemesidir fakat bu sunucuya Multi Account yapmak için girmedik rol yapmak için girdik Toprak Efe'nin yaptığı şey normal bir şey NC parası bulamadığı için ya da bunu yapmak istediği için yaptı fakat bir süre Larin Stone karakterinde kendisini göremedim rollerin çoğalması adına bunu yaptık yani yapılan bir hata değilde rolleri çoğaltmak için yapıldığını söylüyorum eğer bir hata olarak sayılıyorsa en büyük hatayı siz yaptınız o zaman rol yapanların ne zamandan beri hata yaptığını söylüyorsunuz adminlerin Toprak Efe'nin banını kaldırıp diğer karakterle rol yapmalarına izin vermelerini istiyorum ayrıca birlik onayını etkilemiyen bir şey olduğunu söylüyeyim bunun rol amaçlı geçti eğer rol yasaksa böyle bir sunucu kurmazsınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2023, 15:57
Toplam oynama: 155 gün, 0 saat
Birlik: ****** X3
Toprak Efe'nin ban yeme sebebi ise biliyorsunuzki yeni karaktere geçmesidir, bunu yapma sebebi ise Larin Stone karakterinde bir süre takılmamak istemesidir fakat bu sunucuya Multi Account yapmak için girmedik rol yapmak için girdik Toprak Efe'nin yaptığı şey normal bir şey NC parası bulamadığı için ya da bunu yapmak istediği için yaptı fakat bir süre Larin Stone karakterinde kendisini göremedim rollerin çoğalması adına bunu yaptık yani yapılan bir hata değilde rolleri çoğaltmak için yapıldığını söylüyorum eğer bir hata olarak sayılıyorsa en büyük hatayı siz yaptınız o zaman rol yapanların ne zamandan beri hata yaptığını söylüyorsunuz adminlerin Toprak Efe'nin banını kaldırıp diğer karakterle rol yapmalarına izin vermelerini istiyorum ayrıca birlik onayını etkilemiyen bir şey olduğunu söylüyeyim bunun rol amaçlı geçti eğer rol yasaksa böyle bir sunucu kurmazsınız.

Hayır o yüzden yapmadı Larin Stone'nin sicili fazla olduğu için yan hesap açıp oynadı

Çevrimdışı batıns

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 31 Aralık 2024, 20:50
Toplam oynama: 102 gün, 0 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Ağustos 2024, 22:10
Toplam oynama: 7 gün, 10 saat

Hayır o yüzden yapmadı Larin Stone'nin sicili fazla olduğu için yan hesap açıp oynadı

Sanırım ilah olan bir arkadaş var insanlar bir şey anlatmadan biliyor.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
m.a izni almak birkaç dakikalık bir süreç abartmayın. Olanlar sanki yönetimin bir suçuymuş gibi konuşuyorsunuz.

Çevrimdışı Toprakkk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Doon Leysek Lv.13
Son giriş: 20 Haziran 2022, 15:47
Toplam oynama: 34 gün, 17 saat
Arkadaşlar Doon Leysek adlı karakterimle rollere devam edeceğim, adminlerle konuşup larini banlatacaktım Doon u bandan çıkarttım sonra ona girdim biri şikayet açmış kabul oldu Doon adlı karakterim banlandı bende adminlere Ticket yoluyla bu konuyu anlattım ve Larin Stone karakterimi banlayıp Doon Leysek adlı karakterim ile devam etmemi söylediler bende kabul ettim olay kısaca bu kadardır bir sorun varsa ileti yoluyla hallede biliriz, tanıtımın böyle gözükmesini istemem.