Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinayi duzgunlestirebilecek argeler

Başlatan BasBasParalariMirlivaya, 03 Eylül 2019, 17:58:47
Okunma sayısı 1917 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rinayi duzgunlestirebilecek argeler
« : 03 Eylül 2019, 17:58:47 »
Karakter Adınız: (Cevabınız) Berto_Guiza
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Cevabınız) Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Cevabınız) Merhabalar telefondayim yazım yanlışı olabilir ilk öncelikle kusura bakmayın. Taşımacılık bildiğiniz üzere artık çok yapılmıyor tircilik geldiği için ilk öncelikle taşımacılıkta checkpointler kaldırılmalı yol çeşitliliği olmali çünkü checkpointlerin olduğu yol Suriye'ye döndü tüm dm drive by neredeyse orada dönüyor vede taşımacılık yapanlarda zarar görüyor yol çeşitliliği olması için checkpointlerin kaldırılması gerek 2017 de checkpointlerin olmadığı için 3 yol kullanılıyordu ve olayları olmuyordu  başka birşey ise san fierro bölümü gelmeli ya daha kısa yada daha uzun olmali kısa ise 50 dolar az uzun ise 50 dolar fazla olmalı nereye gidecegimizi random veya kendimiz belirlemeliyiz
Birde DFT-30 kamyonu 150 basan bir kamyon olup 60binden satilsa taşımacılıkta kullanabilmek güzel olur. 10 turda bir 200 dolar bonus verebilir 6 .level taşımacılık gelebilir 5 lvlden 120 dolar civarı yüksek olabilir. mule ve flatbed hızları arttırılabilir Flatbed kiralama gelebilir saati 500 dolar gibi sistemden tircilikta olduğu gibi

Oyunda çok fazla gereksiz obje ve map.var bazıları kaldirilabilir

Mekanikler birlik araçlarını calmalari engellenmesi lazım birliklere kendimiz değil birliğe bağışlayabiliriz araç direk birliğin kalıcı olur.

Bıçakları Gold vipler normal oyuculara satabilmeli

Pizzacida /smoke 2 çekip boombox açanlar.kick yemeli

Kumarda sınır tekli oynadığınızda 2500-5000 e çıkmalı

Zar düellosu belli bir miktar belirlenebilir ona göre oynanır ortaya para atılır en yüksek zarı Atan parayı alır 4 kişi oynanabilir herkes maksimum 15bin atabilir

Tec9 mac 10 gibi oyuna gelmeli

Dükkanlar serbest bırakılmalı oyuncular bunları alıp ticaret yapmalı
İdlegas örnek : 500bin  Ganton civarı. Market : 100-150 bin olabilir

Yazlık evler eklenmeli deniz kenarlarina
Otel odaları için vip oda ayrımı yapılabilir 2000 dolar pahalı olur
İnteiriorsu normal oda suanki : 250 dolar
Bronz oda : 500 dolar
Silver oda : 1000 dolar
Gold Oda : 2000 oda olur
Tüm oyuncular bu özel interiorlu otel odalarindan yararlanabilir
icraat videosu cekenler sunucuyu freeroam gibi gösterdikleri için serial Ban yemeli
Apartmanlar artmali 2 katli dubleks apartman evleri olur güzel olur 100bin gibi
Aklıma geldikçe yazacağım
Patriot model araç grottiye gelmeli
Kelesle  araçtan sarkmak yasaklanmali sen reelde yarrak sarkarsin kelesle araçtan tasiyamazsin ağır bir silah m4 de dahil yasaklanmaya m4 daha ağır bir silah çünkü böylece icraat moruq sultan+ keleş-m4. Videolarının önüne geçilir sunucu freeroam TDM hp gibi görünmez
Benzinlikler satılmalı oyunculara fiyatlar oyuncular bunları kendileri belirler maks 4 dolar olur
Otobüsler satılmalı taksiler yerine belli durak checkpointleri gelir taksiye 200-300 dolar yerine otobüse 10 dolar öderim yakınlarında inerim oranın koşmak 10-20 hatta 5 saniye sürer
Artık adminler silahlar için stok belirlemeli herkes istediği kadar alıyor mesala stok yazacak deagle: 20 keleş :0 kalmış.digerleride böyle silah bulmak zorlaşacak
Artık silah ruhsatı sistemi gelmeli ve Rifle silahı şehir dışında Colt 45 i şehir içi taşımak serbest olmalı.
Avcılar için hayvan npc si gelebilir bunları toplayıp satarız sadece Rifle ile avlanır diğer silahlar mantıksız  m4 le geyik vurulmaz
Kasabalar aktiflesmeli
2017 de hediye al 3 saatte birdi 4 saate veya 3 saate indirilebilir yine
Her önüne gelen birlik açmasın sonra hepsi LsMD yeleği renk degistir diyip TDM savaşı yapıyor Rockford pavlov gibi birlikler yapmıyor ama Sırp ve zaytsevler gökkuşağı amina koyim  birlik açmak zorlaşmali
Ben DM ciyim proyum moruq diyen herkes ironi filan bakılmaksızın banlanmali sunucuda farklı algı yaratıyorlar çünkü
Bir bilgisayarda denetim masası yeni kullanıcı oluştur yapıp 10 hesap sokup günde 70k kasiyorlar serial tespit edici gelmeli haksızlığın önüne geçilmeli
Sunucuda rol bilen kişi sayısı sunucunun %5 i durum rezalet rol eğitimi verilmeli helperler tarafından katilmak zorunlu olarak olmalı
Her önüne gelen youtuber tagi verilmemeli çekiliş videolariyla buyuyenlere özellikle
2017 deki ekonomi geri gelmeli para kasmak zor birşey aldığında hip hızlı bitmeli farketmeyeceksin zenginsen reeldeki gibi
Reklam tabelaları fiyatı arttırılmalı ve admin onayıyla verilmesi gerek : Murat'ın götü çok büyük Gibi tabelalar görmek istemiyorum
Bence artık birlik yetkilileri sınav yapmali helperler veya adminler karışık birliklere atanmali DM+MİX+MG yapanlar direk Hapise atılıp birlikten çıkarılmalı
Köpek rolleri için izin alınmali yoksa Jamaika kardeşimizin başına gelen bizede gelir kuduzdur diyip saldıran köpeklerden bıktık.
Girişteki müzik değiştirilmeli
Boombox viplere özel olabilir 2017 deki gibi ama 10level + kişiler vip olmadan açabilir.
Pizzacida /s aracim satılık 24k premier diye bağıran kardeşlerimiz tespit edilip 2.el hakkında rehber actirilip bagirdigina pişman edilmeli
Ooc hapis filan tamam dışarıda gezinebilelim veya muhabbet edelim herkes aynı Hapise konulsun okadar odayı boşuna yapmadınız sonuçta
Govda bazı beyinsiz ordusu var temizlenmeli GOV'un kadrosu yenilenmeli büyük çoğunluğu keleş satan avukatlar vardı onlardanw bıktım evin yanında keleş veriyorlardı kelessiz satmiyordu belki GOV'un tamami yerine avukatlarda temizlik yapılabilir emin değilim
/Masasandalye gelmeli
Hotdog araçları yapılmalı içine girilebilmeli
Dondurma spami yapanlar uyarı almali devam ederse 60 dakika hapis alabilir.
Polislerin önü açılmalı dm ci illegaller yüzünden polis çok güçsüz 2017 de dengelemek için düzenli pazar günü baskını yapılırdı benimde m4 kaybedip nasiplendigim yeniden başlamalı keleslerin çoğu toparlanmali hafif makineliler kullanılmalı
Polisler m4 ü araç içinde drivede kullanmamalı
Genelde kadınlar keleş taşıyamaz bu çoğunluğu buna düzen gelebilir.
Motorlar için ayrı bir 2.el açılmalı
Milleti kışkırtıp cr atıp küfür vb yiyince silah çekilince şikayet açıp uzlaşma adı altında para isteyen dalyarraklara beyin takılıp serverden siktir çekilmeli
Aksesuarlara asılan çantadan gelmeli görmedim hiç asılan spor.çantalarindan yani
Ak-47 hasarı 11 olabilir
Kasabalar için kasaba yöneticisi seçimleri olabilir.
Araçlar için bir düzenleme gelebilir 0 fiyatının yukarısına satilmamasi gibi çunku mantıksız (TR'de ilk samp RP sunucusu yaptı ve kolay.zengin olma yolu bitti işe yaramıştı orda )
8 LVL'e kadar silah taşıma yasaklanmali
Amk gibi kelimeleri bazen kafa daginikken yazabiliyoruz bir sunucuda S.a yazdığımızda selamın aleyküm diye çeviriyordu amk - aq - gibi kelimeleri otamatik orjinali olan Küfüre çevirebilir
Palamino creek evlerinin üst katına 2 katlı olup fiyatı 60 a inebilir 40bine aldığım alt kattaki evi 3 kat yapıp 80k ya sattım adamlar kendisi diyor bu evi alırım yukarıdaki 80bin içi bomboş aynı ben malmiyim diye yukarıdaki evler 2 katlı olmayacaksa 40bin e insede fena olmaz
Telefon yazdığımızda kamera gelebilir ve fotoğraf makinası gibi biryer çıkar tekrar /telefon yazarak kamera modundan çıkarız.

Sparrow helikopter (2 kişi ) beagle uçak (2 kişi) Skimmer denizde falan giden (2 kişi ) oyuna gelmeli bence

San fierro aktiflesebilir aslında yukarıdaki hamburgerci taraflarında güzel roller çıkabilir böylece Los Santos rahatlar.

San fierro aktiflesebilir ise bir otobüs npc si olur 4 durak belirlenir 50 dolara san fierro otogarina gidebiliriz veya oyuncular yapar bunu

Sunucuya kumarhaneler farklı yerlere açılsın /s 10k zar atıinn lardan kurtuluruz 10k zar diye bagiranlarin ilkinde 50k 2. 300 dk hapis lazım

Güncelleme  6 Eylül 17:43 2019.   - 11mart 7:24 2020
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız) -
-

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2023, 21:44
Toplam oynama: 41 gün, 0 saat
Ynt: Taşımacılık hakkında
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2019, 18:04:54 »
Bence de eklenmeli,eğer sunucuya eklenirse taşımacılık mesleği canlanıcaktır.
DESTEKLİYORUM

Çevrimdışı Jaec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mart 2023, 00:11
Toplam oynama: 287 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 77 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Şubat 2023, 02:48
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2019, 20:33:34 »
Destekliyorum, harika olur.

Çevrimdışı Ecstasious

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Aralık 2020, 01:10
Toplam oynama: 26 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2019, 20:39:20 »
argesi açılmıştı, değerlendirmeye aldılar. Gelmez bence. 150 basan kamyona gerek yok bu arada, halihazırda Flatbed var, 150 basıyor ve piyasası daha ucuz, kimsenin o dediğini alacağını düşünmüyorum.

Kamyon haricinde Destek

Çevrimdışı caglar06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 13 Mayıs 2020, 17:30
Toplam oynama: 31 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2019, 20:44:13 »
San fierro'ya yol eklenmesi konusunda ve checkpointler konusunda destekliyorum.

Çevrimdışı Mordecai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Haziran 2020, 01:10
Toplam oynama: 55 gün, 19 saat
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2019, 11:38:54 »
Destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2019, 21:32:42 »
Desteklerinizi esirgemeyin taşımacılık tirciliktan daha iyi birde zam gelse keşke

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2019, 21:39:50 »
Çok haklı bir AR&GE. Zamanında ben de kaç kez yaşayıp adminlerden beklediğim cevabı alamayınca oyunu bırakmıştım.
Sonuna kadar DESTEKLİYORUM.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 01:53
Toplam oynama: 208 gün, 4 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 02:08
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Kasım 2023, 21:20
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2019, 06:52:59 »
Bence de eklenmeli,eğer sunucuya eklenirse taşımacılık mesleği canlanıcaktır.
DESTEKLİYORUM

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: