Evet, son hemen hemen 1 haftanız aşağıdakileri yapın.
12 lere abi çekiyorsunuz, 11 lerlede aranızı güzel tutuyorsunuz seneye size lazım olucaklar. 10 lar sizinle uğraşıcak bu yüzden 12 lere abi bak sana abi diyorum siz yokken bir kaç çapulcu kendini kral sanıyor artık sizin halletmeniz lazım diyeceksiniz ama karşıdaki kişinin karakter yapısına göre değişir keko ise onu kendisini cihat sarsılmaz hissettirin eğer değil cool takılmayı seven ise bad boy hissettirin dil konuşur burada ben 9 ken çok 10 dövdürttüm

Gelelim kız meselesine bir çok kız arkadaşınız olsun tek kıza köpek gibi bağlanmayın bu sefer o kendisini prenses sanıp sizi peşinden koşturucak ve sizden iyisini bulursa gidicek sosyal olun herkesin tanıdığı birisi olmaya çalışın kızlar gelecektir güzel kalabalık bir erkek grubunuz olsun ama sakın sürekli erkeklerle takılmayın ben bi tuvalete 10 erkekle giden birisiydim ve 2 senedirde öyleyim pişmanım fazla kızlı ortamlara giremiyorum yanımdaki kazmalar yüzünden siz yapmayın sosyal olun.
öyle badboy olucam havasına girmeyin kendiniz olun ne kızın yanında küfür etmicem şunu yapmıcam demeyin kendiniz gibi davranın yapmacık olmayın doğal olun.
Derslere gelelim dersler çok önemli bir binanın temelini yanlış atarsan devamı gelmez aga dikkat edin ortaokul gibi değil dersler oturup ezberliceksiniz. Ortaokul diploma notum 98 lise yıl sonu notlarım 9- 71 | 10- 76
İlk gittiğinizde gidip sınıfın en arkasına geçmeyin ben o konuda şanslıydım arkadaşlarım gelmişti ve sizin böyle durumunuz yok ise sınıfın tam merkezine oturun bir akbaba gibi etrafı süzün ama sadece kızları kesmeyin erkeklerle de kızlarlada muhattap olun okulunuz tanışma günü yapıyorsa gidin orda sosyalleşin okula başlamadan arkadaş edinin ilk gün kimsenin gerçek huyunu anlayamazsınız herkes yapmacık davranır kızlar makyajla gelir 2 hafta sonra anlarsınız kimin ne olduğunu o yüzden kimseye aşırı güvenmeyin.
Herkes bir şeyler eklesin yardımcı olalım arkadaşlara ayrıca yazım yanlışı çok olabilir üşendim.