Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kendini özetle

Başlatan southcoast, 16 Nisan 2018, 13:08:04
Okunma sayısı 2822 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Kendini özetle
« : 16 Nisan 2018, 13:08:04 »
Bir kaç fotoğrafla, bir kaç sözle kendini özetle.
(Bir bölümde "kendini tanıt diye konu olsa" diyen birisi vardı, buyursun gelsin :)

Çevrimdışı dixnysxs666

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2018, 19:57
Toplam oynama: 27 gün, 7 saat
Ynt: Kendini özetle
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2018, 13:59:37 »
😂bekle eve gidince yazıcam:D

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2018, 14:10:40 »
Kimine göre egoist kimine göre yardımsever iyi insanım, hobi olarak photoshop ve video montajlamayla uğraşıyorum. GTA Sanandreas modlarından iyi anladığımı düşünüyorum, kendimin tek sevmediğim yanım bazen trollü aşırı kaçırmam veya insanları şakasına kızdırıp kalplerini istemsizce kırmam, bana saygısı olan her insana bende aynı saygıyı göstermeye çalışıyorum, insanlara ısınmam biraz zor oluyor ama karşımdakiyle iyi anlaşınca değer verince zor kopuyorum, son olarak 2 yüzlü ve yalancı insanlardan karşısındaki insanın fikirlerini veyahut ta karşısındakini adam yerine koymayıp aşağılayıp kendini üstün sanan insanlardan nefret ederim  :)

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2018, 18:41:11 »
😂bekle eve gidince yazıcam:D
tm bebeğim

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2018, 18:41:38 »
Kimine göre egoist kimine göre yardımsever iyi insanım, hobi olarak photoshop ve video montajlamayla uğraşıyorum. GTA Sanandreas modlarından iyi anladığımı düşünüyorum, kendimin tek sevmediğim yanım bazen trollü aşırı kaçırmam veya insanları şakasına kızdırıp kalplerini istemsizce kırmam, bana saygısı olan her insana bende aynı saygıyı göstermeye çalışıyorum, insanlara ısınmam biraz zor oluyor ama karşımdakiyle iyi anlaşınca değer verince zor kopuyorum, son olarak 2 yüzlü ve yalancı insanlardan karşısındaki insanın fikirlerini veyahut ta karşısındakini adam yerine koymayıp aşağılayıp kendini üstün sanan insanlardan nefret ederim  :)
sen egoistsin postumu terk et low montajların iyrenç kşe ölsen

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2018, 18:51:50 »
Bilgisayar oynamaktan hoşlanıyorum, zaten boş vaktim fazla olunca oturuyorum. Sanırım şaka mevzusu bende de var. Genellikle mizahı takip ettiğim için mizah yapmaya çalışıyorum, karşı taraf anlamayınca anlaşmazlık vesaire çıkıyor. Kötü oluyor tabii bu durum. Genellikle şakacı tiplemesi olarak görülüyorum, olsun. Böyleyim yani şuraya da çıkardığım eserleri yazacak değilim. (anladın mı hani mizah falan dedim ya son cümlede.-*ehm.)

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2018, 18:56:13 »
Bilgisayar oynamaktan hoşlanıyorum, zaten boş vaktim fazla olunca oturuyorum. Sanırım şaka mevzusu bende de var. Genellikle mizahı takip ettiğim için mizah yapmaya çalışıyorum, karşı taraf anlamayınca anlaşmazlık vesaire çıkıyor. Kötü oluyor tabii bu durum. Genellikle şakacı tiplemesi olarak görülüyorum, olsun. Böyleyim yani şuraya da çıkardığım eserleri yazacak değilim. (anladın mı hani mizah falan dedim ya son cümlede.-*ehm.)
anlamadım şimdi seninle tartışıcam

Çevrimdışı dixnysxs666

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2018, 19:57
Toplam oynama: 27 gün, 7 saat
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2018, 19:21:00 »
adım emir, 18 yaşındayım. balıkesir'de yaşıyorum. 5 yıldır samp oynuyorum, genellikle rp serverlerinde oynuyorum. yeri gelince cana yakın, sevecen biriyim. yeri gelince karşımdaki kişiye karşı kin ve nefret dolu biriyim. kesinlikle egoist biri değilim ve olanlardan nefret ederim. herkesle arkadaş olabilme potansiyelim var. burada da bir kaç fotoğrafım var; (www.instagram.com/emirgirginer)
Spoiler:

Çevrimdışı Kolpacinoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 31 Temmuz 2023, 17:19
Toplam oynama: 21 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2018, 19:39:41 »
Adım Mustafa, kısaca "Ayran" diyebilirsiniz veya "Tantuni". 15 yaşıma 2 ay önce girdim yaklaşık 5 senelik bir SA:MP geçmişim var,  1 senesi Freeroam'larda geçti geri kalanını Roleplay öğrenmeye adadım. Son senelerde ilgi alanım harita tasarımına vs. kaydı. Yerli yersiz esprilerim dikkat çeker, bir insana hemen ısınabilirim. Tanıyanlar bilir aşırı troll bir insanım, mutant biriyim. Ciddi kavramı hayatımda neredeyse yer almaz, her şeye şaka katarım. Duygusal bir insanım, benimle rol yapanlar bilir. IC bir şeyden OOC olarak da etkilenirim, bu da çoğu zaman arkadaşlarımla aramı sarsabilen bir özelliğim olmuştur. Ama bağlandığım zaman bir insana, ne olursa olsun bırakmam. Her ne kadar birine ciddi anlamda kızsam veya küfretsemde, yine varlığını ararım. Özetleyeceğim şeyler bu kadar, seviyom uleyn sizi

Bu arada bö
Spoiler:

Çevrimdışı ragreich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: