Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cartel Crimé Family

Başlatan dagnes, 31 Ağustos 2019, 17:01:16
Okunma sayısı 1925 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dagnes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 10:27
Toplam oynama: 197 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 15:01
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 13:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Cartel Crimé Family
« : 31 Ağustos 2019, 17:01:16 »

"Bu işte ölmek var dönmek yok"
Hikaye 1. Bölüm
Robert Martin amerikan bir ailedenin çocuğundaydım. Babam Lucas, Babam tır yapardı birkeresinde tırın altında kalıp ölmüştü, Annem ise Emliy babamın ölümünden 1 hafta sonra, babamın ölümünden üzülüp ölmüştür. Hayatta tek kalmıştım. Hayatta sadece arkadaşım vardı. Buda Eduardo ile ben ona Edu, kendisi bana Rob derdi. Bizde para yoktu bunun için de Edu dediki "Tır yapalım güzel para kazandırıyor" dedi ve tırcılık patronuna gittik ve konuşmaya başladık.

Robert :"Selam ben Robert, yanımdakide arkadaşım Eduardo, paramız yok tırcılık yapmak istiyoruz"
Patron :"Siz daha çocuksunuz,bir keresinde tırın altında kalan olmuştu tırcılık yapmaya eminmisiniz?"
Eduardo :"Evet eminiz"
Robert :"Evet eminiz. Tırın altında kalan da benim babam" daha sonra
Eduardo "Evet"

Patron :"Anladım bende benim babam da ölse bende çok üzülürüm." Tırları eli ile işaret ederek "Ordaki tırlarla başlıyabirsiniz" dedi.
Ve konuşmamız bitti sonra patron araçların anahtarını verdi bizde çalışmaya başladık. İş çok zordu ama ne yapalım paramız yok para kazanmamız lazım. Eduardo ile 3 aydır bu işte çalışıyorduk ve ikimiz toplam 20 bin dolar kazandık. Çalışarak kazandığımız parayı üç bin dolarını yemek masrafları üç bin dolarını faturaları ödedik 13 bin dolar kalmıştı onlada kendimize "Sanchez" markalı araç almıştık.
Biz legal biriydik ama legal olmak para kazadırmıyordu. Robert "il-legal olmalımıyız" diye düşünüyordu bunun olma kararına vardık bunun sebebi açıktı il-legal'likte para vardı ve zengin olmsak bizim hoşumuza gitti.
Robert bir gün şunları duydu yoldan geçerken:"Mafya açalım" dedi adam. Bende de mafya açmayı düşündüm. Bizde paramız azdı açmadık ve sonra bir mafya katılmaya gittik. Oraya gittik ve konuştuk. Ben dedimki "Biz silah kullanmayı bilmiyoruz" dedim dediki "Şu anlık bizdensiniz silah kullanmayı öğretirim" dedi. Orada takılıyor ve oranın  yapıyor bundan bizde para kazanıyorduk. "Aaron Crime ORG." diye bir ismi vardı buranın burada mahallenin en büyük abisi Aaron adında biriydi. Biz yaklaşık 17 yaşlarındaydık, o da bizden 2 - 3 yaş büyüktü sadece. Bu çetenin bir düşmanı da vardı. Bir gün Aaron geldi ve elimize "Ak-47" model silahı tutuşturdu. Bizi araçlara bindirdi ve düşmanımızın mahallesine doğru gidiyorduk. Resmen terörist olmuştuk. Camdan sarktık ve Düşmanı  mahallesindeki herkesi taramıştık. Daha sonra bu çetede pek yakın samimiyet olmadığını görülüyordu bu çete sonradan dağıldı. Biz de artık Robert ile 18 yaşına gelmiştik...
Şimdi de tır sürüyor, yük taşıyor ve paramızı kazanıyorduk. Tır şoförü güzel para kazanıyorduk. 20 yaşlarına yaklaşmıştık ama daha 20 olmamıştık. Akşam olmuştu bizde yattık. Bizde Pizza Stack'i aradık ve 2 tane küçük ayrı pizza sipariş ettik ve yemeye başladık bizde beyaz renkliydik. Dedimki "Biz neden mafya açmıyoruz?" dedin ve Edu dediki "Açalım ama paramız yok" dedi. Ben dedimki "Tırcılık yaparız" dedim. Edu kafası ile onayladı ve tırcılığa gittik patron ile konuştuk patron dediki "Çok uzun zaman oldu sizi görmüyeli" dedi. Robert dediki "Ever biz yine tırcılık yapmaya geldik anahtarı verin başlıyalım" patron anahtarları Robert ve Eduardo'ya uzattı...

HHikaye 2. Bölüm
1 yıl boyunca para kazandılar ve yaklaşık 120 bin kazandılar. Bundan 10bin ile birlik açtılar, 20bin ile "Tahamo" markalı araç aldılar, 60 bin ile mekan aldılar 15 bin "Gleendale" markalı araç aldılar 15 bin kalmıştı onlada "Sanchez" almıştık. Birlik alımları başlamıştı 5 kişi olmuştuk. Bir gün büyük baskın yedik ve kim olduğunu bilmiyoruz ama anlaşılan mekanımızı almaya gelmişlerdi bizde silahlarımızı çıkardık ve Robert dediki "Silahlarınızı çıkarın kimse bizim mekanımızı basamaz biz onları basarız" dedi. Adamları vurduk birini eve geçirdiler ve sorguya çektiler ve Eduardo dediki. "Siz hangi mafyadansınız söyle" ismini vermedi ama mekanlarını öğrendik adamları öldürdük ve mekana doğru gittik "Tahamo" markalı araç almıştık onla baskına gidecektik ve silahlarımızı aldık sonra sürücü Carter vardı 4 kişi gittik ama giderken polise yakalandık polis arkamızdan geldi Robert dediki "Polisleri öldürelim sonra gideriz" dedi ve polislere sıkmaya başladık polisleri öldürdükten sonra mekana gittik silahları araçta bıraktık adamlarla konuştuk "Siz bizim mekanımızı basıyorsunuz?" Düşman adam "Evet ölmünüz geldi" dedi ve jack "Deagle" markalı silahını üstünde bırakmış saklamış ve jack sinirlenip adamın kafasına sıktı ve adamları mekana toplandı ve savaş yaptık çoğu adamlarını öldürmüştük ve çoğu kaçmıştılar. Sonra gittik giderken yolda gördük araçtan sarktık ve onlara sıktık onlarda ölmüştü.
Araç çalma vaktide gelmişti ve araç aramaya çıktık "Bullet" markaldı araç bulduk ve mekanımıza sürükledik ve aracı çalmaya başladım birden polis geldi ve eve doğru kaçtım polisler evin etrafını sarmıştı kaçıcak yerimiz kalmamıştı ve Robert aklına çözün geldi.

Robert : "Aaron bize silah vermişti silahlarla polisleri sıkabiliriz"
Eduardo : "Çok tehlikeli ama hapise gireceğimize ölürüm"
Carter : "Bende deagle markalı silah var"
Adrian : "Bende mp5 var"
Jack : "Bende colt var
Robert : "O zaman sıkın"

Mafya birliği polislere sıkmaya başlar polislerin hepsini vururlar. Jack kolundan vurulmuştu ve acı çekiyordu, Adrian ilk yardım çantası ile ileştirmişti.

Hikaye 3. Bölüm
Sonra önceden polisler destek istediği için, bürsürü polis olmuştu ve 5 kişi polisleri vuramazdı. Sonra kaçma yolu bulmaya çalıştılar, Arka pencereden atladılar kaçmaya başladılar. Robert aracına bindi ve adamlarını alıp kaçarken polis peşlerine takıldı ve ne yapcaklarını bilmiyorlardı. Robert hızlıca kaçmaya başlamışlardı ama polis çoğalmıştı Polisler aracın önüne geçti ve birden polisler araçtan indi, ve bize silah doğrulttu. Robert sinirlendi ve "AK-47" Markalı silahını çıkarıp polisin ayağına sıkmıştı polisler Robertin eline sıktı ve Robert silah sıkamadı. Sonradan hapise girmiştik. Robert ile arkadaşları 6 yıl boyunca hapis girmiştiler. Robert hapiste kalmak istemiyordu 1 yıl boyunca kalmışlardı. Robert dediki "Hapisten kaçıcaz daha dayanamam" dedi ve arkadaşları kafası ile onayladı sonradan, Robert lavabo'ya gitmek istedi ve olduğu yerde 1 kişi nöbet tutuyordu Robert eli ile adamın kafasına vurdu ve bayılttı. Sonra polisin üstünde bulduğu anahtarı aldı ve gidip kapıyı açtı. Kimse yoktu sonra çıkma kapısını buldular ve tam çıkarken polisler vardı sonra Robert polisten bulduğu silah ile polislere sıkmaya başladı ve Robert tüm polisleri öldürüştü sonra kurtulmuşlardı polisler anlamışlardı Roberte karışmanın sonucu ölümdü.
Robert ve arkadaşları kurtulmuşlardı polislerde artık Roberte saldırmıyorlardı çünkü Robert tehllikeli biri olduğunu öğrenmişlerdi. Sonradan herşey eski haline dönmüştü ama Jack polislere saldırırken ölmüştü Robert dediki "Jack kanını yerde bırakmıyacağı" sonra Carter dediki "Bende geliyorum Jack kanı yerde kalmıyacak" demişti ve öbür arkadaşları kafası ile onayladı sonra Robert departmana gitti ve Jacka sıkan adam ile konuştu Roberti tanımadı çünkü maske takmıştı sonra Robert dediki "Aracımı çalıyorlar acele gelin" dedi sonra Jack a sıkan adamm geldi ve dediki "Burda araç çalınmıyor araç nerde?" Robert maskesini çıkardı ve dediki "Tanıdınmı beni?" ve polis direk aracına binip kaçmaya çalışıyordu ama Robert "AK-47" Markalı silahını çıkarıp tekerleklere sıktı ve polis kaçamadı polisin kafasına silah doğrulttular  Robert tam sıkarken Carter sıktı ve dediki "Jack kanı yerde kalmıyacak polis anneni siktim seni!" dedi ve Robert dediki "Ben sıkacaktım" dedi Carter dediki "Kendime hakim olamadım Robert" Robert dediki "Tamam sorun olmaz Jack kanı yerde kalmadı o bize yeter" dedi sonra polisi gidip suya attılar polisin izini kimse bulamamıştı. Herşey eski haline dönmüştü.

Çevrimdışı transformers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Eylül 2024, 19:26
Toplam oynama: 187 gün, 8 saat
Son giriş: 06 Haziran 2024, 20:37
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 06 Haziran 2024, 20:37
Ynt: Cartel Crimé Family
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2019, 17:02:06 »
Güzel olmus.

Çevrimdışı XTory.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ekim 2020, 20:26
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2019, 17:02:21 »
Bence onay alması gereken bir birlik  8) 8)

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 18:45
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Zahir Graham Lv.31
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 06:27
Toplam oynama: 309 gün, 8 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Rahsam Cobb Lv.31
Son giriş: 24 Temmuz 2024, 15:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2019, 17:02:41 »

aynen

Çevrimdışı wessidebbkay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Kasım 2020, 21:46
Toplam oynama: 78 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2019, 17:04:00 »
CARTEL
CRİME
FAMİLY
?????

Çevrimdışı dagnes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2019, 17:04:36 »

Çevrimdışı dagnes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2019, 17:05:10 »
Yetkiliye bağlı kanka

Çevrimdışı kaiyaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız