Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vito Cascios Ferros, Bar/Clup Başvurusu / Juice Bar int.

Başlatan altkhaN, 31 Ağustos 2019, 14:37:04
Okunma sayısı 168 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı altkhaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 12:42
Toplam oynama: 88 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 25 Şubat 2024, 12:41
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Başka bir karakterim olmadı ama bu hesapta isim değiştirdim sırasıyla şu şekilde, Katerina Less, Vito C Ferro, Vito Mathila, Vito Cascios Ferros, )

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(14)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Gonzales Organización'un kurucusuyum, bir kaç gün önce açıldık, barımız birliğe ait olacak ve birlik rolleri yapılacak. Rol paylaşımlarımızı birlik tanıtımımıza atmak için barı almayı hedefliyoruz.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftanın 6 günü 12 saat olacak şekilde aktifim.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girdi, dur ihtarına uymamaktan. 50 dakika hapis yedim. Avukat rolü yanlış yaptı, hem 50dk jail hemde 15.000$ ceza yedim yanlış anlaşıma ortaya çıkınca, "GOV" 15.000$ cezayı karşıladı.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(Gonzales Night Clup)

2.03:İşyeri tipi:(Night Clup / Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim'in babası il-legal işlerle ilgileniyor, İspanya'dan Santos'a geliyor, belli bir yaşa geldikten sonra ölüyor.. Kalan işleri oğlu (ben) üstleniyorum, ölen babanın İspanya'da ki işlettiği barı Santos'a taşımak ve burada aynı konseptle devam etmek istiyor. Bu işe de kuzenleri ile birlikte giriyor, parayı da ticaretten kazanıyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Hem IC hem OOC güzel bir bar işleteceğiz, özel çalışanlar olacak. Vardiyalı bir şekilde değişimler olacak ve bar boş kalmayacak.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Aktif olarak bir rol ortamı yaratmaya, yapmaya çalışacağız, hemde Gonzales Organizacion olarak birlik rollerimizi, rol paylaşımları mızı bu iş yerinde yapacağız.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehirde bir sürü bar var fakat en bilindik olan "Alhambra" bar da bile günün yarısı boş geçiyor.. Bizde bu serüvene katılıp, arlarında boy göstereceğiz.. İnsanlar günün yorgunluğunu iş yerimizde çıkaraklar.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Martinez`"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Vito Cascios Ferros, Bar/Clup Başvurusu / Juice Bar int.
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2019, 19:53:10 »
Onaylandı, TS3'e gelerek UnknownCMD ile görüşüp iş yerinizi teslim alabilirsiniz.