Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

marcus "mercer" o' neal

Başlatan Rosetti, 15 Nisan 2018, 18:43:21
Okunma sayısı 2236 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: o'neal brothers
« Yanıtla #60 : 29 Nisan 2018, 03:32:45 »

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 29 Nisan 2018, 03:50:25 »

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 29 Nisan 2018, 14:50:36 »

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 01 Mayıs 2018, 14:04:40 »

SİZ SİZ OLUN KİRANIZI ÖDEYİN!

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: o' neal kardeşler (marcus-magnus)
« Yanıtla #64 : 04 Mayıs 2018, 08:15:01 »
mercer birkaç günlüğüne yok, mag'le takılın

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Marcus O' Neal
« Yanıtla #65 : 08 Mayıs 2018, 22:41:01 »
Marcus ve Magnus Arnold'dan öğrendikleri ismi araştırmaya başladılar.
Uzun bir süre kimseye çaktırmadan bu araştırmalarını devam ettirdiler.
Eagle ile iletişimi koparmadılar, global istihbarat ağında Ignacio Céspedes aratıldı.

24 Nisan 2018, Salı.
Eagle'dan bekledikleri haber sandıklarından daha uzun bir sürede geldi.
Ignacio Céspedes'in Cartel ile bağlantısı olduğu düşünüldü.
Eagle'dan bir süre daha araştırmasını istediler, yeteri kadar bilgi almak istiyorlardı.

5 Mayıs 2018, Cumartesi.
Ignacio Céspedes'in Cartel ile bağlantılı olduğu kesinleşti. YiOnu öldürmek Cartel'i karşılarına almak anlamına geliyordu, bu yüzden tereddüt ediyorlardı.
İki kardeş uzun bir süre düşündü, hâlâ neden anne babasının katledildiğinin sebebini bilmiyorlardı.
Ignacio Céspedes bu emri veren kişiyse -ki Arnold'un dediğine göre öyle olmalıydı- bunu neden yaptığını öğrenebilirlerdi.

The plan was simple.
Eagle'ın gizli servislerinin hizmetlerinden yararlanarak Ignacio Céspedes'in aracına GPS cihazı yerleştirildi.
Üç gün boyunca aracı harita üzerinden izlendi.
Şehrin dışındaki özel bir mülke giriş yaptı.
Eagle bu bölgeyi iyi biliyordu, O'Neal kardeşlere ulaştı ve zamanın geldiğini söyledi.
Kardeşler silahlarını çekti, araçlarıyla belirtilen konuma gittiler.

GİRİŞ İZNİ
Ignacio Céspedes bu özel mülkte bir yemeğe davet edilmişti. Tanınmış bütün adamlar oradaydı.
Kapıya doğru ilerlediler. Çimenlerin arasından hızlıca geçiyorlardı.
Bir hışırtı sesi geldi. Güvenliğin teki Magnus'ı kolundan tuttu, üstünün aranması gerektiğini söyledi.
Kardeşler birbirlerine işaret verdiler. Magnus yavaşça çömeldi, ellerini yana açtı.
Güvenlikler Magnus'ın yanına geldiğinde Marcus ikisini de susturuculu tabancasıyla vurdu.
Ceset torbalarını kullandılar, iki güvenliği ormanlık alana saldılar.
Güvenliklerin kıyafetlerini aldılar, içeriye ellerini kollarını sallayarak girdiler.

Inside
İçeriye girdiklerinde her şey tıkırında ilerliyordu. Kapıdan çok uzaklaşmadan etrafa bakındılar.
Gelen konukların davetiyelerini alıp içeri geçirdiler, üstlerini aradılar.
Michael Jackson bile oradaydı, çok garip bir yerdeydiler. O adam ölmemiş miydi ya? Her neyse.
Tüm konuklar gelince içeride birisi kürsüye geçti, konuşmaya başladı.
Ignacio Céspedes'i aramaya başladılar, duvarlara yakın bir şekilde etrafta geziyorlardı.
Kürsüdeki adam konuşmasına normal bir şekilde başlamıştı.
"Sevgili konuklarımız, hepiniz hoşgeldiniz. Bugün sizleri yirmibirinci yüzyılın monotonluğundan uzaktaki bu cennet bahçemizde uğurlamaktan onur duyuyoruz. Hepinizin bildiği üzere bugün yapmamız gereken bir iş var, fakat ondan önce bir şeyi belirtmem gerekiyor."

Magnus konuşmayı dikkate almadan Ignacio Céspedes'i arıyordu. Marcus ise duraksamış, konuşmacıyı dinliyordu, ara sıra oturan konuklara bakıyordu. Aslına bakarsanız, Ignacio Céspedes'i canlı olarak hiç görmemişlerdi. Ellerinde sadece birkaç fotoğrafı vardı. Konuşmacı konuşmasına devam etti.

"Buraya gelerek bizi kırmayan Eagle'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. O olmasa burada toplanamazdık.
Ben, Ignacio Céspedes. Céspedes'in Saklı Cenneti
'ne hoşgeldiniz!"

Aslına bakarsanız -evet, yine- Eagle'ı da hiç görmemişlerdi. Bu durumda Marcus bir anlığına daldı, düşündü.
Kendini bu kadar gizli tutan birisi, yani Eagle, onlara verdiği konumda kendini deşifre eder miydi?
Marcus'un burnuna kötü kokular geliyordu, Magnus ise hâlâ Ignacio Céspedes'i arıyordu.
Kardeşine işaret verdi, yanına gelmesini söyledi.
Tam olarak ne yapacaklarını bilmiyorlardı, ya bir tuzağın tam ortasındaydılar ya da çok sevgili bir dostları onlara yardım ediyordu.

Kalabalığın arasından birisi kalktı ve kürsüye yaklaştı. Bu kişi diğerlerinin aksine yüzünü tamamen gizleyen bir maske takıyordu ve bu maskeyi kimse garipsemiyordu.
Herkes normal bir şeymiş gibi davranırken O'Neal kardeşler yürüyen bu gizemli adama odaklanmışlardı.
Kürsüdekini selamladı, ona el altından bir zarf verdi, kapıya yönelip dışarı çıktı.
Dışarıdan gelen seslere bakılırsa aracına binip gitmişti.
Ignacio Céspedes zarfı açtı, okumaya başladı. İlk başta içinden okuyordu ki bir anda duraksadı.
Öksürdü, sesini ayarladı ve mikrofonu açtı. Zarfı sesli bir şekilde okumaya başladı.

"Ignacio Céspedes'e yazılmıştır.
Bulunduğun odada seni öldürmek isteyen iki kişi var. Geçmişte yaptığın bir şeyin intikamının peşindeler.
İki tarafa da eşit şekilde yardım ediyorum ve paramı alıyorum. Eagle'ın çalışma prensibi budur.
xoxo."

Ignacio Céspedes'in yaptığı ilk şey tüm güvenlikleri dışarı çıkarmak oldu. Kardeşler ise bardeskin orada, görüşlerinden çıkmış bir şekilde bekliyorlardı. Fısıldaşmaları dinlemeye çalıştılar, başaramadılar. Bir şeylerin konuşulduğu barizdi ama ne olduğunu ikisi de bilmiyordu. Birbirlerine baktılar. Mimikleriyle birbirlerini onayladılar, silahlarını çektiler.
Yavaşça ilerlemeye başladılar.

Marcus maskesini taktı, kardeşinin yanında yerini aldı.
Ignacio Céspedes'in bir anda bağırmaya başlamasıyla Magnus siperden çıktı ve Ignacio Céspedes'e ateş açtı.
Marcus kardeşine destek çıktı, Ignacio Céspedes'i omzundan vurdu.
Marcus bu işi de başarıyla yaptıkları için çok mutluydu. Tavuk maskesiyle konuklara baktı, silahını onlara doğrultup zemini işaret etti. Özellikle konuşmamaya çalışıyordu. Konukların birinin korku dolu bakışlarını gördü, baktığı yere döndü.

Magnus'ı yerde kanlar içinde gördü.
Hemen kardeşinin yanına gitti, kafasını dizinin üstüne aldı. Karnından vurulmuştu ve çok hızlı bir şekilde kan kaybediyordu. Bulundukları bölgeye yakın hastane yoktu, zaten olsa da gidemezdi. Ignacio Céspedes'in silahından çıkan bir mermi Magnus'u vurmuştu. Birbirlerine son bir kez baktılar.
Magnus'un son sözleri şunlar oldu:

"Kardeşim, ben intikamımı aldım. Arnold'u öldürdük. Sıra sende, kardeşinin intikamını al.
Ben ailemizin yanına gidiyorum kardeşim, orada görüşürüz. Kendine çok iyi b.."

Marcus içeriye giren güvenlikleri görünce kardeşini bırakıp siper almak zorunda kaldı.
Bir anlığına kafasını çıkarıp Ignacio Céspedes'e baktı, yerde yatıyordu fakat hareket ediyordu.
Nişan aldı, Ignacio Céspedes'i kafasından vuracaktı.

Bir anda mekanın hoparlöründen Eagle'ın sesi işitildi.
Marcus'un bilmediği bir dilde birkaç şey söyledi, tüm güvenlikler bir anda geri çekildi.
Yerde yatan konuklar, Magnus, Ignacio Céspedes ve Marcus haricinde kimse kalmamıştı.
Yavaşça Ignacio Céspedes'in yanına gitti, maskesini çıkardı.
Kardeşine baktı, yüzünü ekşitti. Neden ailesini öldürdüğünü sordu.
Ignacio Céspedes bir süre duraksadı, sanki bir şeyleri hatırlamaya çalışıyordu.
Marcus'un yüzüne baktı, babasının bir mafyaya bağlı olduğunu ve Céspedes ailesinin katlinin emrini verdiğini söyledi.
Marcus bunu duyunca etrafta yankılanacak kadar şiddetli bir kahkaha attı. Tereddüt etmeden Ignacio Céspedes'i kafasından vurdu.

Kardeşini geldikleri araca sürükledi. Defin işlemleri için gerekli kişilerle görüştü. Kardeşinin üstünden bir not çıktı.
Notta birkaç sayı vardı, koordinata benziyorlardı. Altında ise "Buraya aitim." yazısı vardı. Marcus defin işlemlerini durdurdu, koordinatlara gitti. Küreğini aldı, belirtilen yeri kazmaya başladı. Kazarken bir sandığa denk geldi, şaşırdı. Sandığı alıp araca koydu. Defin işlemlerini tekrar başlattı, kardeşinin belirttiği koordinatlara gömülmesini sağladı. Aile dostlarıyla birlikte cenaze gerçekleşti.

Marcus evde sandığı açtı. İçinden sıradan bir defter çıktı. Açıp okumaya başladı.
Dante Russo'ya ait bir günlüğü bulmuştu. Günlüğü incelemeye başladı.
Miraak adının sıkça tekrarlandığını gördü. En son sayfasında ise başka koordinatlara rastladı.
Marcus hayatındaki buhranlı dönemlerden birindeydi, bu yüzden yapacak pek bir şeyi yoktu.
Koordinatlara gitti.
Bir kasabaya ulaştı, harabe evlerin tekinin kapısında küçük yeşil bir haç işareti gözüne çarptı.
İçeri girdi, kapaklarında De Vita Miraak ve Immortalitatis Itinere yazan iki kitap buldu.
Havanın bir anda bozması üzerine evine döndü, kitapları o akşam okudu.

Dante Russo'nun günlüğünde yazmış olduğu gibi sabah bir notla karşılaştı.
Seninle bir anlaşma yapalım.
Hayatına tesadüfen girdim ve bunu bir kazanca çevirebilirsin.
Bana itaat et ve sana mutlak gücü sağlayayım.
Bana müritler bul ve güçlen.

Marcus inançlı bir Hristiyandı. Fakat bu notu görünce aklı yerinden çıkmıştı.
İleriki günlerde kardeşini kaybeden, iki cinayet işlemiş olan ve yeni bir mezheple tanışan Marcus'un hikayesini göreceğiz.

Bakalım neler olacak. :D

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Marcus O' Neal