Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Flores Rifa 13

Başlatan Heroldina, 29 Ağustos 2019, 23:42:51
Okunma sayısı 2920 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ocak 2020, 22:50
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Flores Rifa 13
« Yanıtla #90 : 03 Eylül 2019, 01:36:36 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Ocak 2020, 08:07
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
« Yanıtla #91 : 03 Eylül 2019, 09:39:54 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Ocak 2020, 08:07
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #93 : 03 Eylül 2019, 14:56:24 »

Çevrimdışı Z0DD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Mart 2021, 02:17
Toplam oynama: 182 gün, 18 saat
« Yanıtla #94 : 03 Eylül 2019, 15:17:24 »
Çok güzel rolleri çevirceğinize inanıyorum tanıtım gelişir Cs6 altı geçerseniz dağa iyi olur sizin için dağa kolay olur rollerinizi bekliyorum.
Evet, mükemmel bir birlik kendinzi geliştirmeniz lazım rollerinize takipte kalıcağıım tanıtım güzel görünüyor başarıcaksnız inanıyourm
İyi oyunlar iyi roller.

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #95 : 03 Eylül 2019, 16:56:08 »
Çok güzel rolleri çevirceğinize inanıyorum tanıtım gelişir Cs6 altı geçerseniz dağa iyi olur sizin için dağa kolay olur rollerinizi bekliyorum.
Evet, mükemmel bir birlik kendinzi geliştirmeniz lazım rollerinize takipte kalıcağıım tanıtım güzel görünüyor başarıcaksnız inanıyourm
İyi oyunlar iyi roller.
Teşekkürler

Çevrimdışı hellcat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Ağustos 2019, 21:05
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #96 : 03 Eylül 2019, 19:40:54 »
ABD'de 13 sayısını benimseyen çeteler için iki ihtimal bulunuyor.

Birincisi, çete, Meksikalı Mafya'ya bağlılığını temsil etmek için bu sayıyı kullanır, en yaygın olanı da budur.
İkincisi ise çete güney yakasında yer alıyorsa bu sayıyı kullanır. Fakat 13 direkt olarak Mafyayı temsil ettiği için bu sayıyı herkes kolay kolay kullanamaz, kullananlar da herkese kullandırtmaz.

İlk ihtimalden ilerliyorsanız hikayenizde bununla ilgili bir bölüm göremedim. Sureno bilgisi vermişsiniz fakat setinizin nasıl mafyanın yönetimi altına girdiğine dair bir kesit yok, eğer bu rolleri yapıyorsanız eklemenizi öneririm.
İkinci ihtimal üzerinden gidiyorsanız seçtiğiniz mahalle zaten güneyde değil.

Artı olarak kuzeyde takılan ve mafyaya bağlılık sunarken 14 sayısını benimseyen çeteler de var, birliğinizin de kuzeyde olduğunu var sayarak bu sayıyı da benimseme rolü yapabilirsiniz.

Birlik içerisinde rol editini geliştirebilecek tipler var, kültür bilgisini de geliştirmesi gereken insanlar elbet vardır. Birlik lideri veya bilgili olan kişi ooc'den, birlik içerisinde sözü geçen kişi de outsider olarak takılan arkadaşlara ic'den kültür bilgisi aşılayabilir, böylece tanıtıma yatırım yaparken kendinizi de geliştirmiş olursunuz.

Bölgenize gelen insanlara karşı yaklaşımınız hakkında da kısa bir şey yazmak istiyorum.

Bölge sahibi olarak bilmeniz gereken şey şu;
Çeteciler olarak kendinizi diken üstünde hissetmelisiniz. Sokağınızda duran, gözünüze çarpan insanlara yamuk yaptığınız zaman saniyeler içerisinde tabanca çıkartıp sizi öldürebilirler, çeteciler olarak bunu bilerek rol yapmalısınız. Bu yüzden outsider tipler oyun içerisinde itibarları yokken kimlere atar yaptıklarına dikkat etmeliler, tabii sadece itibar kazanmak için de sağa sola atarlanan çocuk rolü de yapabilirsiniz, size kalmış.

Oraya uğrayan arkadaşların da yapması gereken şeyi söyleyeyim. Geçimini adam soyarak, cinayet işleyerek sağlayan insanların bulundukları yere geldikleri zaman fear-rp uygulamaları gerekir, bu madde her yerde geçerlidir. Ama Rina'da bulunmuş her insan böyle bir şeyin olmadığını bilir, siz de biliyorsunuzdur.

Bu yüzden sokağınıza gelip aksiyon isteyen veletlere aldırmayıp rollerinizi gerçekleştirin. Burada kim Latin, Hispanik rolü yapmaya çalışırsa çalışsın her zaman saldırıya uğruyor, her zaman zorluklarla karşılaşıyor. Siz de sokağınıza gelip aptal aptal roller yapıp kavga çıkarmaya çalışan tiplerle uğraştığınız zaman zaten zor olan işinize bir de bu tiplerle uğraşmak eklenince işiniz gerçekten zorlaşıyor. Bu yüzden rolünüze bakın, eğlenirken kendinizi geliştirin diyorum.

Çevrimdışı Saglam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:26
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:47
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
« Yanıtla #97 : 03 Eylül 2019, 20:01:22 »
Başarılar dostlar. Zündep'e sevgilerle.

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #98 : 03 Eylül 2019, 20:10:07 »
ABD'de 13 sayısını benimseyen çeteler için iki ihtimal bulunuyor.

Birincisi, çete, Meksikalı Mafya'ya bağlılığını temsil etmek için bu sayıyı kullanır, en yaygın olanı da budur.
İkincisi ise çete güney yakasında yer alıyorsa bu sayıyı kullanır. Fakat 13 direkt olarak Mafyayı temsil ettiği için bu sayıyı herkes kolay kolay kullanamaz, kullananlar da herkese kullandırtmaz.

İlk ihtimalden ilerliyorsanız hikayenizde bununla ilgili bir bölüm göremedim. Sureno bilgisi vermişsiniz fakat setinizin nasıl mafyanın yönetimi altına girdiğine dair bir kesit yok, eğer bu rolleri yapıyorsanız eklemenizi öneririm.
İkinci ihtimal üzerinden gidiyorsanız seçtiğiniz mahalle zaten güneyde değil.

Artı olarak kuzeyde takılan ve mafyaya bağlılık sunarken 14 sayısını benimseyen çeteler de var, birliğinizin de kuzeyde olduğunu var sayarak bu sayıyı da benimseme rolü yapabilirsiniz.

Birlik içerisinde rol editini geliştirebilecek tipler var, kültür bilgisini de geliştirmesi gereken insanlar elbet vardır. Birlik lideri veya bilgili olan kişi ooc'den, birlik içerisinde sözü geçen kişi de outsider olarak takılan arkadaşlara ic'den kültür bilgisi aşılayabilir, böylece tanıtıma yatırım yaparken kendinizi de geliştirmiş olursunuz.

Bölgenize gelen insanlara karşı yaklaşımınız hakkında da kısa bir şey yazmak istiyorum.

Bölge sahibi olarak bilmeniz gereken şey şu;
Çeteciler olarak kendinizi diken üstünde hissetmelisiniz. Sokağınızda duran, gözünüze çarpan insanlara yamuk yaptığınız zaman saniyeler içerisinde tabanca çıkartıp sizi öldürebilirler, çeteciler olarak bunu bilerek rol yapmalısınız. Bu yüzden outsider tipler oyun içerisinde itibarları yokken kimlere atar yaptıklarına dikkat etmeliler, tabii sadece itibar kazanmak için de sağa sola atarlanan çocuk rolü de yapabilirsiniz, size kalmış.

Oraya uğrayan arkadaşların da yapması gereken şeyi söyleyeyim. Geçimini adam soyarak, cinayet işleyerek sağlayan insanların bulundukları yere geldikleri zaman fear-rp uygulamaları gerekir, bu madde her yerde geçerlidir. Ama Rina'da bulunmuş her insan böyle bir şeyin olmadığını bilir, siz de biliyorsunuzdur.

Bu yüzden sokağınıza gelip aksiyon isteyen veletlere aldırmayıp rollerinizi gerçekleştirin. Burada kim Latin, Hispanik rolü yapmaya çalışırsa çalışsın her zaman saldırıya uğruyor, her zaman zorluklarla karşılaşıyor. Siz de sokağınıza gelip aptal aptal roller yapıp kavga çıkarmaya çalışan tiplerle uğraştığınız zaman zaten zor olan işinize bir de bu tiplerle uğraşmak eklenince işiniz gerçekten zorlaşıyor. Bu yüzden rolünüze bakın, eğlenirken kendinizi geliştirin diyorum.
Öncelikle uzun ve detaylı yorumun için teşekkürler, körfez karteli muhabbeti yani meksika mafyası rollerini ICde yansıtıyorum fakat tanıtım Heroldina'da olduğundan kafama göre düzenleme yapamıyorum, kendisi genellikle işte olduğu için TS gelemiyor ve düzenlemeler hep aksıyor, hikayeyi körfez karteli ile bağdaştıracağız.Diğer laflarında kesinlikle haklısın, insanlara karşı konsept az da olsa kayık olduğu için iyi yaklaşıyoruz fakat dediğin gibi bizi terslemeye çalışıyorlar, elimizden geleni ardında koymadan üstüne gidiyoruz adamların yoksa keyif bırakacakları yok.Kökleri kuruyana kadar da devam etmeyi planlıyoruz, mahalle ve kültür konusunda insanları bilgilendirdiğin için teşekkürler.Kısa süre içerisinde Gaksici'de ekibimize dahil olacak kendisi in-aktif durumda, bilgisayara erişimi yoktu yanlış hatırlamıyorsam.O gelince son rütuşları atıp rolleri maksimuma vurmayı planlıyoruz.Beklemede kalın...
Başarılar dostlar. Zündep'e sevgilerle.
Teşekkürler, Zündapp yorumları Berlin'den okuyup Hector'a sevgi mesajları yazıyor :D

Çevrimdışı Zombi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azura Durand Lv.15
Köken: Fransız