Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Mike Haynes - John Haynes - Angelina Walker - Barbara Watts - Martha Fyodorova - Larawell Croft - Billy Dyson):(buraya)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(14)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Evet, Black Mountain, off-road birliğinin kurucu üyelerindenim, bu işyeri birliğimize ait olacaktır. Gerekli rolleri çevireceğiz.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Her gün aktifim.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu:2.02:İşyeri adı:(Black Mountain, off-road club)
2.03:İşyeri tipi:(Restaurant - Sosyal Ev)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Mike Haynes 1982 yılında Orlando da doğmuştur. Haynes ailesi oldukça zengin ve amerikan kültürünü tamamiyle yaşamış ve bilmiş olan bir ailedir. Mike Haynes, ailesinin yanından ayrılmaya karar verir ve sevgilisiyle beraber los santos civarlarına taşınır. Ardından kredi kartlarını boşaltıp ve ailesinden para desteği aldıktan sonra restorantı açmaya karar verir, ayrıyeten infernus,sultan gibi araçlarını satar.
)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Şehirde çok az rastlanan off-road, motorcycle club, dağ haydutları tarzı rolleri çoğaltmak, sunucuya can vermek.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Aslında bizim amacımız, birliğimiz için daha doğrysu birlikler için ayrı konseptlere başvurmak üzerine olacak, dolayısıyla diğer kasabaları da rolsel anlamdan canlandırmak istiyoruz, çünkü biliyoruz ki artık diğer kasabaların aktifleştirilmeye ihtiyacı var. Birliğimiz için ufak bir kulüp evi - restorantı açıyoruz.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Kasabayı canlandıracağını düşünüyorum, şuan bayağı dost edindik.)
Ben, "Hai"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.