Karakter Adınız: (Sonny_Adams)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: ( Öncelikle lütfen ön yargı ile yaklaşmayınız. Biliyorsunuz rpg oyunlarında (skyrim,mb) npc size görev verir. Bende 2019 yılına uygun güzel görev verebilecek bazı npcler ekletilmesinin servera gerçekten farklı ve güzel bir hava verebilir. Örneğin: Idlewood'da bir npc var. O npcye gidince sana diyecekki Evlat, şu malzemeleri şuraya teslim edersen x miktar para vereceğim. Ya da Dağ mapinde bulunan bir npc size : Yoldaş! Ben bu hükümete isyan ediyorum! Evim yalnızca bu son kalan dağdır! Bana biraz yemek erzağı getirebilir misin? Ya da bir npc diyebilirki: Dost, Ben kayıp kızımı arıyorum lütfen bana yardımcı ol! >> Mesela bu görev için 7 aşama olacak; her aşamada belli miktar para verecek. son aşamayıda tamamladigimizda bize ödül olarak 400EXP +5.000$ verecek. Ya da bir npc sana diyecekki: Şimdi yapman gereken şu x bölgesine git ve sana verdiğim mekanizma alıcısıyla sinyali bulmaya çalış. Sinyale doğru git ve o paketi kap! >>> Evet belki diyeceksinizki burası metin2 falan mı? Ama bu servere güzel bir bakış açısı sağlayacak. Kim gizemli görevleri,hikayeli görevleri yapmak istemez ki? Eğer daha iyi bir fikriniz var ise yorumlarda belirtebilirsiniz. Eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi. Saygılar..)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (m&b warband tarzi gorevler vs. gibi)