Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

👮‍♀️ Artık Değil👮‍♀️ 💋 Marie Avgeropoulos 💋 Artık Bittii👮‍♀️

Başlatan COMPLEX, 23 Ağustos 2019, 18:33:12
Okunma sayısı 940 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
Ynt: 🌹 Öptüm, Canlarımm.💋 Marie Avgeropoulos 🤑
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2019, 03:45:23 »
33 yaşında çaylak mı wtf
LAN NE ARA 33 YAŞINDAKİNLERİ ALMAYA BAŞLADIK BİZ?

Çevrimdışı wendelI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:55
Toplam oynama: 14 gün, 12 saat
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2019, 12:22:35 »
8 yıl gençleşti herhalde

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2019, 12:34:49 »
Kanka eski tanıtım karakterin şeyi kalmış :D bu eski karakter tanıtımına aitti

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2019, 12:37:51 »
THE 100 CÜLERİ Görelim bakalım!!!!

DİPNOT: Yorum altına 1 yazın The 100 cüler!!

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2019, 12:42:11 »
Karaktere hep ünlü diyen arkadaşlar Ben sordum oyundan ve ona göre karakter isimimi ayarladım yani, Onu yetkiliye söylüceksiniz ben destek den baya yazdım adamlara sıkıntı çıkarmı çıkmazmı falan filan die
sıkınıt yok dedilerbende yaptım

Çevrimdışı peaksss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ekim 2020, 19:52
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Ynt: 👮‍♀️ Student 👮‍♀️ 💋 Marie Avgeropoulos 💋
« Yanıtla #15 : 24 Ağustos 2019, 12:49:12 »
Dolandırıcı melih senin yüzünden 15 bakiyemi kaybettim başarılar

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 24 Ağustos 2019, 12:50:03 »

Ban yemen benimmi suçum?

Çevrimdışı peaksss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ekim 2020, 19:52
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
« Yanıtla #17 : 24 Ağustos 2019, 13:00:09 »

Ban yemen benimmi suçum?

dolandıran sendin dolandırmasaydın(ız) kimse ban yemezdi ki ben banımı açtırdım

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çevrimdışı Zenti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2023, 12:16