Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Emine Bulut

Başlatan Nortenyos, 23 Ağustos 2019, 04:34:05
Okunma sayısı 552 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nortenyos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Mart 2021, 03:18
Toplam oynama: 129 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Emine Bulut
« : 23 Ağustos 2019, 04:34:05 »
Bu gece videosunu gördüm, kadının boğazı boşandığı köysüz yurtsuz orospu çocuğu eşi tarafından kesiliyor. Kadının "ölmek istemiyorum" kızının "anne lütfen ölme" çığlıkları kafamda yankılanıyor. Umarım adam hakkettiğinden daha büyük ceza alır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erdy Klyit Lv.17
Son giriş: 12 Ekim 2023, 19:15
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:09
Toplam oynama: 69 gün, 16 saat
Ynt: Emine Bulut
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2019, 04:44:44 »
oğlum birde bu cani şerefsizleri serbest bırakıyorlar ya ben ona acıyorum.

Çevrimdışı Nortenyos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2019, 04:45:51 »
hapse bile girmeyecek bu herif

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erdy Klyit Lv.17
Son giriş: 12 Ekim 2023, 19:15
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:09
Toplam oynama: 69 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2019, 04:46:47 »
en azından ikinci duruşmaya kadar bu okul çocuğunu içeri atsalar zaten içeride bunu öldürürler.

Çevrimdışı Nortenyos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2019, 04:48:13 »
en azından ikinci duruşmaya kadar bu okul çocuğunu içeri atsalar zaten içeride bunu öldürürler.
umarım öyle olur

Çevrimdışı lthorlx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Kasım 2019, 17:40
Toplam oynama: 27 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2019, 05:54:10 »
Arkadaşlar, artık Türkiye'deki adalet sistemini çözmüş olmanız gerek. Sosyal medyada hunharca paylaşım yapılmadığı sürece bu tarz insanlara zerre bir şey olmaz. Türkiye'de kadınlar, çoğu erkek, hükümet ve adalet sistemi tarafından prezervatif(kullan-at) olarak görünüyor. Adam üstüne bir takım çeker, ellerini atar kasıklarına masum ayağına yatar, iki üç kelime ezberleyip tekrarlar; ya tutuksuz yargılanır, ya da en geç 1 sene yatıp çıkar. Bu ülkede sevgilisinden/eşinden korkudan otele sığınan bir kadına, "Duygu, polisi ararım bak. Benimle geleceksin." diye zorla el koymaya, kaçırmaya çalışan bir adam, kadın sırf gelmediği için resepsiyonun önünde 45 bıçak darbesi atan bir adam bile 6 sene yattı. İşin garibi, çevredeki üç tane erkekten birisi bile yardım etmedi.

Coğrafya kaderdir. Coğrafyamız boktan ibaret, kavga dövüşten ibaret. Türk kültüründen ziyade arap kültürünü içimize çekiyoruz. Tarihe bakarsanız, Türk kültüründe hiçbir şekilde kadına şiddet, taciz veya tecavüz göremezsiniz. Hatta Türk tarihinde öyle bir şey vardır ki, küçük veya ergenliğe yeni girmiş genç kızları etkilemeye çalışan kişileri hadımlıktan idama kadar yolları olan çözümleri vardı. Şimdi ise iki yaşındaki yeğenine tecavüz eden siktiriboktan sözde "adam" 20 yaşındaki ibneler, 15 yaşındaki kızla evlenmeye çalışan veya zorla ona sahip olmaya çalışan 60-70 yaşındaki bir gözü Tanrı'ya, bir gözü toprağa bakan şerefsiz bunaklarla dolu oldu bu memleket. En büyük soru da bu:
"Ne oldu bize?"

Son yirmi-yirmi beş senelik süreçte Türk kültürünü ilerletmek yerine din adı altında ilerleyip araplaşıyoruz, kimsenin haberi yok. Oldu mu sana kadın cinayetleri, tecavüz, çocuklara taciz/tecavüz. Bize bunları aşılayan makam sevdalılarını, insanların dini değerlerini kullananları al-aşağı etmemiz gerekiyor; ki, bu illetten bizzat kurtulalım. Bu gidişle sonu gelmeyecek.

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2019, 06:03:55 »
bi bakayım dedim bakmaz olaydım ya bu ne ?

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2019, 06:16:54 »
Oraya karışmayan ne kadar aptal herif varsa, sövmek istemiyorum cidden ama;

Topunuzu s*keyim, kız çığlık atıyor. Orada elli tane adam var, bir adam gelip, olaya el atmaz mı?

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2019, 08:15:57 »
Oraya karışmayan ne kadar aptal herif varsa, sövmek istemiyorum cidden ama;

Topunuzu s*keyim, kız çığlık atıyor. Orada elli tane adam var, bir adam gelip, olaya el atmaz mı?

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2019, 09:41:56 »
Videodaki bir kişi bile üzerindeki bir şeyi çıkartıp kadının yaralarını sarma, baskı yapmaya çalışmıyor. Oradaki o caniyi götürüyorlar. Kızın yaşadığı psikolojiyi düşünsenize? Sizce o kız okul okuyabilir, bir yerlere gelebilir mi bu psikoloji ile? Artık bir annesi veya bir babası yok. Kendi başına akraba bakımı ile (onlar da artık ne kadar bakabilirse) hayatını sürdürmek zorunda kalacak ve annesinin kanlar içinde olduğu hep gözünün önünde olacak. Dönelim erkek tarafına, ulan o*çocuğu, madem boşanmışsın neden kadının hala peşinden gidipte evlenecek misin diye sormaya bir de bıçağınla gidiyorsun? Savunmasında bana hakaret etti diyor. Ettiyse paşa paşa "velayet davası açacağım" diyip çekip gideceksin ulan kızını bu kadar düşünüyorsan neden önünde annesini bıçaklıyorsun?? Ülkemizde NAMUS denen ve sadece iki bacak arasında sanılan şeyden ibaret bir şey olduğu için ve toplumsal baskı, dinsel baskı devam ettiği sürece "elalem ne der?" kafasıyla insanlar ilerleyecek ve bu olaylar daha çok artacak. Ha bu ilk defa mı yaşanıyor? Hayır. Daha önce neredeyse bu kadar dikkat çekmiyordu bu olaylar fakat insanlar bu olayın nasıl bir vahşet olduğunu ve bunların nasıl serbest bırakıldığını görünce artık bir şeylerin farkına varıyor. Umarım kız çocuğu bunu atlatabilir.