Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Etiket sistemi!

Başlatan Eden_Radeon, 23 Ağustos 2019, 04:15:44
Okunma sayısı 127 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eden_Radeon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Aralık 2020, 02:07
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Etiket sistemi!
« : 23 Ağustos 2019, 04:15:44 »
Karakter Adınız: (Cevabınız)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Merhabalar arkadaşlar, bugün aklıma gelen ve bizlerin {oyuncuların} hoşuna gidicek bir sistemden bahsedeceğim bunu çok istiyorum. Örneğin Etkiketler olucak hergün birtane etiket veriecek birinci gün 'R' ikinci gün 'İ' üçüncü gün 'N' dörtüncü gün 'A' etkiketleri envanterimize gelicek en sonunda /etkikethediye yazarak bir panel açılacak ve bize ufak para'lar ve hediyeler vererek gerçekten hoş bir sistem olucağını düşünüyorum emin olun bizler bu ufak rakamlar ile sevinecek insanlarız hem insanlar oyuna girerken 'aa bugün rina'da etiket almayı unuttum' gibisinden telaşa kapanıp etkiket alırkan insanlar biryandanda oyuncu kazancağınızı düşünyorum gün geçtikçe gelişen Rina Roleplay sunucuna ufak bir desteğimiz bile olduysa ne mutlu bana. :))
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Hayır)

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid