Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

🔱 EZRA EASTWOOD 😈

Başlatan buzzy, 23 Ağustos 2019, 03:41:28
Okunma sayısı 1525 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı buzzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daisy Robert Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 17:10
Toplam oynama: 279 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
🔱 EZRA EASTWOOD 😈
« : 23 Ağustos 2019, 03:41:28 »
SOKAK SERSERİSİ EZRA EASTWOOD

SOKAK SERSERİSİ EZRA'NIN HAYAT HİKAYESİ, BİR BAK DERİM.

Hey, selamlar. Ben Ezra Eastwood. Sokakta bana genellikle Romeo derler. Kim bilir, belki çok romantik olduğumdan bunu söylüyorlardır? Her neyse, 21 yaşındayım. Şu sokaklarda annenin görüp "sakın ona benzeme oğlum" dediği çocuklardan hani, işte o benim. Ben de bana benzemeni istemem dostum, Los Santos'ta çok psikopat var ama bir o kadarda aptal var. Ben nasıl sokakta bu kadar rahat dolanabiliyorum biliyor musun? Tabii ki mahallede ki dostlarım sayesinde.  Arkadaşlık,  çevre,  mahalle herşeydir dostum. Onlar olmazsa, onlardan sağlam birkaç tane bulmazsan emin ol başın beladan kurtulmaz.
San Andreas eyaletinin San Fierro bölgesinde doğdum. Şu güne kadar rahat bir gün geçirdim diyemem. Gerek ailem, gerekse hayat koşulları bana iyi bir yaşantı sunmadı. Shorty ve Pablo, bana çok yardımcı oldular. Shorty ve Pablo kim mi? Onlar benim öz kardeşlerim. Her neyse, şuan şehir dışındalar. Los Santos'a girme hikayem şöyle, gelin size anlatayım. 21 yaşımda olduğumu sizlere söyledim, bu yaşıma kadar çok fazla mal varlığına sahip değildim. Ailem sürekli sıkıntılar çekiyordu, bizler çalışmak durumunda kalıyorduk. Lise son sınıfa kadar San Fierro'da büyüdüm. Çok zengin veya çok fakir bir şehir değildi, ancak iyi para harcanacak yerleri de vardı tabii ki. Bulduğum her para ile kendime bir kız bulup paraların tamamını onun ile yiyordum. Sonrasında eve parasız bir şekilde dönüyordum, babam bizi azarlıyordu. Bir gün karar verdim ve çantamı toparlayıp sokağa atıldım, ilk durağım Angel Pine kasabası oldu. Kendime orada ufak bir iş buldum, odunculuk işi. O işi yaklaşık iki sene boyunca yaptım. Unutmadan, evden çıktığımda daha on yedi yaşındaydım. On dokuz yaşına geldiğimde artık sıkıcı geçmeye başlamıştı günler. Telefonlarımı sürekli meşgul eden iki numara vardı, Shorty ve Pablo. Bir gün telefonlarını açtım ve evden kovulduklarını söylediler. Onlar ile bir noktada buluştuk, biraz takıldık. Gece oldu, gidecek yerimiz yoktu. Hızlı bir şekilde odunculuk yaparken öğrendiğim birkaç tornavida taktiği ile bir Savanna model araç çalmaya kalktık. Kardeşlerim etrafa bakınıyor, ben ise aracı çalmak için öğrendiğim tüm hünerleri sergiliyordum. Kiliti açtık açmasına ama atladığımız bir durum vardı. Aracı nasıl çalıştıracağımızı kimse bilmiyordu. Bunun için araca bindim, şöfor koltuğuna geçip aracın kablolarını karıştırdım. Aracı uzun uğraşlar sonucu çalıştırdım. Aracın sesini duyan sahibi hızlıca araç yanına koşmaya başladı. Kardeşlerim araca bindi ve ben gaza bastım, oradan kaçmayı başarmıştık. İlk durağımız Las Payasadas, yani Las Venturas'ta bir kasaba. Oraya gittik, orada birkaç gün geçirdik ve paramız tamamı ile bitmişti. Aracın benzini çok ama çok az kalmıştı. Durumumuzun olmadığını fark edince artık son benzini harcamak için araca bindik. Araca bindik ama nereye gideceğimizi hiç kimse bilmiyordu. Las Payasadas'ta bir pubın önünde durduk, nereye gidebileceğimiz konusunda birkaç insandan yardım istedik. Öneriler şu şekilde idi, Vice City veya Los Santos. Vice City uzak bir yerdi, benzinimizin yeteceğini pek sanmıyorduk. Ayrıca orası çok lüks bir şehir olduğu için yaşantımızı sürdüremeyeceğimizi anlayınca Los Santos'a gitme kararı aldık. Aracı bir müddet daha kullandık, Los Santos'a yaklaşık 12 kilometre kala aracın benzini bitti. Los Santos'a yürümeye başladık. Yolda envayi çeşit insan ve hayvan ile karşılaştık. Bunun hikayesi çok uzun, belki bir gün canım ister anlatırım. Şehire girdik, şehirde takılabileceğimiz veya para kazanabileceğimiz bir yerler arıyorduk. Siyahi olduğumuz için birçok yer bizi iyi karşılamıyor, süpürge ile kovalıyordu. Para sıkıntısı çok fazla artmaya başlamıştı. Ben artık araçlar çalıyorum, çalıntı araçlar satıyordum. Kardeşlerim ise mahalle mahalle dolaşıp iş arıyorlardı. Bir gün araç çalacaktım ve Los Santos'un Doğu Santos diye adlandırıldığı 54. sokağa gittim. Orada gözüme bir araç kestirdim, ilk önce mahallede birkaç zenci gördüm. Onlar ile sohbet ettik, arkadaş olduk. Birkaç saat orada takıldıktan sonra sokağın sonuna doğru yürürken kardeşlerim karşıma çıktı. Burada birkaç zencinin olduğunu onlara söyledim, gülmeye başladılar. Buna sevindiklerini söyleyip arkadaşlarım olan zencilerin yanına ilerledik. Onlarla tanıştık, o aileye girmek için çok çaba sarf ettik. Her neyse, şimdi o ailenin bir bireyiyim.
Elena ile nasıl mı tanıştım? Her zaman yaptığım gibi aptalların çok olduğu Idlewood bölgesine aracıma binip gittim. Amacım tamamı ile aptallarla dalga geçmekti. Aptallar ile dalga geçerken yanıma güzel bir kız geldi, sarışındı. Ona bir süre baktım, bana gülümsedi ve aynı fikirde olduğumuzu söyledi. Buna sevinmiştim, daha önce Idlewood'un aptallarla dolu olduğu cümlesini kimseden duymamıştım. Biraz sohbet ettik, sonra onu mahalleye götürdüm. Mahallede bir süre takıldık ve ben birisini aşık olmuştum. Sanırsam Elena bana aşıktı ama söyleyemiyordu. Ben bunun farkındaydım aslında. Çünkü bana karşı davranışları ve mimikleri diğer dostlarıma karşı çok farklıydı, daha hırçındı. Her neyse, Ruin ile tanıştım. Onu elde etmek için uğraştım, o sırada Elena mahalleden bir süreliğine ayrıldı. Sanırsam beni Ruin ile görmekten hoşlanmıyordu, her kız gibi. Bir süre Ruin ile beraber takıldık, ama sonrasında ondan birkaç olay yüzünden nefret etmeye başladım. Ruinden ayrıldıktan birkaç gün sonra Elena'yı aradım, tekrar konuşabilmek için şans istedim. Herkese karşı hırçın olan Elena bana çok iyi davranıyordu, teklifimi kabul etti. Bir süre konuştuk, mahalleye geri dönmüştü. Birkaç gün sonra artık tüm cesaretimi topladım ve karşıma aldım, beni sevdiğini biliyordum. Tüm cesaretim ile konuşmaya başladım, beni güler yüz ile dinledi. İşte o zamandan beri sevgiliyiz, gayet iyi ilerliyor.

SOKAKLAR BENİ BEKLEYİN, DAHA YENİ BAŞLIYORUZ.

KİMLİK BİLGİLERİ;
DOĞUM TARİHİ: 25 Kasım 1998
DOĞUM YERİ: San Fierro / San Andreas
İSİM: Ezra
SOYİSİM: Eastwood
DİNİ İNANÇ: Hristiyan
MEDENİ DURUMU: Bekar
İLİŞKİ DURUMU: Var
BİLİNEN DİLLER: İspanyolca ve İngilizce
EĞİTİM DURUMU: Lise Terk
EHLİYET: B Tipi ve A ehliyetlere sahip.

FİZİKSEL BİLGİLERİ
BOY: 1.82 Santimetre
KİLO: 68 Kilogram
SAÇ RENGİ: Kahverengi
GÖZ RENGİ: Yeşil
TEN RENGİ: Siyahi

En sevdiği müzik;
Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 17:59
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Ynt: 🔱 EZRA EASTWOOD VE SEVGİLİSİ 😈
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2019, 03:42:32 »
Tanıtımı kıskandım, keşke benimde böyle bir tanıtımım olsaydı. Kardeşim rollerinin devamını dilerim, böyle devam

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2019, 03:43:12 »
Başarılar JE  ;) ;) ;) ;) ;)

Çevrimdışı WhoWho

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Torres Dante Lv.18
Köken: İspanyol
Son giriş: 31 Mart 2020, 23:54
Toplam oynama: 77 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2019, 03:47:15 »
Başarılar brother  ;)

Çevrimdışı xSyna

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruin West Lv.21
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 19:49
Toplam oynama: 53 gün, 23 saat
Birlik: ****** *** *020
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2019, 03:51:32 »
Eline sağlık çok güzel olmuş.

Çevrimdışı buzzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daisy Robert Lv.28
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 17:10
Toplam oynama: 279 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2019, 04:01:37 »
Başarılar brother  ;)
Başarılar JE  ;) ;) ;) ;) ;)
Tanıtımı kıskandım, keşke benimde böyle bir tanıtımım olsaydı. Kardeşim rollerinin devamını dilerim, böyle devam
Eline sağlık çok güzel olmuş.

Olumlu, olumsuz eleştirileriniz için teşekkür ederim. ;)

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
Son giriş: 04 Haziran 2022, 19:57
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2019, 04:30:40 »
Yanlızz kız ateş ediyorum kardeşim. ilerde çocukda yaparsınız. Başarılar.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39