Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Lauren_Smith
Hazel_Smith1.02:Oyun içi seviyeniz?:15
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Toretto Crew birliği üyesiyim fakat bu işyeri şahsıma ait olacak, hiçbir birliğe ait olmayacaktır.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftada 6-7 gün, günde 12+ saat aktifim.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Marilyn | Rock And Blues
2.03:İşyeri tipi:●Bublic BarUzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Hazel, Fransa'da, Paris'te doğdu ve yüksek öğrenim dahil eğitim hayatını Fransa'da ailesi ile sürdürdü. Ailesi (babası) Lauren_Smith'in yakın akrabasıdır. Hazel'in babası, Lauren'in amcasıdır. Lauren'in birkaç yıl önce Los Santos'a taşınarak hayatında büyük bir değişiklik yapıcak cesareti kendinde bulması, Hazel'i derinden etkilemiş ve ona örnek olmuştur. Hazel, o günden bu güne kendine Los Santos'a geleceğine dair söz verir ve bunun için çabalar. Birkaç gün önce, Lauren'in Los Santos'dan bir süreliğine ayrılacağını öğrenen Hazel, ondan kalan boşluğu kendisinin doldurabileceğini ve bunun kendisi için büyük bir fırsat olduğunu anlar ve ailesini bırakarak, ani bir karar ile Los Santos'a taşınır. Hazel geldiğinde Lauren çoktan gitmiştir. Hazel yeni ülkeye ve şehre geldiği için hayatında çeşitli zorluklar yaşar ve buhranlı dönemlere girer. Her gördüğü şeyi garipsemeye ve çabucak sinirlenmeye başlamıştır. Anksiyete bozukluğu olduğunu daha sonra öğrenecektir. Hazel'in dünyası renkli olduğundan dolayı, bu şehirde sadece iş değil, eğlence de ister ve bir bar açmaya karar verir. Zaman zaman burada partiler verecek ve insanlarla sosyal bir ortam oluşturacak, zaman zaman ise burada tek başına kalarak karanlık dünyasını genişletecektir.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Şehirdeki birbirine düşman insan topluluğunun barış ve güven içersinde eğleneceği bir işyeri olacaktır.
Genellikle Marilyn Manson ve Marilyn Monroe gibi ünlü ve değerli sanatçıların şarkıları çalınarak insanlara değişik bir ortam sunulacaktır.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Şehrin eğlence merkezlerini binaların arasına, şehrin merkezine taşıyarak eğlenceden bir haber, iş manyağı olan insanlara nefes alma imkanı sağlayacaktır.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirdeki huzursuzluk ve şavaş ortamı dindirilecek, düşmanlar arası olan anlaşmazlıklar bir nebze azaltılacak ve bir gece veya birkaç saatliğine dahi olsa bunları bir kenara bırakarak eğlence ortamı oluşturulacaktır. İnsanlara eğlencenin ne demek olduğunun hatırlatılması gerek.
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.