Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hiç arkadaşım yok

Başlatan Tqlhq, 22 Ağustos 2019, 17:11:29
Okunma sayısı 968 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hiç arkadaşım yok
« Yanıtla #30 : 29 Ağustos 2019, 00:24:19 »
31 çek geçer kanka
kusura bakma da aptalsın, aptallığını buraya yansıtma

Çevrimdışı Ecstasious

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Aralık 2020, 01:10
Toplam oynama: 26 gün, 13 saat
« Yanıtla #31 : 02 Eylül 2019, 12:50:57 »
Kanka benim de pek arkadaşım yok ama, kendine benzeyen adam bulmaya çalış, kendine benzemiyorsa ama kafa dengi adamsa da olur. 2-3 tane bulsan yeter. Sınıfında bulmaya çalış, olmazsa yan sınıflara bakın, olmazsa yurtta kalıyorsan yurttakilerle takıl vesaire, illa bulursun.

Çevrimdışı ouc76

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Nisan 2022, 12:58
Toplam oynama: 5 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 02 Eylül 2019, 13:03:44 »
  * Bir iki tane kendi kafanda sağlam dost bulsan yeter, bulamıyorsan da tek başına takıl ki bence en iyisi bu. Kendin ol, arkadaş ortamlarına girmek için yapmacık olma. İlla ki arkadaş olmak isteyen insanlar karşına çıkar. Sonrasında yanına gelen her insana fazla değer verme, çoğunun gerçek yüzü bir zaman sonra ortaya çıkıyor. Fazla da kafana takma. İyi forumlar. :-*

Çevrimdışı Batinoski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 06:55
Toplam oynama: 229 gün, 5 saat
Birlik: *DNW
Son giriş: 10 Aralık 2022, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 02 Eylül 2019, 21:19:19 »
Oturduğun yerden arkadaş bulamassın ya? git biraz dışarı çık samimi bulduğun bir çocukla tanış

Çevrimdışı old rescue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 23:51
Toplam oynama: 124 gün, 5 saat
« Yanıtla #34 : 05 Eylül 2019, 23:08:36 »
Kendi kendine eğlenmeyi öğrenmelisin. Benimde çok arkadaşım yoktur ama tek başıma gezebilirim, bir kafeye oturabilirim, tek başıma güzel bir akşam yemeği yiyebilirim, sinemaya gidebilirim, alışveriş yapabilirim... Bunun örnekleri uzar gider, hiç arkadaşın olmasa bile kendin için birşeyler yap. Sakın kendini sanal hayata adayıp gençliğini bilgisayar başında çürütme.

Ayrıca bunları yapmaya başlarsan zaten ister istemez birileri ile tanışabilirsin. Örnek olarak bir kafeye gittin ve otururken birkaç kişi ile göz göze geldin. Onlardan çekinme ve yanlarına git, belkide tanışıp arkadaş olabilirsin. Bunu yapmadan önce hal ve hareketlerine bakınarak nasıl birileri olduğunu az çok tahmin et. Arkadaş bulacam diye it kopuğun arasına dalma sakın.

Daha uzun yazmak isterdim ama gece gece gözlerim ağrıdı. Umarım ne anlatmaya çalıştığımı az çok anlayabilmişsindir.
kanka kafede oturduğum zaman benim yaşıtımdaki herkes keko göz göze gelirsem öldürecekmiş gibi bakıyorlar zaten anlamıyorum şunları sadece kafe de değil parklar full keko kaynıyo

Çevrimdışı MIGHTY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shaw Lecter Lv.21
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Ocak 2024, 11:19
Toplam oynama: 131 gün, 8 saat
« Yanıtla #35 : 05 Eylül 2019, 23:23:53 »
Eğer semtin düzgün bir yer ise parklarda insanlar ile tanışmaya çekinme bir selam ile neler oluyor sana arkadaş mi olmicak

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #36 : 06 Eylül 2019, 00:13:09 »
Bazı şeyleri gören birisi ve yaşamış biri olarak söylüyorum ki hayatta yapacağın her şey senin elinde. Arkadaştan çok geleceğine yönelik planlar yapmalısın, çevrende fazla dostunun veya arkadaşını olmasına gerek yok. 2 3 tane sağlam konuştuğun dostun olsa bunlar bile sana yeter. Nerede çokluk orada bokluk diye boşuna söylememişler. Yaşın kaç bilmiyorum ama benden küçük olduğun kesin. Benden sana tavsiye ki bu tavsiyeyi bana verdiklerinde umursamamıştım şuan ki hayatı toz pembe olarak görüyor insan ileride geçmişini düşündüğünde pişman olursun ki gelecekte geçmişte pişman olacağın şeyler yapmamaya özen göster. Düşündüğün şeyi terazide tartıp doğru yada yanlış olduğuna karar verip öyle yap. Anlayacağın gençlik tekrar gelmez deyip her boka atlama.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #37 : 06 Eylül 2019, 01:00:50 »
Bazı şeyleri gören birisi ve yaşamış biri olarak söylüyorum ki hayatta yapacağın her şey senin elinde. Arkadaştan çok geleceğine yönelik planlar yapmalısın, çevrende fazla dostunun veya arkadaşını olmasına gerek yok. 2 3 tane sağlam konuştuğun dostun olsa bunlar bile sana yeter. Nerede çokluk orada bokluk diye boşuna söylememişler. Yaşın kaç bilmiyorum ama benden küçük olduğun kesin. Benden sana tavsiye ki bu tavsiyeyi bana verdiklerinde umursamamıştım şuan ki hayatı toz pembe olarak görüyor insan ileride geçmişini düşündüğünde pişman olursun ki gelecekte geçmişte pişman olacağın şeyler yapmamaya özen göster. Düşündüğün şeyi terazide tartıp doğru yada yanlış olduğuna karar verip öyle yap. Anlayacağın gençlik tekrar gelmez deyip her boka atlama.
bazıları dışında çoğuna katılıyorum, arkadaşların çok olması iyi olabilir, nerede çokluk orada bokluk görüşünü savunmuyorm.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #38 : 06 Eylül 2019, 01:33:33 »
Çık dışarı okulunda ortama gir veya kendi ortamını kur basit şeyler burda bunu yazarak tavsiye almana bile gerek yok

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Kasım 2019, 20:41
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat