Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sağ göğüs ağrısı;

Başlatan Hydraizm, 21 Ağustos 2019, 23:56:30
Okunma sayısı 1136 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Sağ göğüs ağrısı;
« : 21 Ağustos 2019, 23:56:30 »
Son üç gündür, sağ göğüsümde bir ağrı hissediyorum. Bu ağrı bazen geçiyor, bazen ise ağrımaya başlıyor. Tam olarak ne olduğuna anlam veremedim, bugün acile gittiğimde ise sinirlerde problem olabileceği aynı zaman içerisinde ise çok fazla rüzgarda kaldığınız zaman, ekstra olarak ise üstünüz açık yattığınız zaman olabileceği bir problem olduğu söylendi.

Kafamı karıştırmaya başladı, 29'na Kardiyoloji bölümünden randevu aldım ancak en kısa randevu tarihi bu. Herhangi bir kalp krizi vb. durum bunun önünde geldiği söyleniyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Veya ablası/abisi doktor, hemşire olan varsa ve sorarsa çok mutlu olurum.

Çevrimdışı Kennys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 11 Ekim 2020, 15:16
Toplam oynama: 26 gün, 4 saat
Ynt: Sağ göğüs ağrısı;
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2019, 00:01:27 »
spora falan gidiyorsan kaslarını zorlamış olabilirsin benim de oluyordu, gitmiyorsan bile sinirden bir kaç ağrı çıkabiliyor. ama sinirden olabileceğini pek sanmam

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2019, 00:02:35 »
Benim de arada göğsüm ağrıyordu. Fazla önemli birşey değildir merak etme.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2019, 00:03:02 »
spora falan gidiyorsan kaslarını zorlamış olabilirsin benim de oluyordu, gitmiyorsan bile sinirden bir kaç ağrı çıkabiliyor. ama sinirden olabileceğini pek sanmam
Ağrı başlamadan önce, sağ göğüsüme gelecek şekilde kolumla baskılı bir şekilde yattım. Ondan sonra bu ağrı olmaya başladı.

Çevrimdışı Taryph

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Kasım 2023, 19:33
Toplam oynama: 25 gün, 10 saat
Birlik: *** ***ncy
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2019, 00:04:47 »
en fazla ölürsün usta.

boşverrrr yaşa hayatını.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2019, 00:05:05 »
Ağrı başlamadan önce, sağ göğüsüme gelecek şekilde kolumla baskılı bir şekilde yattım. Ondan sonra bu ağrı olmaya başladı.
Banada öyle olduda geçti sonra.Ama uzun sürmedi benim ki.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2019, 00:21:09 »
Kalbinizde bir sıkıntı çıkmadığı sürece kas ağrısı veya psikolojik olduğunu söyleyebilirler. Bahsettiğiniz ağrıyı okul döneminde sol göğsümde şiddetli bir şekilde yaşıyordum ve kalp krizi şüphesi ile kaç defa hastaneye kaldırıldığımı hatırlamıyorum bile. Neredeyse 1 yıldır kardiyoloji bölümüne gidip geliyorum ve hala bir teşhis koyulamadı, ağrılarım devam ediyor.

Kalp krizi öncesinde sol göğüste bıçak saplanırcasına bir ağrı, sol kolunuzda uyuşma, nefes darlığı, göz kararması gibi belirtiler gösterebilir. Kriz anında ise ağrıyı çok daha şiddetli bir şekilde hissederek yüksek ihtimalle bilincinizi kaybedersiniz. Kalple alakalı ağrılar öncelikle sol taraftan hissetmeye başlarsınız, bir doktor değilim fakat tecrübelerim ve ilgilenen doktorlarımdan duyduğum kadarıyla bunları söyleyebilirim.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2019, 00:36:56 »
Sol göğüsümde ağrı hissetmiyorum. Dediğim gibi, sağ göğüsümde bazen hissediyorum. Belki de takıntı yapmış olabilirim. Yarın özel hastaneye gideceğim, orada büyük ihtimalle ne olduğu çıkar. Göz kararma, nefes darlığı gibi şeylerle karşılaşmadım.

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2019, 00:42:59 »
Benim 2 3 ay önce kalbim bir çarpıyordu oturduğum yerden fırlatıyordu o derece.
Doktora gittim birşeyin yok dedi.

Çevrimdışı Zephkiel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dennis Banks Lv.11
Son giriş: 11 Ocak 2021, 20:45
Toplam oynama: 13 gün, 6 saat
« Yanıtla #9 : 22 Ağustos 2019, 00:56:49 »
Son üç gündür, sağ göğüsümde bir ağrı hissediyorum. Bu ağrı bazen geçiyor, bazen ise ağrımaya başlıyor. Tam olarak ne olduğuna anlam veremedim, bugün acile gittiğimde ise sinirlerde problem olabileceği aynı zaman içerisinde ise çok fazla rüzgarda kaldığınız zaman, ekstra olarak ise üstünüz açık yattığınız zaman olabileceği bir problem olduğu söylendi.

Kafamı karıştırmaya başladı, 29'na Kardiyoloji bölümünden randevu aldım ancak en kısa randevu tarihi bu. Herhangi bir kalp krizi vb. durum bunun önünde geldiği söyleniyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Veya ablası/abisi doktor, hemşire olan varsa ve sorarsa çok mutlu olurum.
Sigara kullanıyor musun?