Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZAYSTEV SUÇ ÖRGÜTÜ

Başlatan Mayonez, 21 Ağustos 2019, 16:12:18
Okunma sayısı 7346 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:03
Toplam oynama: 137 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ZAYSTEV SUÇ ÖRGÜTÜ
« Yanıtla #130 : 26 Ağustos 2019, 17:42:51 »
O zaman güçlü zayıfı ezecek size yok sosis salam m4 m4
sen nedirsen deliyyyy

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #131 : 26 Ağustos 2019, 17:59:54 »
O zaman güçlü zayıfı ezecek size yok sosis salam m4 m4
sen nedirsen deliyyyy
ASOUJFTOWQJTQWKP

Çevrimdışı RioStar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2020, 02:38
Toplam oynama: 93 gün, 19 saat
« Yanıtla #132 : 27 Ağustos 2019, 00:17:18 »

Çevrimdışı close

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2022, 01:13
Toplam oynama: 35 gün, 18 saat
« Yanıtla #133 : 27 Ağustos 2019, 02:52:42 »
sslere göz attım, LSRP yerine /ssmod siyah kullanmanıza öneriyorum. Hazır rol yerine doğal rol daha iyidir, neyse başarılar.

Çevrimdışı Napiash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ricky Radnor Lv.16
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Nisan 2021, 23:41
Toplam oynama: 27 gün, 3 saat
« Yanıtla #134 : 27 Ağustos 2019, 03:12:20 »

güzel ppymiş beğendim ama o kol max 27 xD

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Şubat 2021, 19:10
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
« Yanıtla #135 : 28 Ağustos 2019, 05:27:01 »
ZAYSTEV COME BACKK -BELLA ZAYSTEV
YA ABİCİM 3 GRAM İNGİLİZCE BİLGİNİZLE Bİ KELİME BULMUŞSUNUZ BOL KESEDEN HEPİNİZ SALLIYORSUNUZ . 1 AYDIR TRİM TRİM TRİGGERLANIYORUM ŞUNA. ZAYSTEV COME BACK , ZAYSTEV GERİ DÖN DEMEKTİR ARKADAŞLAR. ZAYSTEV GERİ DÖNDÜ DEMEK İÇİN , ZAYSTEV CAME BACK DEMENİZ GEREKİR.YEETTTEERRRR
3 sene ingilizce okudum ama senin kadar sallayıp da tutturamayanı görmedim bunu herhangi bir çeviri ile yapsan bile Zaystev come back’ın anlamı Zaystev ger döndü demek dir sen zorlama daha çok came back ve come back’ın arasında ilişkiyi falanda bi araştırarak kaç anlama geliyor hangi anlama geliyor öğrenirsen trim trim triggerlenmezsin ❤️

JASODUHADASJLD AOUSDHAODS ASODIOAHSDBKAS ZAYSTEV CAME BACK AJOSDHGIASDABSDKJLK

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Şubat 2021, 19:10
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
« Yanıtla #136 : 28 Ağustos 2019, 05:35:46 »
Öncelikle OOC olarak melih abiyi tanımasamda bir sempatim oldugunu söylemek isterim.Toprak ve Gökdenizi zaten tanıyıp seviyorum fakat tanıtım ve rollerle alakalı biraz eleştiri yapacağım.
----
Tanıtımın güzel oldugunu kabullenmemiz gerek.Gayet başarılı ve her şeyin yerinde oldugunu görebiliyorum.
Fakat gerçekten eksik olan nokta tanıtımdaki roller.
----
Birliğin üyelerinin Cs6 editlerine başlayıp"Tanıtım için rol"yerine"Rol için tanıtım"mantığını benimsemesi sizin için çok daha iyi olur.
----
Tanıtımınıza göz gezdirdiğimde rütbe ve rütbe işleyişlerinin aslında çok güzel roller çıkartabileceğini kafamda canlandırabiliyorum.
----
Birlik üyelerinin insanların kafasında oluşturduğu "DM"birliği üyeleri algısını kırmak için tanıtımı güzel rollerle doldurup konsepte uygun hareket ederek birliğin adını DM birliğinden çok rol için gelinen birlik olarak değiştirmesi gerekiyor.
----
Görmüş oldugum bir göçebelik var.Eski Zaystev mekanı şuan başka bir birliğin hood bölgesi.Özel mekan aslında çok güzeldi.Şuanda sanırım Palomino Creek bölgesinde faaliyettesiniz.
----
Zaystev kendine sağlam bir mekan ayarlayıp rollerine önem verirse,tanıtım için rol değilde rol için tanıtım mantığını benimseyip birlik için tüm düşünceleri yıkıp Zaystev'i ayakta tutacak hareketler sergilerse eminimki uzun soluklu olacaktır.
----
Kısacası başarılar...

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #137 : 28 Ağustos 2019, 11:52:06 »
/q atmasanız güzel bir birlik olabilirsiniz.

q atmak allahın emridir kardeşim laf edemezsin, ls forumda kod0 yiyoruz çatışırken adam crash attırıyo yani ben napayım şimdi

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #138 : 28 Ağustos 2019, 11:55:54 »
/q atmasanız güzel bir birlik olabilirsiniz.

q atmak allahın emridir kardeşim laf edemezsin, ls forumda kod0 yiyoruz çatışırken adam crash attırıyo yani ben napayım şimdi
ya  sen ne diyon ? dfjkhldajkşnldafihş

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #139 : 28 Ağustos 2019, 11:56:48 »
Öncelikle OOC olarak melih abiyi tanımasamda bir sempatim oldugunu söylemek isterim.Toprak ve Gökdenizi zaten tanıyıp seviyorum fakat tanıtım ve rollerle alakalı biraz eleştiri yapacağım.
----
Tanıtımın güzel oldugunu kabullenmemiz gerek.Gayet başarılı ve her şeyin yerinde oldugunu görebiliyorum.
Fakat gerçekten eksik olan nokta tanıtımdaki roller.
----
Birliğin üyelerinin Cs6 editlerine başlayıp"Tanıtım için rol"yerine"Rol için tanıtım"mantığını benimsemesi sizin için çok daha iyi olur.
----
Tanıtımınıza göz gezdirdiğimde rütbe ve rütbe işleyişlerinin aslında çok güzel roller çıkartabileceğini kafamda canlandırabiliyorum.
----
Birlik üyelerinin insanların kafasında oluşturduğu "DM"birliği üyeleri algısını kırmak için tanıtımı güzel rollerle doldurup konsepte uygun hareket ederek birliğin adını DM birliğinden çok rol için gelinen birlik olarak değiştirmesi gerekiyor.
----
Görmüş oldugum bir göçebelik var.Eski Zaystev mekanı şuan başka bir birliğin hood bölgesi.Özel mekan aslında çok güzeldi.Şuanda sanırım Palomino Creek bölgesinde faaliyettesiniz.
----
Zaystev kendine sağlam bir mekan ayarlayıp rollerine önem verirse,tanıtım için rol değilde rol için tanıtım mantığını benimseyip birlik için tüm düşünceleri yıkıp Zaystev'i ayakta tutacak hareketler sergilerse eminimki uzun soluklu olacaktır.
----
Kısacası başarılar...
Eleştiriden korkmayız eleştiriyi severiz. Birlik üyelerimiz Daha yeni rol editlemeye başladığı için LSRP+ kullanıyor. Zamanla değişecektir teşekkürler.