Öncelikle OOC olarak melih abiyi tanımasamda bir sempatim oldugunu söylemek isterim.Toprak ve Gökdenizi zaten tanıyıp seviyorum fakat tanıtım ve rollerle alakalı biraz eleştiri yapacağım.
----
Tanıtımın güzel oldugunu kabullenmemiz gerek.Gayet başarılı ve her şeyin yerinde oldugunu görebiliyorum.
Fakat gerçekten eksik olan nokta tanıtımdaki roller.
----
Birliğin üyelerinin Cs6 editlerine başlayıp"Tanıtım için rol"yerine"Rol için tanıtım"mantığını benimsemesi sizin için çok daha iyi olur.
----
Tanıtımınıza göz gezdirdiğimde rütbe ve rütbe işleyişlerinin aslında çok güzel roller çıkartabileceğini kafamda canlandırabiliyorum.
----
Birlik üyelerinin insanların kafasında oluşturduğu "DM"birliği üyeleri algısını kırmak için tanıtımı güzel rollerle doldurup konsepte uygun hareket ederek birliğin adını DM birliğinden çok rol için gelinen birlik olarak değiştirmesi gerekiyor.
----
Görmüş oldugum bir göçebelik var.Eski Zaystev mekanı şuan başka bir birliğin hood bölgesi.Özel mekan aslında çok güzeldi.Şuanda sanırım Palomino Creek bölgesinde faaliyettesiniz.
----
Zaystev kendine sağlam bir mekan ayarlayıp rollerine önem verirse,tanıtım için rol değilde rol için tanıtım mantığını benimseyip birlik için tüm düşünceleri yıkıp Zaystev'i ayakta tutacak hareketler sergilerse eminimki uzun soluklu olacaktır.
----
Kısacası başarılar...