İstifa ve Açıklama Hk.
Vekâleten atandığım Baro Başkanlığı görevimde, hem kendimden hem de Yönetim'in benden beklediği şeyin hata yapmamam üzerine olduğunu düşünüyorum.
Bugün, normâl şartlar altında, Baro Başkanı olan Robert Davenport (eggy) tarafından sözlü olarak iki kez ihtar aldım. Bu ihtarlar, Avukatlık Barosu'nun İşe Alım konusu üzerineydi. İşe Alım'da, mülâkat için kabûl verdiğim iki oyuncumuzun bir birliği olmasına dikkât etmemem, tamamen benim hatamdır.
Vekâleten atandığım Baro Başkanlığı görevimde, elimden geldiğince hem stajyer avukat hem de avukat arkadaşlarıma yardımcı olduğumu düşünüyorum. Stajyer avukat arkadaşlarımızın gerçek hayattaki gibi staj yapabilmeleri için bir revizyon getirmiş, /d çağrılarında bir karışıklık durumu olmaması için günün, neredeyse, tüm saati online olmuş ve Özel bölüm için elimden geldiğince konu açmış bulunmaktaydım.
Bu hata ve ihtar, oldukça ufak gözükse de benim açımdan epiyce büyük. Başta eggy ve Yönetmen admin olmak üzere, tüm stajyer avukat ve avukat arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Vekâleten atandığım Baro Başkanlığı görevimden, üzülerek, istifa ediyor, karakterimi /ck ediyor ve bir başka karaktere yelken açıyorum.
Not: Karakterimi açtığım günden beridir IC ve OOC gelen tüm güzel yorumların karşılıklı olduğunu, bu güzel yorumları diğer karakterime de hak ederek alabilmeyi umuyorum.
Not 2: Ofis ve saha stajı verdiğim stajyer avukat arkadaşlarımın staj teşvik ücretlerini, diğer karakterimde meslek yaparak en kısa sürede vereceğim.
Not 3: Henüz müvekkil rolü gerçekleştirememiş stajyer avukat ve avukat arkadaşlarım, bana Forum üzerinden ileti atabilirler; OOC rol anlaşmasını yaptım, ilgili polis memuruna sizi yönlendirebilirim.