Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lise

Başlatan Kalbayt, 20 Ağustos 2019, 04:32:12
Okunma sayısı 1808 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Lise
« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2019, 21:37:14 »
 meslek tekniki anadolu lisesine gidicem ne bok yicem bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #21 : 23 Ağustos 2019, 23:12:09 »
meslek tekniki anadolu lisesine gidicem ne bok yicem bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler

Meslek derslerinde saatlerini boşa geçireceksin, ilerleyen zamanlarda 2 gün okula 3 gün staja gideceksin. En önemlisi olan üniversite sınavında ise çok kötü bir sonuç alarak eğitim almış olduğun bölümle alakalı bir mesleğe yönelip hayatını karartacaksın. En kısa sürede çevrendeki en kötü anadolu lisesine nakil olmaya çalış. Hiçbir taktik seni kurtaramaz.

Benim bildiğim meslek liselerinin işleyişi bu şekilde, eğer hala aynı şekil devam ediyorsa geçmiş olsun.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 23:03
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat
Birlik: ******* **ite
« Yanıtla #22 : 23 Ağustos 2019, 23:15:10 »
Ben de meslek lisesinde okuyorum, bilişim teknolojileri bölümündeyim. Sınıf ortamın ve çevren güzel olduğu sürece okuldan çok fazla soğumazsın. Ayrıca insanların ön yargısını ciddiye alma meslek lisesine karşı çünkü en iyi liselerden birisi belki de meslek liseleri.
Hem sana ileride ekmek yiyebileceğin bir meslek öğretiyorlar, hem de lise diploman oluyor elinde.
Eğer üniversite düşünüyorsan meslek liselerini tercih etmeni önermem çünkü meslek liselerinde seni üniversiteye hazırlamıyorlar, tam aksine sahip olmak istediğin meslek ile alakalı bilgiler verip seni o mesleğe hazırlıyorlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 23 Ağustos 2019, 23:42:25 »

Meslek derslerinde saatlerini boşa geçireceksin, ilerleyen zamanlarda 2 gün okula 3 gün staja gideceksin. En önemlisi olan üniversite sınavında ise çok kötü bir sonuç alarak eğitim almış olduğun bölümle alakalı bir mesleğe yönelip hayatını karartacaksın. En kısa sürede çevrendeki en kötü anadolu lisesine nakil olmaya çalış. Hiçbir taktik seni kurtaramaz.

Benim bildiğim meslek liselerinin işleyişi bu şekilde, eğer hala aynı şekil devam ediyorsa geçmiş olsun.
Hocalarıma danıştığımda bana şu yanıtı verdiler senin için daha iyi olur vesayire ileride meslek sahibi olursun üniversite okuyamasan bile felan filan normalde düz meslekte okuyacaktım ama istediğim bölümler yoktu ikinci tercihlerimde bir kişilik kontejyan kalmıştı tercih edeceğim okul şansa oraya çıktı bu okuldada istediğim bölümler var hocalarımda hayatını kurtarırsın fazla para kazanırsın eğer diploman olursa iş bulma imkanı sağlarsın vesayire dediler ben bu yönde yönlendim.

Ben de meslek lisesinde okuyorum, bilişim teknolojileri bölümündeyim. Sınıf ortamın ve çevren güzel olduğu sürece okuldan çok fazla soğumazsın. Ayrıca insanların ön yargısını ciddiye alma meslek lisesine karşı çünkü en iyi liselerden birisi belki de meslek liseleri.
Hem sana ileride ekmek yiyebileceğin bir meslek öğretiyorlar, hem de lise diploman oluyor elinde.
Eğer üniversite düşünüyorsan meslek liselerini tercih etmeni önermem çünkü meslek liselerinde seni üniversiteye hazırlamıyorlar, tam aksine sahip olmak istediğin meslek ile alakalı bilgiler verip seni o mesleğe hazırlıyorlar.
Hocalarıma sorduğumda meslek liselerinde başarılı olacağımı söylediler ve o kadar denildiği kadar kötü olmayacağını söylediler ve gideceğim mesleki teknik anadolu lisesi hem meslek hemde anadolu karması gibi birşey olduğunu araştırıp öğrendim ve istediğim bölümler var bilgisayar üzerine birsürü bölüm var bundan dolayı tercih ettim yoksa düz meslek lisesinde okuyacaktım ikinci tercihimi bu yönde yaptım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 24 Ağustos 2019, 00:06:29 »
burada tavsiye veren götverenlerin %80'i 7 veya 8. sınıflar o yüzden kafaya takma iyi çocuklarla takıl kötülerle takılırsan hayatını sikerler ampul, esrar bunları içen çoğu kişi olur yaklaşma yanlarına.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 23:03
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat
Birlik: ******* **ite
« Yanıtla #25 : 24 Ağustos 2019, 00:14:28 »
Hocalarıma sorduğumda meslek liselerinde başarılı olacağımı söylediler ve o kadar denildiği kadar kötü olmayacağını söylediler ve gideceğim mesleki teknik anadolu lisesi hem meslek hemde anadolu karması gibi birşey olduğunu araştırıp öğrendim ve istediğim bölümler var bilgisayar üzerine birsürü bölüm var bundan dolayı tercih ettim yoksa düz meslek lisesinde okuyacaktım ikinci tercihimi bu yönde yaptım.
En iyisini yapmışsın dostum ben de öyle düşündüğüm için seçmiştim ve şu anda çok güzel ortamlarım var gerek arkadaş çevresi, gerek hocalar ile olan güzel sohbetler ve gerek sınıf ortamı yani şu anda okuldan soğuyabileceğim en ufak nokta bulunmuyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2019, 16:32
Toplam oynama: 21 gün, 7 saat
« Yanıtla #26 : 24 Ağustos 2019, 00:23:13 »
Benim lisede ezilme gibi sorunum olmadı lisede beni ezebilecek bir allahın kulu yok abim sağ olsun arkadaş ortamı geniş lisenin sözü geçen abileride zaten genellikle abimin tanıdığı olduğu için çıt çıkaran olmadı bana 1 sene boyunca ufak tefek kavgalar oldu ama büyük bir olay daha yaşanmadı, eğer seninde arkanda duracak insanlar varsa güvendiğin sende kimseye eyvallah deme eğer arkanda duracak insan yoksa otur yerinde kimseye karışma zaen kimse san bişey demez.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #27 : 24 Ağustos 2019, 00:31:02 »
Kavga mavga tatava,en arkayı tutun ortamını kur muhabbetini yap sene o kadar çabuk geçip gidiyor ki.Hee birde Liseyim ben deyip dersleri boşlama zurnayı yersin benden söylemesi.

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #28 : 24 Ağustos 2019, 00:46:07 »
12. sınıfa geçtim, yks falan hazırlanıyorum ilk üç sene için yazayım bir şeyler

ilk gün ne gizemli bir çocuk gibi, ne de her ortama ayak uydurmaya çalışan aveller gibi gitmeyin, normal insan olmak her zaman işinize yarar, heyecanınız gözlerinizden okunur ama onu söyleyeyim, farkedilirsiniz. sınıfa girdikten sonra da gidip en arkaya oturmayın, ortalarda ve öğretmeninizin gözünün önünde bulunabileceğiniz bir yeri seçin. ilk günden ismini öğrendiğiniz herkesi sosyal medyadan takip etmeyin, arkadaşlık isteği atmayın ki abaza muamelesi yapmasınlar. yavaş yavaş sosyalleşin, unutmayın lise arkadaşlıkları genelde en sağlam olanlardır, doğru arkadaşı bulmaya çalışırken kendinizi kötü yerlerde bulmayın. kısacası ne en önde ne de en geride olun.

9. sınıfta götünüzü sıkı tutun, hele biyoloji ve matematikte, ileride tyt'de ve temelinizi oluşturmak adına işinize yarayacak unutmayın. diğer dersler bana soracak olursanız ezber ve düzenli defter tutmadan ibaret

10. sınıfta amı götü dağıtırsınız, ben de öyle yapmıştım genellikle aşık olunan, ilk sigara-alkol ortamlarına katıldığınız sene genelde 10. sınıf olur, çevrenizde çok içen varsa sigara belasına bulaşırsınız. bu ortamlara 9. sınıfta zaten girdiyseniz 10. sınıfta fabrika bacası misali sigara içiyor olursunuz. 10. sınıfını iyi geçiren hayatta her şeyin üstesinden gelir, 10. sınıftaki dersler de aynı 9 gibi üniversite sınavında temelinizi oluşturacak şeyler, kendinizi ve ne istediğinizi 10. sınıfta keşfedin ki 11. sınıfa geçtiğinizde kendinizi lise öğrencisi olarak değil, üniversiteye hazırlanan bir vatandaş olarak görün.

11. sınıf mf alanında okuyacaksanız fizik kimya ve biyoloji derslerine hiç abartısız KÖPEK gibi çalışmak zorundasınız, aksi taktirde ne seneyi geçersiniz, ne de 1 sene sonra gireceğiniz ayt sınavında fkb anlamında başarılı olursunuz, matematik, geometri ve türkçeyi bu senede elinizden geldiğince hallederseniz 12. sınıf sizin için biraz daha rahat geçer. özellikle geometrinin temeli olan üçgenler ve analitik geometriyi unutmanızın imkanı yok, bakın unutmamalısınız değil unutmanızın imkanı yok

12. sınıf için de bakalım başladık bu hafta güzel gidiyor, sadece sınav telaşı var biraz onun dışında hala 11. sınıfta hissediyorum kendimi, üniversiteye geçenler de 12. sınıf tavsiyesi yazar artık

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 24 Ağustos 2019, 01:04:33 »
burada tavsiye veren götverenlerin %80'i 7 veya 8. sınıflar o yüzden kafaya takma iyi çocuklarla takıl kötülerle takılırsan hayatını sikerler ampul, esrar bunları içen çoğu kişi olur yaklaşma yanlarına.
ortaokulda çok kavgalıydım arkadaşım öyle çok yoktu hepsi avel veletlerin tekiydi burada ortamı iyi yapmaya çalışıcam bide esenlerde oturuyom burada çok keko var 8. sınıfta okula herkes bıçak felan getiriyordu emanet doluydu buralar keko dolu.

En iyisini yapmışsın dostum ben de öyle düşündüğüm için seçmiştim ve şu anda çok güzel ortamlarım var gerek arkadaş çevresi, gerek hocalar ile olan güzel sohbetler ve gerek sınıf ortamı yani şu anda okuldan soğuyabileceğim en ufak nokta bulunmuyor.
EYW

Kavga mavga tatava,en arkayı tutun ortamını kur muhabbetini yap sene o kadar çabuk geçip gidiyor ki.Hee birde Liseyim ben deyip dersleri boşlama zurnayı yersin benden söylemesi.
Zaten istediğim bölüme gitmek için çalışmam gerek bu sene boşlayacağım sampı vs. derslere önem vericeğim.