Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

SİZCE BU SİSTEM?

GELMELİ *-*
4 (28.6%)
GELMEMELİ :(
10 (71.4%)

Toplam Oy Verenler: 14

Roxanne_Olmeca / AR-GE Önerisi / İşyerleri için "VERGİ" sistemi <|<|

Başlatan BEX, 20 Ağustos 2019, 03:42:57
Okunma sayısı 1051 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Karakter Adınız: (Roxanne_Olmeca)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun.)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Sunucuda bakıldığında aşırı fazla işyeri var ve bir çoğu aktif değil yada gerekli ilgiyi görmüyor. Konuya gelecek olursak işyerlerine vergi sistemi gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Aktif olan işyerleri zaten girip çıkan müşteriler oldukça bu sistemden etkilenmeyeceklerdir. Desteklemeyen arkadaşlar sebebini belirtirse sevinirim, daha iyi fikirler gelirse ekleyebilirim.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)
Spoiler:
Güzel fikirler.
DESTEK, fakat işyerine devlete bağlı denetim memurları da atanmalı bence, işyerleri fazla olacağı için yetkililer yetişemeyeceği için böyle bir fikir yürüttüm.

Çevrimdışı Faith

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hank Walter Lv.23
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 03:29
Toplam oynama: 116 gün, 23 saat
Mantıklı. Destek.

Çevrimdışı psyche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2021, 15:50
Toplam oynama: 112 gün, 6 saat

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Köken: Japon
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Fikirleriniz önemli belirtirseniz güzel olur.

Çevrimdışı Khnosu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 00:30
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
Dwain Brooks Lv.32
Son giriş: 30 Nisan 2024, 00:05
Toplam oynama: 208 gün, 10 saat
Mindy Brook Lv.32
Son giriş: 04 Şubat 2024, 02:29
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
Birlik: * ***ION
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:54
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Özellikle iş yeri ve ofis için söyle bir durum oluyor. Bir hevesle açılıyor ve iki üç gün işletildikten sonra fazla para getirmeyince üstüne bir de yapılmaya çalışılan roller trol tipler tarafından baltalanınca "bir gün şu role kullanırız ya üç kuruş için bu tipler ile uğraşamam" gibi seyler düşünülerekten terk ediliyor. Bunun yanında illegal roller için gece kulübü açtıran lar var ve genelde bu tip yerler kulüp olarak işletilmek yerine toplantı v.b işler için kullanılıyor. İş yerini hakkını vererek kullananlar da var tabi onların hakkını yememek lazım. Burada ki en büyük sıkıntı iş yeri ya da ofis gibi yerlerin sisteme ya da bir başkasına satılamaması bence bir de kapatacak olsa bile tekrar bir yer açtırmak istese başvuru süresini beklemek istemiyor bunun yanı sıra aklına yatan güzel bir mekan bulamıyor çünki her köşe kapılmış. Bu konuda iş yeri ve ofis ile ilgilenen yetkililerin elini taşın altına koyup gerekli denetimleri ile aktif tutulmayan mekanların kapatılmasını sağlaması gerek fakat böyle bir duruma daha denk gelmedim. iş yerleri ve ofislere vergi gelmesi işletilmeyen mekanların işletilmesini sağlamayacak aksine mekanında güzelce rol yapmaya çalışırken trollenen ve bunun için işletmekten vazgeçmiş kitlenin ekonumik durumlara daha çok isyan etmesine sebep olacaktır. İş yerleri için denetim gelmeli işletilmeyen ve aktif tutulmayan mekanlar başvuru kurallarında da yazdığı gibi kapatılmalıdır.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Özellikle iş yeri ve ofis için söyle bir durum oluyor. Bir hevesle açılıyor ve iki üç gün işletildikten sonra fazla para getirmeyince üstüne bir de yapılmaya çalışılan roller trol tipler tarafından baltalanınca "bir gün şu role kullanırız ya üç kuruş için bu tipler ile uğraşamam" gibi seyler düşünülerekten terk ediliyor. Bunun yanında illegal roller için gece kulübü açtıran lar var ve genelde bu tip yerler kulüp olarak işletilmek yerine toplantı v.b işler için kullanılıyor. İş yerini hakkını vererek kullananlar da var tabi onların hakkını yememek lazım. Burada ki en büyük sıkıntı iş yeri ya da ofis gibi yerlerin sisteme ya da bir başkasına satılamaması bence bir de kapatacak olsa bile tekrar bir yer açtırmak istese başvuru süresini beklemek istemiyor bunun yanı sıra aklına yatan güzel bir mekan bulamıyor çünki her köşe kapılmış. Bu konuda iş yeri ve ofis ile ilgilenen yetkililerin elini taşın altına koyup gerekli denetimleri ile aktif tutulmayan mekanların kapatılmasını sağlaması gerek fakat böyle bir duruma daha denk gelmedim. iş yerleri ve ofislere vergi gelmesi işletilmeyen mekanların işletilmesini sağlamayacak aksine mekanında güzelce rol yapmaya çalışırken trollenen ve bunun için işletmekten vazgeçmiş kitlenin ekonumik durumlara daha çok isyan etmesine sebep olacaktır. İş yerleri için denetim gelmeli işletilmeyen ve aktif tutulmayan mekanlar başvuru kurallarında da yazdığı gibi kapatılmalıdır.
Bu biraz zor gibi ama yönetim tek tek uğraşabilirmi bilemiyorum aşırı fazla işyeri var.

Çevrimdışı Khnosu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 00:30
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
Dwain Brooks Lv.32
Son giriş: 30 Nisan 2024, 00:05
Toplam oynama: 208 gün, 10 saat
Mindy Brook Lv.32
Son giriş: 04 Şubat 2024, 02:29
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:54
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Bu biraz zor gibi ama yönetim tek tek uğraşabilirmi bilemiyorum aşırı fazla işyeri var.

Aşırı fazla iş yerinin olmasının başlıca sebebi zaten bahsettiğim denetim eksikliğinden kaynaklanıyor. Bu denetimi yapmak yerine vergi sisteminin gelmesi gereksiz açılmış iş yerlerinin kapatılmasına sebep olmaz ve yine ortalıkta terk edilmiş iş yerleri görebiliriz. Sorunun başlıca çözüm yolu denetimden geçiyor bence. Kabul ediyorum çok fazla iş yeri var fakat bu gün bile başlasalar denetim yapmaya yaklaşık bir hafta sonra başı boş olarak değerlendirdiğimiz bu iş yerleri ve ofislerin çoğu temizlenmiş olacaktır.

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21