Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Evet okullar açılıyor düşüncelerinizi alalım.

Başlatan neo1, 19 Ağustos 2019, 19:16:38
Okunma sayısı 888 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Evet okullar açılıyor düşüncelerinizi alalım.
« Yanıtla #30 : 20 Ağustos 2019, 13:13:43 »
Açık liseye geçin kurtarın kendinizi, 35 - 40 kişilik adı sınıf ama ahırdan farklı olmayan ortamlarda kendinizi çürütmeyin. Konuyu görünce ailemi ikna edemediğim bir daha aklıma geldi ve tekrardan sinirlerim bozuldu.
Geleceğim?

Normal lise bazında çalışmalarına evde devam edebilirsin, eğitim müfredatına %100 uygun konu anlatımlı kitaplar piyasada bulunuyor. Ben tek başıma daha verimli çalışabildiğim ve askeri okullara hazırlandığım için bunu istiyorum, herhangi bir lise öğrencisi okulda ne görüyorsa sende aynılarını göreceksin. Tek farkı kitapçıdan kitaplarını kendin alacaksın ve karşına geçip birisi sana konu anlatmayacak.

Açık lise veya normal lise diploması üniversite sınavında etki etmiyor, önemli olan derslerine çalışman ve birşeyler başarabilmen. Açık lisenin sınavlarına özel olarak çalışmana bile gerek yok, örnek sorulara göz atıp sınava gidebilirsin. Zaten açık lise için dağıtılan kitaplardan hazırlanmayacağın için sorulardaki bilgilerden daha fazlasını biliyor olacaksın.

Kısaca iş sende bitiyor, tamamen kişiliğine ve azmine bağlı bir durum. Askeri okullara hazırlandığım için okulda harcayacağım boş zamanlarda evimde veya spor salonunda fiziksel olarak kendimi hazırlamak istiyorum.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 23:03
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat
Birlik: ******* **ite
« Yanıtla #31 : 20 Ağustos 2019, 13:40:40 »
Aslında çoğu kişi okullardan veya derslerden değil de sınıf içerisindeki ortamdan etkileniyor.
2 yıldır gayet güzel bir sınıf ortamına sahip olduğum için okullar başlıyor diye herhangi bir üzüntüye girmiyorum, umarım sizin de sınıf ortamınız güzel olur.
Okulu sevip sevmeme konusunda en önemli etkenlerden birisi de sınıf ortamıdır.

Öncelik eğitim, öncelik okul. Bilgisayarı ve sanal hayatı asla bir numaraya koyarak derslerinizi ihmal etmeyin. Bunu bir başkası için değil, kendi geleceğiniz için yapın.
Şimdiden herkese başarılar!  :)

Çevrimdışı Stroket

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jerrs Peeps Lv.27
Köken: Alman
Son giriş: 01 Aralık 2022, 21:33
Toplam oynama: 166 gün, 5 saat
« Yanıtla #32 : 20 Ağustos 2019, 16:31:13 »
şimdiden saldım oyunu oyun beni bir yere götürmüyecek açılsın hızlıca derse yoğunluk vericem

Çevrimdışı neo1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:13
Toplam oynama: 123 gün, 13 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 16 Nisan 2023, 00:23
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Haziran 2023, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Nisan 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #33 : 20 Ağustos 2019, 17:43:41 »
Aslında çoğu kişi okullardan veya derslerden değil de sınıf içerisindeki ortamdan etkileniyor.
2 yıldır gayet güzel bir sınıf ortamına sahip olduğum için okullar başlıyor diye herhangi bir üzüntüye girmiyorum, umarım sizin de sınıf ortamınız güzel olur.

Öncelik eğitim, öncelik okul. Bilgisayarı ve sanal hayatı asla bir numaraya koyarak derslerinizi ihmal etmeyin. Bunu bir başkası için değil, kendi geleceğiniz için yapın.

Dayı çok güzel ortam da var böyle bir 10 kişilik arkadaş grubunun başındayım yani o konuda sıkıntım yok ama hocalar sıkıyor mesela adam yangın merdivenine çekip 1 ders bağırıp çağırıyor neden ders çalışmıyormuşum yanımdakileri de buna ortak ediyormuşum. Dersler ağır vs. canım çok sıkılıyor :/

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2019, 17:47:14 »
şimdiden saldım oyunu oyun beni bir yere götürmüyecek açılsın hızlıca derse yoğunluk vericem
En iyisini yapıyorsun.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2019, 19:05:36 »

Dayı çok güzel ortam da var böyle bir 10 kişilik arkadaş grubunun başındayım yani o konuda sıkıntım yok ama hocalar sıkıyor mesela adam yangın merdivenine çekip 1 ders bağırıp çağırıyor neden ders çalışmıyormuşum yanımdakileri de buna ortak ediyormuşum. Dersler ağır vs. canım çok sıkılıyor :/
Dersler ağır, eğitim sistemi çok kötü bu konuda tamamen haklısın yani kimse aksini iddia edemez fakat mecbur katlanacağız.
Her ne kadar öğretim hayatım boyunca 1 kere bile kitap açıp okumasam, sınavlara ve ödevlere çalışmasam da iyidir yani okul :D

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2019, 19:16:13 »
Anadoludan mesleğe geçiyom bu seneyi saymazsak 2 sene sonra üni sınavı falan eğitim sistemine gelirsek ezbere dayalı zaten ezberin varsa ne mutlu sana .d
Sistem ezbere dayalı bir sistem değil. Sınavlarda formül gerektiren soru soruyorlar. Formülleri ve konuyu da biraz sen çalış. Her şeyi devletten bekliyorsunuz ki artık bir çok sorunun sonuna parantez içinde konunun formülünü yazıyorlar. Ona rağmen yapamıyorlar ve netler 0.75 falan geliyor.
Sorunun %10'u sistemde ise %90'ı bunu bahane ederek çalışmayan öğrencilerde.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
« Yanıtla #37 : 20 Ağustos 2019, 19:21:08 »
Anadoludan mesleğe geçiyom bu seneyi saymazsak 2 sene sonra üni sınavı falan eğitim sistemine gelirsek ezbere dayalı zaten ezberin varsa ne mutlu sana .d
Sistem ezbere dayalı bir sistem değil. Sınavlarda formül gerektiren soru soruyorlar. Formülleri ve konuyu da biraz sen çalış. Her şeyi devletten bekliyorsunuz ki artık bir çok sorunun sonuna parantez içinde konunun formülünü yazıyorlar. Ona rağmen yapamıyorlar ve netler 0.75 falan geliyor.
Sorunun %10'u sistemde ise %90'ı bunu bahane ederek çalışmayan öğrencilerde.

Aslında bu dediğine sonuna kadar katılıyorum. Tamam sistem çok kötü eyvallah fakat sistem kötü diye okulu sallamamız doğru değil.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2019, 19:39:48 »
Okulda birbirine vuran arkadaşlar, kalp kıran arkadaşlar, açığını ortaya çıkaran arkadaşlar, alay eden arkadaşlar, bazen düşünüyorum da arkadaşın olmaması daha iyi, iyi bir arkadaş mutlaka şart.

Çevrimdışı gömlekli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Corea Lv.4
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:44
Toplam oynama: 25 gün, 9 saat
« Yanıtla #39 : 20 Ağustos 2019, 20:08:31 »
sikiyim okulu