Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Scarlett Szewczyk

Başlatan #FEK, 19 Ağustos 2019, 12:52:59
Okunma sayısı 1685 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Scarlett Szewczyk
« : 19 Ağustos 2019, 12:52:59 »
SCARLETT SZEWCZYK
Doğum yeri:Wroclaw, 'KS
Doğum tarihi:07.08.1995
Uyruk:Leh
Ten:Beyaz
Boy:1.77
Göz rengi:Mavi
Saç rengi:Kahverengi, dipleri ve araları sarıya boyatabiliyor.
Dini inanç:Hristiyan
Bilinen yara izi/dövme: Vücüdunun çeşitli yerlerinde, birkaç dövmesi bulunuyor.
KARAKTER YAPILANDIRMASI/ROL PLANI
Sıradan bir ailenin sıradan bir çocuğu, hayatın süreklilik gösteren döngüsünden bıkmış, genç yaşta orta yaş krizine girmiş denilebilecek kadar değişik bir karakter. Aslında başlangıçta böyle bir karakter canlandırmayı düşünmüyordum, fakat pd'ye girmeyi düşündüğüm için değişik bir karakter getirmeyi planladım. Çok fazla çekingen fakat bir o kadar halkla iç, içe olan bir karakter canlandırmayı düşünüyorum. Türk kızları gibi tripli değil, fakat fazlaca saf gözüken bunun yanında çok fazla zeki olan bir karakter canlandıracağım, umarım zevkli rollerimiz geçer.

⁜     ⁜     ⁜

Şehire Alışmak

Öhm, ben Scarlett, sonunda umduğum şehir & kurtuluşumun gerçekleşeceğini düşündüğüm şehire uçaktan inmiştim. Önce telefonumu çıkararak bir taksiyi aradım, gelmeden önce satın aldığım Market ST. 18'de bulunan evime beni götürmesi için bir taksi istedim. Eve gittiğimde, her tarafın tozla kaplı olduğunu gördüğüm süreçte, içeriye girmek o kadar ürkütücüydü ki size anlatamam. Yorgun olduğum bir günde temizlik yaparak Santos'a adımlarımı atmıştım. Önce evi temizledim, daha sonra güzel bir uyku çekmek için başımı yastığa koydum. Tabii, biraz ürkmüştüm böyle bir evde yalnız nasıl uyuyabilirsin ki? Telefonumla biraz oynamaya başladım, o sırada uyuya kalmışım. Uyandığım saat sabah 09.49'du. Yatağımdan kalktım, ılık bir suyla duş alarak evden çıktım ve kahvaltı yapabileceğim bir yer aramaya başladım. Commerce taraflarında olan bir bardan bahsettiler, güzel İtalyan yemekleri ve alkollerin bulunduğu nezih bir mekandan. Bir taksi çevirdim ve Commerce'e doğru ilerledim. Bara girdiğimde, içeride olan Kayle adında bir kız bana yardımcı olmak istedi. Güzel bir Fettucini yiyerek alkolümü yudumlamaya başladım. O sırada barda bulunan Kayle ile tanıştık ve laflamaya başladık, bana şehirden bahsediyor temkinli olmam gerektiğini anlatıyordu. Bardan çıktığımızda bana şehiri gezdirmeye başladı, ona bir araca ihtiyacım olduğunu söyledim ve beni Grotti adında bir araç galerisine götürdü. Birkaç araba bakarak, hibrit model bir Elegy'i seçerek onu istediğime karar verdim. Aracımı aldım ve şehirde turlamaya başladım. Tekrardan Jimmy's bar'a doğru yol alırken, LSPD binasının önünde biraz duraksadım. Duvarda bulunan LSPA kağıtları dikkatimi çekmişti, çok yakında bir akademi olacağı bunun için bir sınava gireceğimiz bahsediliyordu. Bunu kafama taktım ve Jimmy's bar'a gittiğimde durumu Kayle'e anlattım. Kayle, bunun mantıklı olacağını söyledi ve bilgisayarını yanıma getirdi. İnternet üzerinden bir başvuru yaptık ve beklemeye başladık. Geçen günler içerisinde gelmeyen haber canımı çok fazla sıkmaya başlamıştı..

⁜     ⁜     ⁜

LSPD

Ve geçen günlerin ardından gelen elektronik posta beni gayet mutlu etmişti, geçen zamanın ardından Los Santos Polis Departmanı beni yeterlilik testi ve mülakat için bekliyordu. Bir gün sonra, sabah erkenden uyandım, resmi bir giyiniş tarzıyla aracıma binerek Departman binasına doğru ilerledim. İçeriye girdiğimde, lobide bekleyen memur arkadaşlardan biri yardımcı oldu ve beni bir odaya aldılar, orada yavaşça yeterlilik testini ve mülakatımı bekliyordum. Ne kadar heyecanlı olduğumu sizlere anlatamam. Odaya iki kişi girdi, Memur Gwen ve Teğmen Aaron, Teğmeni gördüğüm ilk dakikada anlamıştım. Heyecandan bayılacak gibiydim, fakat sakin olmam gerekiyordu. Usulca içimdeki sesi dinleyerek sakinleştim, sorulan sorulara bir, bir cevap verdim sonunda bitmişti, bana haber vereceklerini söylemişlerdi. Oradan çıkıp evime doğru ilerledim, heyecanlıydım. Televizyona bakarken, polis olup olamayacağımı düşünmem, bunun hevesiyle geçen süreyi size anlatamam. Gece saatlerine doğru beklerken uyuya kaldım. Sabah uyandığımda telefonumda bir mesaj, mülakatı ve yeterlilik testini geçtiğim, bir sonraki adım için ödemem gereken miktarı belirtiyorlardı, sevinçten çıldıracak gibiydim! Gereken miktarı ödedim, daha sonrasında departmana uğradım. Artık pek fazla bir şey yapmam gerekmediğini, usulca ve sessizce sınav gününü beklemem gerektiğini söylediler ve sakin bir şekilde o günü beklemeye başladım, bakalım ne olacak yaşayıp göreceğiz.

*devamı gelecek.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Scarlett Szewczyk
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2019, 12:53:22 »

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2019, 12:53:38 »

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2019, 12:54:49 »
ilk yorum alalım da bu nasıl soyad

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2019, 12:57:24 »
ilk yorum alalım da bu nasıl soyad
Leh'ler böyle oluyor ya, Polonya'da böyle biraz eheh.

Çevrimdışı Erdem.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Temmuz 2021, 23:16