LOXY TELEVİSİON
LOXY TELEVİSİON
LOXY TELEVİSİON'UN KURULMA AMACI Loxy Television'un kuruluş amacı tüm Los Santos halkına eğlendirici içerikler üretmektir, ve kaliteli bir hizmet sunmak.
Kısa öz geçmiş; Ben Kate Javonovic, Rusya'da doğdum. 24 Yaşındayım, Ailem'in işlerinden dolayı Amerika, Los Santos'a taşındık. İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversitemi Los Santos'da okudum. Mezun olduğum okul, Los Santos Radio and Television. Ailem zengin olduğu için Kendi yayın şirketimi kurdum. Yayın şirketimin adı Loxy Television.
Kate Javanovic
LOXY TELEVİSİON MİSYONU Bizim bu Yayın ajansını kurma amacımız hem eğlenmek hem de eğlendirmektir. Biz Tüm Los Santos Halkına hizmet ediyoruz. Faaliyetlerimiz; eğlenceli yayınlar yapmak, yayında çeşitli ödüllü oyunlar oynamak ve buluşmalar yapıp kaynaşmaktır.
LOXY TELEVİSİON VİZYONU Vizyonumuz: Bizim amacımız Loxy Television yayın ajansını Los Santosun en eğlendiren yayın ajansı yapmaktır. Biz kitlemizi yükselterek en çok dinlenenler arasına girmek istiyoruz.
Yetkililer
Yetkili listemizi görmek için aşağıdaki butona basabilirsiniz.
Spoiler :
Kate Javonovic- Kurucu Nutella Javonovic Ortak
Araç listemizi görmek için aşağıdaki butona basabilirsiniz.
IC/OOC Kurallar
Koyulan kurallara kesinlikle uyulmalıdır. En küçük bir sebepten kural ihlali görünürse kişiye gerekli ceza işlemi uygulanacaktır..