Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Anella White, Kendrick Davidsen, Leslidas Cusvianhim, Leslares Casenesty, Polina Gray, Karina Theodra, Melina Miles, Leslidas Bostwick, Reginald Willis,
Lisa Beornice)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(29)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Evet, Picarellio Suç Ekibi adlı birliğin olacak.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7 gün, günün en az 8 saati.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Picarellio Social Club)
2.03:İşyeri tipi:(●Vorchesky Pub)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Silah sevkiyatı tarzında roller yapıldı, kafe işletimi ve mankenlik rolleri yaptım. Bunlardan parayı biriktirdik, birleştirdik ve ekip ile konuşup bir sosyal kulüp açmaya karar verdik.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Burada insanlar tanışacak, kaynaşacak bazı zamanlar geniş çaplı parti yapılacak burası sürekli açık kalacak IC olarak sürekli burada kalacağız, insanları aksatmadan ve kırmadan onlarla ilgileneceğiz.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Bu tarz rolü yapan pek kişi olduğunu görmedim, sunucuda şu ana kadar rollerimizi gayet iyi bir şekilde sıkılmadan ilerletiyoruz bundan dolayı böyle bir sosyal kulüp açmaya karar verdik burası sürekli aktif olacak, oyuncularımız sürekli burası ile ilgilenecek sürekli burada olacağız.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Sürekli aktif olarak insanlarla ilgileneceğiz, gelenleri güleryüzle karşılayıp istedikleri şeyi onlara vereceğiz. Burada insanlar tanışacak, sohbet edecek ve birbirleriyle paslaşacaklar bunu hedefliyoruz.)
Ben, "Squezzy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.