Karakter Adınız: (Maria Brown)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Merhaba. Rina Roleplay sunucusu olarak birkaç eksik görmekteyim ama bu eksiklikler belkide oyunun eski bir oyun olması veya sampın eklentileri ile alakalı olabilir. Eklenmesi gerektiğini düşündüğüm bazı şeyler:
1-Terör Örgütünün olması, Sheriff Yada CİA'nın kurulması ve Rina Roleplay bir ana haber bülteni olsun ve orada Terör örgütü yayın yapsın.
2-Gişenin arka tarafı yani LasVenturas ve Red Country çevrelerinin aktifleşmesi
3-Yeni oluşumlar
4-Mesela Oyuna kayıt olurken kayıt ekranında Uçakla nereye inmek isterseniz gibi birşey gelsin ve LV LS SF Falan bu bölgeler seçilsin öylece daha çok rol ortamı çıkar fakat Bu saçma olabilir size.
5-Sunucuya ATM Hackleme gelebilir böylece gerçek hayatta oldugu gibi ATM'leri hackleyebiliriz eğer PD yakalarsa PD'ye göre hapis süresini bilmiyorum Terörizm 800dakkaya geliyor ATM Hackleme'side Terörizm'e girerek böyle bir hapise girebilirler. Peki insanların emeği gitcek diyenler vardır arkadaşlar bu Roleplay Sunucusu evlerinize parayı koyabilirsiniz eğer Ev Hırsızlık sistemi gelirse bilemem yani arkadaşlar.
Bunlar benim istediğim şeyler yani eklense çok güzel şeyler sunabiliriz oyuna, Rol ortamı daha çok genişler ve çok güzel olur. Böylece insanlar daha çok Rolle uğrasır ve DM'den uzaklaşır. Sunucunun izlenimi için güzel bir istek listesi gibi durduğunu düşünüyorum ama bunların hepsi veya bazıları gerçekleştirilmeyebilir çünkü oynadığımız oyun 2004 yılı çıkan bir oyun ve samp sunucularına neler eklenebilir neler eklenemez fazla bilgim yok MTA sunucularında saten görülüyor modlar ekleniyor fakat bu SAMP olmadığı için pek emin değilim, ama sizin elinizdeki gayretle olabileceğini düşünüyorum. İyi günler diliyorum)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Resim veya Videosu malsefki yok )