Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ls Truck Clüb-İşyeri başvurusu

Başlatan mrttes, 14 Ağustos 2019, 22:24:33
Okunma sayısı 159 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mrttes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Kasım 2022, 22:26
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2022, 23:50
Toplam oynama: 153 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ls Truck Clüb-İşyeri başvurusu
« : 14 Ağustos 2019, 22:24:33 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Logan_Pong

1.02:Oyun içi seviyeniz?:11

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Evet Ls Truck Clüb'ün olacak
,
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftada hergün günde 7 saat

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Evet Memurun canına kast,İllegal silah bulunurma ((Ak-47))

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
https://imgyukle.com/i/oV9Zw1
2.02:İşyeri adı:Ls Truc Club Bar

2.03:İşyeri tipi:Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Almanya'dan babasını vuranlardan intikamını alır ve kendi elleri ile polise teslim olur.Los santos'a yerleşir ve burda kendi işini kurar.Karakterim ücreti tırcılık yaparak kazanacak.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Ic:Ailemin takılabileceği bir ortam yaratmak ooc:İyi rol yapmak için güzel bir ortam yaratmak.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Sunucuda kaliteli rol döndürecek bir ortam yaratıcağız.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Hem çalışanlarım hemde vatandaşların takılabileceği güzel bir ortam.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "S1N4N"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55