Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Merhaba Arkadaşlar , tanıtımı beğendiniz mi ?

Evet
Hayır

🕶️™️ The Incomparable ®️🕶️ (Aktif)

Başlatan 👑 CANK_35 👑, 14 Ağustos 2019, 00:40:46
Okunma sayısı 5228 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 10:33
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
🕶️™️ The Incomparable ®️🕶️ (Aktif)
« : 14 Ağustos 2019, 00:40:46 »

The İncomparable

OOC Bilgi - Nedir? Ne değildir?

Valeriovich Ailesi yada diğer adıyla The İncomparable Suç Örgütü , Çete , mafya kurallarını benimsemiş  fakat organizasyon yapısını günümüze adapte etmiş, Kolombiya ve Amerika kökenli hayali bir örgüttür. Örgütün ortaya çıkışı eskiye dayanmaz, Kolombiya'dan Amerika'ya göç edildiğinde yaşananlara karşı , vakti zamanında bu işlere yakından yada uzaktan karışmış  Amerikalı ve Kolombiyalılar'ın birleşmesiyle ortaya çıkmıştır. Merkezi Market Caddesi civarı olarak bilinir , o mevkii de artık Kolombiya nüfuslu daha fazla kişi göreceksiniz. Örgüt ve elemanları başlangıçta ufak işlerle uğraşacak , zamanla önleri açıldığı vakit büyük işlere yelken açacaklar.

Patron ve ikinci patron birlik yetkilisidir. Patron aynı zamanda aile babasıdır. Genellikle yukarıdan yönetirken, yeri geldiğinde işleri yoluna koymak için sahaya inebilir ve takımını yönetebilir. Aile babasının başına bir şey gelmesi durumunda örgüt hızla organize olarak caporegimeler'den oluşan konseyi toplar , ikinci patron aile babası seçilir ve caporegimeler bağlılık yemini eder (birlik sağlığı ve geleceği için , bağılılık sunmayanlar bu görüşü destekleyen adamlarıyla birlikte  infaz edilir). Yeni baba, eski baba cinayete kurban gitmişse onun intikamını ve tercihe göre kan parasını almakla mükelleftir. Baba hala hayattaysa başına ne geldiği tespit edilir, yerine ikinci patron vekil seçilir ve aile bütün mevcuduyla harekete geçer..

Caporegimeler kendilerine ait bölge ve takıma sahibi olabilir (birlik büyüdükten sonra). Bu bölgeler birliğin asıl hoodu değil, varlık gösterdiği bölgeler olarak tanımlanır. Caporegimeler doğrudan patron ve ikinci patrona bağlıdır , takımını aksi belirtilmedikçe sadece kendileri yönetir. Herhangi bir sürtüşmeye/çatışmaya/savaşa girme yetkileri yoktur , bu konuda doğrudan patronlara bağlıdır ve sorunları oraya raporlama yapması gerekir.

Gerekmedikçe savaş , para , adam ve zaman kaybından öteye geçmeyecek bir atraksiyondur. Birlik savaşsız bir rol ortamı için barışçıl hareket edecek fakat çıkar çatışmaları elbette olabilir. Birlikler arası savaş durumunda birlik elinden geldiğince Stabil tarz'da  hareket edecek ve bitirmek için barışçıl yolları ararken , savaşına da hakkıyla devam edecek.

Pabian Valeriovich
• Merhaba dostlar , ben Pabian bu tanıtım'da sizlere ben eşlik edeceğim ..
 Size biraz kendimden bahsedeyim Kolombiya'da doğdum 22 yaşına kadar o çöplükte büyüdüm , öğrendim ve kaynattım .
 Oraları bilirsiniz veya bilmezsiniz bilmiyorum , ben size şöyle tarif edeyim bir bok çukurunun içerisindesiniz ya sifon çekildiğinde sizde kanalizasyona gidiyorsunuz yada sifonu çeken kişi siz oluyorsunuz işte ben o sifonu çeken kişiyim.
Bakın buralara nasıl geldiğimi felan anlatacak değilim sizlere lakin berbattı dostum , gerçekten çok zor ve berbattı .
Öğrenin her şeyi öğrenin okulunuzdaki dersler işinize çok yarayacaktır özellikle kimya ve mekatronik derslerini iyi dinleyin ben dinleyemedim ama okudum bu lanet işlerle uğraşırken tüm boş zamanlarımı okuyarak geçirdim .
Yaptığınız işi bilin yaptığınız işin tüm püf noktalarını öğrenin kazanmak için çalmayın daha çok yapın kalitenizi asla bozmayın insanlar sizi kalitenizle bilsin kendinizden ödün vermeyin ve şunu hiçbir zaman unutmayın ; Eğer ayakkabınıza veya bir başkasının ayakkabısına hayran değilseniz kafanızı asla yere eğmeyin.

Eathen Valeriovich
• Merhaba arkadaşlar , ben Eathen Pabian Valeriovich'in kardeşiyim. Kolombiya'da büyüdüm 32 yaşında kadar orada bulundum bir kaç ay öncesi ''Pabian Los Santos'''a dönme kararı aldı ardından buradaki işleri yoluna koyup bende onun yanına geldim ailemizi ve dostlarımızı bu şehir'in çatısı altında birlik olmaya davet etmek için buradayım.
Asıl amacım şu işlerin yolunda gitmesini sağlamak canlı para akışını kontrol etmek giderler gelirler vesayire vesayire sıkıcı işler yani , her şey bir kenara dost edinmek için buradayım on düşman kazanmak yerine bir dost kazansam bu benim için iyi bir yol olur dinlediğiniz için teşekkür ederim görüşmek üzre.

Orlando Valeriovich
• Merhaba dostlar , ben Orlando , siz bu tanıtımda yakışıklı fotoğrafıma bakarken ben biraz kendimden bahsedeyim ;
Kolombiya'nın Barichara kasabasında doğdum. 18 yaşına kadar, kendime idol olarak gördüğüm Pabian Valeriovich'in , yanında büyüdüm. Daha sonra Bir süreliğine ''Los Santosa'' geldim ve  şehirde tutunmaya çalışırken , boka battım. Ardından kolombiya'ya geri dönerek The İncomparable adına, işleri temsil ettim ve işi kaptıktan sonra. Los Santos'ta işleri genişletmek amacı ile Pabian'ın yanına geri döndüm . Ailenin içerisindeki toplantıda alınan karar ile , Capo Seçildim.
dostlarım ile birlikte , Pabian'a bağlı olarak işer yapıyorum.
Bilirsiniz bu şehirde işler yolunda gitmez ya siz o yola girersiniz yada tatsız olaylar yaşanır .

Misyonumuz nedir ? ;

Los Santos'da iş olanağı yaratmak iş yerlerimizde sunacağımız iş imkanlarının değerlendirilmesini sağlamak birey kazanmak kişi & kişileri doğru bir yol üzerine adapte etmek.

Yarattığımız ve sağladığımız olanakları gerek potansiyelini gördüğümüz , vereceğimiz işin altından kalkabileceğine inandığımız kişi & kişilere iş olanağı sağlayıp daha iyi bir vatandaş kişi & kişiler olmak için çabalayacağız.

Biz ne tür bir iş yapıyoruz ? ;

Los Santos / Market Caddesi / Büyük alışveriş merkezi arkası (Lokasyon bilgisi)

Galerici (Araçlar alıp satan kişi & kişilere verilen ad)
Galeri işi yapıyoruz , araç alım & satım , bakım & tamir , modifiye & aksesuar işi ile uğraşıyoruz .

Bistro & Bar Galerimizin yan tarafında ve üst katında Bistro ve Bar mevcut bu yerlerde Alkol satışı ve gece eğlenceleri düzenliyoruz .

Vizyonumuz Nedir ? ;

The İncomparable Ailesi olarak şuanda bulunmuş olduğumuz durum ve durumlardan daha iyi bir hale gelmek istiyoruz .
Bunu tek başımıza yapabilirdik fakat , sıfırdan geldiğimiz için çekilen zorluklar nedir ne değildir iyi biliyoruz .
Amacımız etrafımızda güvenebileceğimiz kişi & kişilere iş olanağı sağlayıp onların'da bizden daha iyi yerlere gelmesini görmek isteriz , ki bu bize gurur ve onur verir .

Aile şirketi olan The İncomparable şirketi 1990 yılında Kolombiya'da kuruldu , birkaç kargo motorsikleti ile işe başlandı zamanla aşılan zorluklardan , azim ve irade ile yılmadan çalışmanın karşılığı şuanda bulunduğumuz durum oldu.

Şuanki Mülkiyetlerimiz ;

• Gece Klübü (Bistro)(Tahmini ortalama değer 2.2 Million $)

• Galeri (Tahmini ortalama değer 2.9 Million $)

• Bar (Tahmini ortalama değer 1.4 Million $)

Ek İL-LEGAL olan mülkiyetlerimiz ;

• Meth Laboratuvarı (Ortalama gelir haftalık / 7 = 150.000 $ - 175.000 $)

• Cocain & uyuşturucu madde laboratuvarı (Ortalama gelir haftalık / 7 = 235.000 $ - 310.000$)

İşyeri

Spoiler:

&BAR&

&GALERİ&

&BİSTRO&

Galeri - Bar - Bistro işleyişi

Galeri
Hoşgeldiniz , Galeri kısmı ile alaklı gerekli bilgileri buradan size sunacağım satılık araçları burada fotoğraflı ve detaylı bir şekil'de sizlere ileteceğim.
Eğer sizde aracınızı bize satmak istiyor iseniz aracınızı getirip bize ve bilir kişilere gösterebilirsiniz gerekli işlemler yapıldıktan sonra aracınızı belirlenen rakamdan satın alabiliriz.

FELTZER
•DURUM : SATILDI
•KM : 15
•Hasar kaydı : YOK
•Boya Değişen : YOK
•Modifikasyon : Var - 5X NOS - Özel Alaşım Jantlar - Film Camlar - Led Arka Stop - Airbag X4 - Deri döşeme koltuklar - 6 İleri Şanzıman
•Fiyat : 44.500$

SUNRISE
•DURUM : SATILIK
•KM : 100
•Güvenlik Seviyesi : 5
•Modifikasyon : Var - 5X NOS - Özel Alaşım Jantlar - Film Camlar - Led Arka Stop - Airbag X4 - Deri döşeme koltuklar - 5 İleri Şanzıman
•Fiyat : 22.500$

SABRE
•KM : 145
•Modifikasyon : Var - 10X NOS - Özel Alaşım Jantlar - Film Camlar -  Airbag X2 - Deri döşeme koltuklar -  7İleri Otomatik Şanzıman
•Fiyat : 22.500$

ADMIRAL
•KM : 21
•Modifikasyon : Var - 5X NOS - Özel Alaşım Jantlar - Film Camlar -  Airbag X4 - Deri döşeme koltuklar -  6İleri Otomatik Şanzıman
•Fiyat : 22.499$

BAR
Hoşgeldiniz , Bar kısmı ile alakalı gerekli bilgileri buradan sizlere sunacağım.

İçki Fiyatları

•Konyak 50$
•Bira 50$
•Malibu 80$
•Tekila Shot 40$
•Viski 250$ (Markaya göre değişkenlik gösterebilir)
•Votka 50-100$ (Markaya göre değişkenlik gösterebilir)
•Geçici dövmeler $1500'dan başlar.

Kokteyl Çeşitleri

•Rich Life 140$
•Car Power 110$
•Crazy Friends 210$
•7.62MM BANG 180$

Atıştırmalıklar & Spesiyaller

•Çerez tabağı 30$
•Cheddar soslu cips 50$
•Amerikan Salatası 40$
•Rich-Aid 300$
•Candytime 210$
•Günün spesiyalleri 180$
•Güne özel ürünler 110$ - 160$

Kurallar

IC KURALLAR

•Kendi işlerin için örgütün adını kullanma.
•Polislerden uzak dur, sicil yapmaktan kork.
•Kendi sorunun karşısında, gücünün yetmediği yerlerde aile'ye başvur.
•Muhbirlik, ihanetin cezası ölümdür.
•aile'nin verdiği kararlara saygı duy.
•Gerektiğinde kişisel mal varlığını aile ile paylaş, aile geri ödeyecektir.
•İçeride alınan kararları ailen dahi olsa dışarıya götürme.
•Acil bir durum olmadıkça telefonda uzun görüşme yapma. Yaptığında açık konuşma.
•Bu bilgiler IC rollerin şekillenmesi ve örgütün büyümesi ile genişleyebilir.

OOC KURALLAR

•Ic kural ve oluşum kültürüne ters rol yapmak
•/b kullanmak. Özellikle yanınızda başka birlik veya sivil bir oyuncu varken.
•Birlik yetkililerince izin verilmemiş rollerden kendine pay çıkarıp birliğin ismini lekelemek
•Polislerle sık silahlı çatışma veya sözlü tartışmaya girmek.
•Bu kurallar zamanla güncellenebilir, birlik üyelerine güncellemeler sonrası mesaj gider.

Sizi Nasıl Roller Bekliyor?

Öncelikle belirtmeliyim ki, alışılmış mafya-mob ilah rollerinden ziyade sıfırdan bir aile rolüyle karşılacaksınız. Rolleri yaparken, şu diziden bu filmden yararlanayım diye bir şey söz konusu olamaz. Bu oluşumun kendine özgü bir şarkısı olacak. Bu şarkıyı ise ancak rollere kendinizi verip, adapte olup karakterinizi yaşatarak duymaya başlayacaksınız.
Metagame'e açık bir alan olduğu için, sizi bekleyen rolleri kısaca özetleyeceğim. Örgütün 5 katmanlı bir atmosferi olacak. En alt tabakanın üst tabakalarla role girmesi mümkün mertebede değildir. En üst katman, ailenin kendi fertleri olacak şekilde düzenlendi. Kemik kadro harici kimse o katmana erişemeyecek. Diğer katılmak isteyen oyuncuların ise 4. katmana kadar çıkabileceği bir senaryoyu izlemeleri gerekmekte. Birlik olarak kararlar alırken 4.katmanın fikirleri sorulsa da son karar ve tartışma sadece aile fertleri arasında gerçekleşir.

Uyuşturucu madde ve Silah

Uyuşturucu
Burası ''+18'' uygunsuz içeriğe sahiptir ''18'' yaşından küçüklerin bakma ve okuma eylemi gerçekleştirmesi yasaktır.

Tekrar görüşüyoruz sizinle , hoşunuza gitmiştir umarım burası eminim'ki dikkatinizi daha çok çeken kısımdır herkes şekerleme yapmayı biraz sever..
Bak dostum , biz bu işte yeni değiliz geldiğim yerde bunu annenin karnında öğrenmek zorunda kalıyorsun çünkü annen sana hamile iken bu şeyleri içiyor.
Biz bu işin önce gerekli malzeme teminatını ardından uygun laboratuvar ortamını sağladıktan sonra 1. sınıf kimya personelleri ile kaynatma damıtma üretme imalat işlerini yapıyor ardından profesyonelce bal mumu içerisinde paketleyip koku olayını bitiriyoruz ardından siz değerli kişi & kişilere bunun birde teslimatını yapıyoruz biz daha size ne verebiliriz a'mına koyayım sadece içeceksiniz onuda biz mi gösterelim ha siktir '' mütevazi bir şekilde sırıtarak gülmüştür ''

Fiyatlar

•Heroine 0$
•Cocaine 0$
•Methamphetamine 0$
•MDMA 0$
•LCDA 0$
•Extacy 0$
•Weed 0$

Uyuşturucu görüntüleri

Silah
Burası ''+18'' uygunsuz içeriğe sahiptir ''18'' yaşından küçüklerin bakma ve okuma eylemi gerçekleştirmesi yasaktır.

İşte bu hala buradasın seni sevdim dostum burayı bende çok seviyorum , en büyük ilgi alanlarımdan biri bu lanet metaller .
dostum bu konuma gelmek kolay olmadı , umarım demek istediğim şeyleri anlayabiliyorsundur..
Elimizi ve kolumuzu ileri geri haraket ettirerek gelmedik biz buraya çok şey kaybettik gerçekten çok fazla geri dönüşü olmayan yola girdik hepsinden bir şekilde sağ çıktım şans , hep gülecek diye bir şey yok belki bir dahakine yine şansım yaver gider bilemem bunu tanrı bilir her neyse fiyatlardan bahsedeyim .

Marka:Desert Eagle                                           
Durum: VAR
Fiyat: 34.999$
Tür: Ağır Tabanca 

Marka:Mac 10
Durum: YOK
Fiyat: 0$
Tür: Hafif Makinalı     

Marka:Colt 45
Tür: Hafif Tabanca

Marka:MP5
Fiyat: 24.999$
Tür: Hafif Makinalı

Marka:Shotgun
Tür: Pompalı Tüfek

Marka:M4A1
Fiyat: 159.999$
Tür: Uzun Namlulu Tüfek

Marka:AK47
Fiyat: 46.999$
Tür: Uzun Namlulu Tüfek

Marka:Sniper Gun
Tür: Keskin Nişancı Tüfeği

Silah Görüntüleri

Hiyerarşi (Rütbeler)

BOSS
İşlerin patronu ve ailenin başıdır.

Underboss

İkinci patron. BOSS yokken yerine bakar.

Consigliere

Aileye çeşitli konularda danışmanlık yapar Boss'lardan sonraki en yetkili kişidir.

Caporegime

Ailenin bir bölgedeki lideri. Kendi bölgesinin patronudur ve Boss'a bağlıdır.

Captain

Caporegime yardımcısı ve adamların başındaki elemandır.

Soldier

Ailenin has adamlarıdır.

Associate

Ayak takımıdır. Boss'u pek görmezler.

Outsider

Yeni elemandır. İşleri, nasıl yürüdüklerini ve aile detaylarını bilmezler. Aileye bağlı adamlarla takılırlar.

Konu güncellemesi gelecektir , tüm forum kurallarını okudum ve kabul ediyorum iyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: The İncomparable
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2019, 00:40:59 »
The İncomparable - OOC Katılım Başvuru Formu

OOC;

Adınız:(buraya)
Yaşınız:(buraya)
Daha önce ne tür rollerde bulundunuz?(buraya)
Karakterinizde her hangi bir OOC sicil bulunuyormu?(buraya)
Neden The İncomparable? kısaca açıklarmısınız?:(buraya)
Günlük olarak ne kadar aktiflik sağlayabiliyorsunuz?:(buraya)

IC Bilgileriniz;

Karakter adınız&soy adınız:(buraya)
Karakterinizin yaşı:(buraya)
Karakterinizin uyruğu:(buraya)
Karakterinizin rolsel olarak e-mail adresi:(buraya)

Başvuru
Kod: [Seç]
[left][b][u]OOC;[/u][/b]

[font=trebuchet ms]Adınız:[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Yaşınız:[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Daha önce ne tür rollerde bulundunuz?[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Karakterinizde her hangi bir OOC sicil bulunuyormu?[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Neden The İncomparable? kısaca açıklarmısınız?:[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Günlük olarak ne kadar aktiflik sağlayabiliyorsunuz?:[/font](buraya)[/left]

[left][b][u]IC Bilgileriniz;[/u][/b]

[font=trebuchet ms]Karakter adınız&soy adınız:[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Karakterinizin yaşı:[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Karakterinizin uyruğu:[/font](buraya)
[font=trebuchet ms]Karakterinizin rolsel olarak e-mail adresi:[/font](buraya)[/left]

GALERİ Spoiler'i devamlı güncellenmektedir - satılık araçları görmek için spoiler'a bakabilirsiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2019, 00:41:09 »
Güncelleme notları , yapılacak şeyler , eklentiler vb.

Güncelleme Notları 0.1 / 15.08.2019 /

• Forum tanıtımına '' iki aile üyesi tanıtımı eklendi .''
Mühimmat (Silah) kısımı güncellendi.
• Birliğe '' iki'' adet araç alındı.
• Birlik Tanıtımı güncellendi (Misyon ve Vizyon) eklendi

Güncelleme Notları 0.2 / 16.08.2019 /
(• İlk LSRP çalışması)
Spoiler:

Çevrimdışı Berkay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2019, 17:19
Toplam oynama: 145 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2019, 00:49:09 »
Başarılar reis ;)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2020, 17:55
Toplam oynama: 57 gün, 2 saat
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2019, 00:49:35 »
Başarılar tutacağına inanıyorum. Can abi yaparsa en iyisini yapar.

Çevrimdışı shpnn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Temmuz 2023, 15:57
Toplam oynama: 125 gün, 1 saat
Matt Razwell Lv.23
Son giriş: 19 Mart 2023, 20:19
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2019, 00:55:28 »
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Haziran 2022, 21:42
Toplam oynama: 177 gün, 15 saat
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2019, 00:55:33 »
Başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2019, 01:02:10 »
Kardeşlerim hepinize ama hepinize çok ve çok teşekkür ediyorum , eskisinden daha iyi olacak umarım.
Başarılar tutacağına inanıyorum. Can abi yaparsa en iyisini yapar.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Başarılar.
Başarılar reis ;)

Çevrimdışı TheLife

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Eylül 2020, 01:43
Toplam oynama: 132 gün, 15 saat
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2019, 01:04:01 »
Mekanın sahibi geri döndü bebeleri pistten alalım alalım, başarılar Can abi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2019, 01:06:53 »
Hey hey hadi bakalım
Gucci Gang Gucci Gang nasıl yapalım?
Mekanın sahibi geri geldi
Bebeleri pistten alalım alalım

Mekanın sahibi geri döndü bebeleri pistten alalım alalım, başarılar Can abi.