Sana iyi bir giydirmenin zamanı gelmiş, küçük mobster kardeşlerinin sana giydirdiği T-Shirt bol geliyor belli.
Yaşın dediğine göre yüksek, yine de insanlıktan hakkını pek almış tiplere benzemiyorsun. Burnun biraz havada, ki havada olmayı hak etmiyor. Neden? Hemen söyleyeyim; daha dilimizi bile düzgün kullanamayan bir çöpten başka bir şey değilsin.
Görüyorum, insanları para kısmından vurmayı çok seviyorsun, ki bu da asıl senin ne kadar fazla ana, baba parası yediğini ortaya çıkartıyor. Pekala, devam edelim.
Çok kansersin, insanlara laf atıp daha LSRP’den bile düzgün edit yapamıyorsun. Uyuşturucu ile ilgili yaptığın roller berbat ötesi, bana on yaşında ki bir çocuğun bildiği bilgilerden fazlası olarak gelmiyor.
Bir daha söyleyeyim, şu dilimizi düzgün kullan artık, üç yıl önce burada ne yaptığın kimsenim umrunda değil, anladın?
İşaretlerden önce boşluk gelmez, bunu o yaşlanmış ama içinde hiçbir bilgi olmayan kafana sokman gerekiyor balım.
Bunları yazdım, büyük ihtimalle sen capslock açıp, b komutunu uygulayıp bir de yazıyı büyültüp hebelehübele yapacaksın, sana gülüyorum.
Juice’yi neredeyse Samp’a başladığım dönemden beri tanırım, iletilerine göz atarken buraya attığı mesajı gördüm ve beynime zonklama girmesine sebep oldun. İnsanları tanımadan yargılama büyük abi, ters teper.
Çöpsün, çöpün çöpüsün ve bu kafayla devam edersen çöp olarak kalmaya devam edeceksin.