Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Merhaba Arkadaşlar , tanıtımı beğendiniz mi ?

Evet
Hayır

🕶️™️ The Incomparable ®️🕶️ (Aktif)

Başlatan 👑 CANK_35 👑, 14 Ağustos 2019, 00:40:46
Okunma sayısı 5127 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
Ynt: 🕶️™️ The Incomparable ®️🕶️ (Aktif)
« Yanıtla #100 : 18 Ağustos 2019, 21:44:20 »
rol ss'leri geliştirilmeli
Laf yiceksin
Yapma

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 10:33
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #101 : 19 Ağustos 2019, 01:19:41 »
Laf yiceksin
Yapma

Kusura bakmayın , anne baba parası yiyip sabahtan akşama kadar pc başında olamadığımız için atamıyoruz , dediğim üzre amac eskisi gibi 80-100 kişilik birlik kurup dm atmak değil sadece kemik kadrom 10-13 kişi ile akşam işten sonra birkaç saat keyifli vakit geçirmek , müsait oldukça atmaya çalışacağım eve yeni geldim daha kusura bakmayın tek yaşıyorum köpeğim var evi toparladım yemeği duşu derken vakit hayli geçmiş.

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 18:45
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Zahir Graham Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 06:27
Toplam oynama: 309 gün, 8 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Rahsam Cobb Lv.31
Son giriş: 24 Temmuz 2024, 15:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #102 : 19 Ağustos 2019, 01:55:52 »
Laf yiceksin
Yapma

Kusura bakmayın , anne baba parası yiyip sabahtan akşama kadar pc başında olamadığımız için atamıyoruz , dediğim üzre amac eskisi gibi 80-100 kişilik birlik kurup dm atmak değil sadece kemik kadrom 10-13 kişi ile akşam işten sonra birkaç saat keyifli vakit geçirmek , müsait oldukça atmaya çalışacağım eve yeni geldim daha kusura bakmayın tek yaşıyorum köpeğim var evi toparladım yemeği duşu derken vakit hayli geçmiş.

ana baba parası? doğru düzgün bir yorumu bile tersleyecek kadar düşmüşsün sanırsam? farkındaysan ss'ler geliştirilmeli yazdım bunu kaldıramayacak isen boşa birlik açmışsın amacını falan sormadım veya niye rol atmıyorsun diye bir şey de sormadım bu kadar yükselecek bir şey de demedim. Juice haklıymış boşa laf yiyecekmişim ve en azından oyuna 1000 2000 yatıracak kadar da akılsız değilim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #103 : 19 Ağustos 2019, 02:02:45 »
Sokakta sakız su sattığım günleri bilirim, ne ana baba parasından bahsediyorsun birader?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #104 : 19 Ağustos 2019, 02:24:13 »
Laf yiceksin
Yapma

ana baba parası? doğru düzgün bir yorumu bile tersleyecek kadar düşmüşsün sanırsam? farkındaysa ss'ler geliştirilmeli yazdım bunu kaldıramayacak isen boşa birlik açmışsın amacını falan sormadım veya niye rol atmıyorsun diye bir şey de sormadım bu kadar yükselecek bir şey de demedim. Juice haklıymış boşa laf yiyecekmişim ve en azından oyuna 1000 2000 yatıracak kadar da akılsız değilim.

Güzel kardeşim olduğum durumu hiza ettim sana ne için bu kadar yükseldiğini anlayamadım , ayrıca para benim param istediğimi yatırırım bu seni alakadar etmez var çok şükür yatırdım konumuz bu değil sadece neden atamadığımı vesayire yazdım belirttim düzgün bir dil ile 1 hakaret yok en ufak bir cümle yok neyi üstüne alınıyorsun ne bu benimle alıp veremediğiniz eğer yorumlarınız bu şekilde devam edecek ise lütfen yazmayın sizin karışmaya hakkınız yok bu şekilde ben size kendimi ifade etmeye çalışıyorum sana kalkıp ana baba parası yiyorsun demedim sadece ana baba parası yemediğimi sabahtan aksama kadar pc başında olmadığını belirttim bu benim için keyfi bir iş rica ediyorum artık yazdığım cümleleri bile yanlış anlayacak kadar geri kafalı olma ve boş yapma gerçekten yorumlarınızı istemiyorum artık sıkıldım çünki sizden gerçekten sıkıldım insan gibi laf anlatıyorum onu bile yanlış anlayacak kadar şeysiniz yani .

Çevrimdışı LikeDiamond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 05 Eylül 2019, 13:14
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
« Yanıtla #105 : 19 Ağustos 2019, 02:26:50 »
Sana iyi bir giydirmenin zamanı gelmiş, küçük mobster kardeşlerinin sana giydirdiği T-Shirt bol geliyor belli.

Yaşın dediğine göre yüksek, yine de insanlıktan hakkını pek almış tiplere benzemiyorsun. Burnun biraz havada, ki havada olmayı hak etmiyor. Neden? Hemen söyleyeyim; daha dilimizi bile düzgün kullanamayan bir çöpten başka bir şey değilsin.
Görüyorum, insanları para kısmından vurmayı çok seviyorsun, ki bu da asıl senin ne kadar fazla ana, baba parası yediğini ortaya çıkartıyor. Pekala, devam edelim.
Çok kansersin, insanlara laf atıp daha LSRP’den bile düzgün edit yapamıyorsun. Uyuşturucu ile ilgili yaptığın roller berbat ötesi, bana on yaşında ki bir çocuğun bildiği bilgilerden fazlası olarak gelmiyor.
Bir daha söyleyeyim, şu dilimizi düzgün kullan artık, üç yıl önce burada ne yaptığın kimsenim umrunda değil, anladın?
İşaretlerden önce boşluk gelmez, bunu o yaşlanmış ama içinde hiçbir bilgi olmayan kafana sokman gerekiyor balım.
Bunları yazdım, büyük ihtimalle sen capslock açıp, b komutunu uygulayıp bir de yazıyı büyültüp hebelehübele yapacaksın, sana gülüyorum.
Juice’yi neredeyse Samp’a başladığım dönemden beri tanırım, iletilerine göz atarken buraya attığı mesajı gördüm ve beynime zonklama girmesine sebep oldun. İnsanları tanımadan yargılama büyük abi, ters teper.
Çöpsün, çöpün çöpüsün ve bu kafayla devam edersen çöp olarak kalmaya devam edeceksin.

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zahir Graham Lv.31
Rahsam Cobb Lv.31
« Yanıtla #106 : 19 Ağustos 2019, 02:28:52 »
Sana iyi bir giydirmenin zamanı gelmiş, küçük mobster kardeşlerinin sana giydirdiği T-Shirt bol geliyor belli.

Yaşın dediğine göre yüksek, yine de insanlıktan hakkını pek almış tiplere benzemiyorsun. Burnun biraz havada, ki havada olmayı hak etmiyor. Neden? Hemen söyleyeyim; daha dilimizi bile düzgün kullanamayan bir çöpten başka bir şey değilsin.
Görüyorum, insanları para kısmından vurmayı çok seviyorsun, ki bu da asıl senin ne kadar fazla ana, baba parası yediğini ortaya çıkartıyor. Pekala, devam edelim.
Çok kansersin, insanlara laf atıp daha LSRP’den bile düzgün edit yapamıyorsun. Uyuşturucu ile ilgili yaptığın roller berbat ötesi, bana on yaşında ki bir çocuğun bildiği bilgilerden fazlası olarak gelmiyor.
Bir daha söyleyeyim, şu dilimizi düzgün kullan artık, üç yıl önce burada ne yaptığın kimsenim umrunda değil, anladın?
İşaretlerden önce boşluk gelmez, bunu o yaşlanmış ama içinde hiçbir bilgi olmayan kafana sokman gerekiyor balım.
Bunları yazdım, büyük ihtimalle sen capslock açıp, b komutunu uygulayıp bir de yazıyı büyültüp hebelehübele yapacaksın, sana gülüyorum.
Juice’yi neredeyse Samp’a başladığım dönemden beri tanırım, iletilerine göz atarken buraya attığı mesajı gördüm ve beynime zonklama girmesine sebep oldun. İnsanları tanımadan yargılama büyük abi, ters teper.
Çöpsün, çöpün çöpüsün ve bu kafayla devam edersen çöp olarak kalmaya devam edeceksin.

anlatmak istediğimi arkadaş anlatmış

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zahir Graham Lv.31
Rahsam Cobb Lv.31
« Yanıtla #107 : 19 Ağustos 2019, 02:31:30 »
Laf yiceksin
Yapma

ana baba parası? doğru düzgün bir yorumu bile tersleyecek kadar düşmüşsün sanırsam? farkındaysa ss'ler geliştirilmeli yazdım bunu kaldıramayacak isen boşa birlik açmışsın amacını falan sormadım veya niye rol atmıyorsun diye bir şey de sormadım bu kadar yükselecek bir şey de demedim. Juice haklıymış boşa laf yiyecekmişim ve en azından oyuna 1000 2000 yatıracak kadar da akılsız değilim.

Güzel kardeşim olduğum durumu hiza ettim sana ne için bu kadar yükseldiğini anlayamadım , ayrıca para benim param istediğimi yatırırım bu seni alakadar etmez var çok şükür yatırdım konumuz bu değil sadece neden atamadığımı vesayire yazdım belirttim düzgün bir dil ile 1 hakaret yok en ufak bir cümle yok neyi üstüne alınıyorsun ne bu benimle alıp veremediğiniz eğer yorumlarınız bu şekilde devam edecek ise lütfen yazmayın sizin karışmaya hakkınız yok bu şekilde ben size kendimi ifade etmeye çalışıyorum sana kalkıp ana baba parası yiyorsun demedim sadece ana baba parası yemediğimi sabahtan aksama kadar pc başında olmadığını belirttim bu benim için keyfi bir iş rica ediyorum artık yazdığım cümleleri bile yanlış anlayacak kadar geri kafalı olma ve boş yapma gerçekten yorumlarınızı istemiyorum artık sıkıldım çünki sizden gerçekten sıkıldım insan gibi laf anlatıyorum onu bile yanlış anlayacak kadar şeysiniz yani .

Konu rol ss'i ama sen gelip duyar kasarmış gibi para ana baba zaman vakit gibi cümleler kuruyorsun, adam akıllı eleştiri yazıyoruz yaşınız küçük diyorsun yaşın büyük ama bir şey bilmediğin ortada.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #108 : 19 Ağustos 2019, 03:00:12 »

Daha fazla yazma gereği duymayacağım '','' size canım öyle istedi öyle yazdım siz çok biliyorsunuz evet tebrik ederim postumu canlı tutmaya devam edin '','' ''.'' '','' ''.''

Çevrimdışı LikeDiamond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 05 Eylül 2019, 13:14