Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Client Yazısı [YONETIM BAKANA KADAR KILIT]

Başlatan arminus, 13 Ağustos 2019, 18:28:48
Okunma sayısı 453 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Client Yazısı
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2019, 21:05:27 »
Neden?

Kardeşim diyelim benim hesabım çalındı bende güçlü bir şifre oluşturdum ve aklımda tutamıyorum. Kopyala yapıştır yaparak gireceğim fakat bu yazıdan dolayı giremiyorum. Bu yüzden.

"www.www.rina-roleplay.com ~ Türkiye'nin en gelişmiş San Andreas Multiplayer Roleplay sunucusu!" bu yazıdan bahsediyorum
Oyuna girdikten sonra kopyalasan şifreni böyle bir sorun olmaz zaten, ne gerek var.

Peki o zaman şunu sorayım o yazının kalmasını neden istiyorsunuz?
Kalkmasını istiyorum ya da istemiyorum demedim belirtmek isteseydim zaten belirtirdim, dediğimi yaparsanız sorun olmaz dedim.

orasını anladım zaten ama kaldırılması bir fayda etmiyor. Sadece bu şifre olayı da değil yanlışlıkla "www.www.rina-roleplay.com ~ Türkiye'nin en gelişmiş San Andreas Multiplayer Roleplay sunucusu!" diye bağıran hiç kimseyi görmedin mi bu yazı çıkınca kopyaladığımız şey gidiyor bu yüzden.
kaldirilmasi  bir fayda yoksa neden arge aciyorsun
dunyanin en gereksiz ama gereksiz arge

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2019, 21:39:40 »
Bunn için aslında ar-geye bile gerek yok.Kaldırılması gerek

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 13 Ağustos 2019, 23:46:05 »
Neden?

Kardeşim diyelim benim hesabım çalındı bende güçlü bir şifre oluşturdum ve aklımda tutamıyorum. Kopyala yapıştır yaparak gireceğim fakat bu yazıdan dolayı giremiyorum. Bu yüzden.

"www.www.rina-roleplay.com ~ Türkiye'nin en gelişmiş San Andreas Multiplayer Roleplay sunucusu!" bu yazıdan bahsediyorum
Oyuna girdikten sonra kopyalasan şifreni böyle bir sorun olmaz zaten, ne gerek var.

Peki o zaman şunu sorayım o yazının kalmasını neden istiyorsunuz?
Kalkmasını istiyorum ya da istemiyorum demedim belirtmek isteseydim zaten belirtirdim, dediğimi yaparsanız sorun olmaz dedim.

orasını anladım zaten ama kaldırılması bir fayda etmiyor. Sadece bu şifre olayı da değil yanlışlıkla "www.www.rina-roleplay.com ~ Türkiye'nin en gelişmiş San Andreas Multiplayer Roleplay sunucusu!" diye bağıran hiç kimseyi görmedin mi bu yazı çıkınca kopyaladığımız şey gidiyor bu yüzden.
kaldirilmasi  bir fayda yoksa neden arge aciyorsun
dunyanin en gereksiz ama gereksiz arge

aynen en gereksiz argesi çünkü kaldırılması lazımdı zaten

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2019, 23:47:38 »
gerçekten bu kadar boş birşeyi bile savunacak kadar kindar insanlar var yönetim bakana kadar kilitliyorum burada insanlarla uğraşacak vaktim yok.