Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Khanex'in kara hikayesi...

Başlatan Khanex, 12 Ağustos 2019, 06:16:57
Okunma sayısı 5499 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Khanex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ares Redford Lv.27
Köken: Rus
Son giriş: 25 Nisan 2021, 05:23
Toplam oynama: 133 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Khanex'in kara hikayesi...
« : 12 Ağustos 2019, 06:16:57 »
Kaan'ın hayatı...

Ad: Kaan
Soyad: Kanmaz
Hobiler: Fitness, yüzme, kitap okumak.
Insta: @lkaankanmaz

[/b]Kara hikayesi: 8. Sınıfdaydım, bir gün tenefüsde kantine giderken merdivenden iniyordum.Merdivenden inerken bir çocuk'da yukarı çıkıyordu, yukarı çıktığında ağlıyordu sanırım sınavı kötü geçmiş. Ben merdivenden aşağı inerken bana omuz attı ve bana küfürler etmişdi bende sinirlenmişdim. Sonra yoluma devam ettim, tenefüs bittiğinde sınıfıma giderken koridorda o çocuğu ve yanında bir arkadaşı olduğunu gördüm. Benim arkamdan hala bağırarak küfür ediyordu bende sinirlenip (Uçan Yumruk) atmışdım sinirimden hiçbirşey görmüyordum. Havada attığım yumruk yanındaki arkadaşına gelmişdi. Sonra bana küfür eden çocuğu yere yatırıp bi güzel dövmüşdüm. 8/A sınıfından güzeller güzeli bir kızı seviyordum. Adı Ayşegül'dü biz kavga ederken oda izlemiş. Kavga ederken müdür yardımcısı ve hocalar gelmişdi. Müdür yardımcısının odasında neden kavga ettiniz felan konuşulmuşdu. Sonra odadan çıktığımda sevdiğim kız ve arkadaşlarım beni kapının yanında beklemiş. Yanlarına gittiğimde beni tebrik etmişlerdi. Sevdiğim kızda çok iyi yaptın kaan demişti. Aradan 1-2 gün geçtiğinde 8/A sınıfında olan bi arkadaşım sevdiğim kız ile yakındılar. 8/A sınıfındaki arkadaşım yanıma geldi ve bana Ayşegül'ü seviyormusun demişti. Bende evet çok seviyorum demiştim. Sonra konuşmuşlar galiba Ayşegül benim utangaçlığımı anlamış ve bir gün okul çıkışı yanıma gelmişti. kaan seninle biraz konuşalım mı demişti bende heyecanlı bir şekilde tamam demiştim. Bir park'a oturmuşduk ve konuşuyorduk. Sevdiğim kız bir ande ellerimi tuttu ve çıkma teklifi etmişdi. Bende sevinçli bir şekilde evet demiştim. Hayatımın en güzel zamanlarıydı...Her okul çıkışı beraber cafe'ye giderdik oturur sohbet ederdik. Okul öğlen arasındada aynı şekilde sınıfda otururduk.Tabii o zamanlar telefonum yoktu annemin telefonunu alıp facebook'da mesajlaşırdık. Birgün öğlen arasında biz sınıfdayken kapıdan nöbetçi girdi ve müdür yardımcısı seni çağırıyor demişdi. Bende telaşlı bir şekilde müdür yardımcısının odasına gitmişdim. Odaya girdiğimde annem ve babam oturuyordu. Bende şaşkın bir şekilde koltuğa oturmuşdum. Bana birşeyler söylemişlerdi ama pek hatırlamıyorum. Annem hesabıma girip mesajları okumuş. Mesajları okuduğu gibi okula gelmişti. Sevgili olduğumuzdan beri derslerimde başarısızdım. Annem başarısızlığımı o yüzden olduğunu düşünmüş. Beni tehdit etmişlerdi ve sevdiğim kız ile ayrılmak zorunda kalmışdım. Hayatımın en kötü günüydü o gün. Hocalar ve okuldaki birçok kişiye bu olay yayılmış. Bu yüzden Ayşegül okul değiştirmişdi.O günden sonra Ayşegülden bir daha iletişim kuramadım ve o günden beri mutsuzum, derslerimde başarısızım. Ayşegülden ayrıldıkdan sonra anneme çok değer vermemeye başlamışdım. üzerinden 2-3 ay geçmişdi, bir gün evdeydim bilgisayar başında CSGO oynuyordum ve telefonum çalmıştı. Arayan babamdı telefonu açtığımda babamın ses tonu değildi ve bende telaşlanmışdım ve bana Yaşam Hastanesine gelmemi söylediler olayı tam anlayamamışdım.Hastaneye telaşlı bir şekilde gitmişdim, 2 ambulans hastane acil giriş yerine doğru gelmişti ve ambulansın arka kapıları açıldığında annemi ve babamı sedyede götürüyorlardı. Bende ağlamaya başlamışdım.Korkarak doktorun yanına gitmişdim ve ilk sorum durumları nasıl olmuştu. Doktor iyi olcaklar gemişti. Ameliyathaneye girmişlerdi bende ağlayarak oturuyordum.bir kaç saat geçtikden sonra babamı ameliyathaneden çıkarmışlardı annemi bekliyordum. Beklerken akrabalarımızı aramışdım. Herkes hastaneye gelmişti. Birkaç saat geçtikden sonra ameliyathanenin kapısı açılmışdı. Annem sedyenin üzerinde tulum gibi birşey ile üstünü kapatmışlar çıkıyorlardı. Ben ameliyat bitti iyi olcağını sanıyordum. Ama öyle değilmiş. Doktor yavaşça yanıma geldi ve bana sarılarak mekanı cennet olsun demişti. Bende ağlayarak doktora sımsıkı sarılmıştım. Akrabalarım yanımdaydı ve onlarda ağlıyordu. Herkes bana sarılıyordu elimi tutuyordu. Saat gecenin 12'sine geliyordu, ben yakınlarıma annemi son kez görmek istiyorum demiştim. Doktorlara yalvarmışlardı ve morg'da son kez annemi görmüşdüm. Anneme bir söz vermiştim ve o sözde okulumda başarılı olup polis olacağım sözüydü. Morg'dan ayrıldığımda babamın yoğun bakımda yattığını öğrenmişdim. Babamı camdan izliyordum. Babama baktıkca ağlıyordum. Biraz hava almak için hastanenin dışına çıkmıştım.annemi bir trafik kazasında kaybettim. Herşey üst üste gelmişdi ne yapacağımı bilmiyordum. Bazen anneme değer verseydim diye vicdan azabı çekiyorum. Aradan 3 ay geçmişdi Lise 1'e başlıycaktım. Okula gitme hevesim hiç olmamışdı. Sabahları annem uyandırdığı için alışamamışdım. Lise 1'de sigaraya başladım,Okulda çevremi genişlettim, güzel arkadaşlar edindim. Okulun ilk günleri sınıf başkanı seçilmiştim, tenefüslerde sınıfa giren bir kız vardı ben gülerek ona sınıftan çıkarmısın demiştim. Oda bana gülerek tamam ya kızma demişti bende şaka yapıyorumya sınıf senin dedim istediğin zaman girip çıkabilirsin demiştim. Kız o gün benden hoşlanmış ben kızın ismini bile bilmiyordum ama kız çok güzeldi. Kız sınıfa kankası ile görüşmek için geliyormuş kankasına benden hoşlandığını söylemiş kankasıda yanıma gelmişti bana benden hoşlandığını söylemişti bende kankasına kızın adı nedir diye sormuştum Adı Leyla'ydı Leyla gibi bir kızdıda çok güzeldi. Aradan 1 hafta geçtikden sonra Leyla benden telefon numaramı istemiş bende verdim tabiiki, o gün okul çıkışı bana Whatsapp'dan mesaj atmış ve silmiş sonrada kusura bakma yanlışlıkla yazdım demiş bende önemli değil ya dedim. Sohbet başlatmak için böyle bir şey yapmış. O gün sabaha kadar mesajlaştık tam bir kafa dengiydi ama... 1 haftadır mesajlaştık ama mesajları görceksiniz aynı sevgili gibiyiz. Ben kafama koydum bu kıza çıkma teklifi etcem. Çıkma teklifi edeceğim gün Leyla kankasına olmuyor Kaana söyle demiş kankasıda geldi bana söyledi o gün yıkılmıştım. Okul çıkışı Leyla'yı aradım neden olmuyor diye sordum Leyla'da eski arkadaşımla barıştım konuşuyoruz dedi bende anladım tabiki eski sevgilisiyle konuştuğunu bende dedim eski sevgilinle barıştın konuşuyorsunuz yani dedim evet dedi ya Kaan özür felan dilerim diyince ben telefonu yüzüne kapattım. İçimden bir kerede doğru kızı buluyum dedim ama olmuyor işde Kızların kanında var Eski sevgilinde ne var sanki ? seni seven biri varken neden eski sevgilin? Sevilmek güzeldir ama hemen kanmayın sevilmenize. Ben bundan sonra anlamıştım işde bu yaşta sevgili saçmaydı o onu sevmiş bu seni sevmiş artık umrumda bile değildi Anneme verdiğim sözü tutmaya karar vermiştim. Özür dilerim anne, acılarımla senide üzdüğüm için...

Çevrimdışı cellar1453

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 06 Eylül 2022, 14:30
Toplam oynama: 19 gün, 16 saat
Ynt: Thor Godford karakterinin sahibi Kaan'nın kara hikayesi...
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2019, 11:11:06 »
Gözyaşım pıt ; (

Çevrimdışı njusois

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Kasım 2021, 18:35
Toplam oynama: 136 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2019, 17:32:08 »
Aga sana sıkıyoz falan ama üzüldüm Allah Rahmet Eylesin ve sana da daha çok sabır versin.

Çevrimdışı Khanex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ares Redford Lv.27
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2019, 16:01:18 »
Aga sana sıkıyoz falan ama üzüldüm Allah Rahmet Eylesin ve sana da daha çok sabır versin.

Allah razı olsun.

Çevrimdışı Khanex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ares Redford Lv.27
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2019, 16:01:42 »
Gözyaşım pıt ; (

Yapcak birşey yok hayata devam ediyoruz işde. :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat

Çevrimdışı Reckleyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 16 Ağustos 2019, 16:35:45 »
Allah Rahmet Eylesin.  :(

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Eylül 2020, 22:22
Toplam oynama: 126 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2019, 02:28:10 »
Hayatında başarılar dilerim Kaan...

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2019, 02:36:20 »
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı Wenter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cesar Suarez Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2024, 03:48
Toplam oynama: 39 gün, 18 saat
« Yanıtla #9 : 21 Ağustos 2019, 13:44:44 »
Bro üzüldüm mekanları cennet olsun. Kumar da beni çok batırmiştın senin ben ...