Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bandidos MC - Bar Başvurusu

Başlatan Bandidos MC, 12 Ağustos 2019, 03:52:34
Okunma sayısı 162 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bandidos MC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ocak 2020, 00:56
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Bandidos MC - Bar Başvurusu
« : 12 Ağustos 2019, 03:52:34 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Georgy Graham / Juan Vanegas   / Edwin McKenzie / Bobbie Bobster Roland Kaufman)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(8)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Bandidos MC üyesiyim, evet birliğe ait olacak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7 gün, günde 2-3 saat arası.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

Montgomery Pizza Stack güneyi.
2.02:İşyeri adı:(BFFB 13)

2.03:İşyeri tipi:(Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim Meksika'dan buraya gelmiş ve Bandidos MC'nin San Andreas için ilk adımlarını atmıştır. Kendini kanıtlayan kulüp ana charter'dan destek alarak ihtiyaçlarını karşılıyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Kulüp üyelerinin ve arkadaşlarının rahatlıkla takılabileceği ve rollerini sürdürebileceği bir rol ortamı. Birliğin ana Hood bölgesi.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(buraya)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Müzikten anlayan saygılı insanların bulunabileceği bir yer olabilir.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Bandidos MC; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55