Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] Kurban Vahşettir.

Başlatan Elvis Adalsteinn, 10 Ağustos 2019, 17:36:17
Okunma sayısı 1073 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [ARŞIV] Kurban Vahşettir.
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2019, 18:13:25 »
Evde et bulamıyınca sinirden mi bu konuyu açtım anlamıyorum seni  ;D ;D

Aha-hah. Komik adam ya. Cem Yılmaz filan olsana sen?

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2019, 18:14:24 »
Köpek yenilebilecek hayvan mı kardeşim? Akıl var mantık var dini inancın ne olursa olsun bunu kabul eder herkes. Anladık İslam dinini kendine benimseyememişsin ve farklı bir dine yönelmişsin sana saygı duyuyoruz. Sadece insanlar arasında "KASAP" statüsü alman hayvanları kesip biçeceğin anlama gelmez, kasaplarda dahil bütün hayvan kesen insanları suçlasan neyse. Daha fazla tartışmak istemiyorum Müslümanların "KATLETTİĞİ" hayvanların etinden yapılan kavurmaları yerken otur bi düşün dediklerimi.

Kardeşim fare yiyen ülkelerde var, köpek yiyen ülkelerde, böcek yiyen ülkelerde. Yemek kültürü sadece Türk ırkına özgü bir şey değil. Birazcık araştırma yap.

Bu yazımdan sadece bu anlamı çıkarttığına göre ortalama yaşını belli ediyorsun. Rabbim sana akıl fikir versin ne diyeyim ben susuyorum artık.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ekim 2018, 18:11
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2019, 18:21:14 »
hayvan yerine oğul kurban edilseydi şuan bağlı olurdunuz, o zaman da diyebilecek miydiniz bunlar ibadet için?

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2019, 18:23:57 »
Kurban Bayramı
Gün 1 :

Bora Rina Forumunda açtığı konuya bakar bir yandan hayvanlar "katledilir"

Gün 2 :

O gün gelir çatar Bora misafirliğe gider...

Misafirin evine varmadan Bora 100m öteden kavurmanın kokusunu alır...

Misafirin evine varılır ve Bora nın önüne bir tabak kavurma koyulur.

Bora o an gözü dönmüştü..Ne yapacağını bilmiyordu bir yandan Rina Forum daki konusuna bir yandan önündeki leziz

kavurmaya bakarak düşünmeye başladı...

Aradan 1 saniye geçer ve Bora kavurmalara gömülür ardından suyuna ekmeğini bandırır...

Bora derki:
Kavurma gibisi yok amına

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2019, 18:27:55 »
Şikayet açmış bana ahahhahasd

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2019, 18:31:43 »
Kurban kesmek İslam dinine inanan insanların benimsediği ve uyguladığı bir ibadet biçimidir, geçmişten gelir ve bunu sorgulamak sizlere düşmez. Sözde "Cani Müslüman" arkadaşlar zaten sizin tek savunmanız olarak gördüğünüz "KASAP" statüsünü almış kişilere kestirir hayvanı eziyet çektirmemek için.

İnanmıyor olabilirsin, ama dini bir değeri yargılayamazsın. Hayvanları ilaçla besleyerek küçücük alanda eziyetle şişirip kesip satınca sesiniz çıkmıyorsa bunada sesinizi çıkartamazsınız. Boşa dil döküyorum farkındayım ama belki düşünür anlamaya çalışırsın durumu.

Kasaplardan veya market reyonlarından satın aldığın etlerin alındığı hayvanlar emin ol hayatı boyunca eziyet çekiyor. Bir oyun platformunu daha fazla germeden konuyu kilitlemeni istiyorum.

Çevrimdışı Kovboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Kasım 2019, 22:07
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2019, 18:32:46 »
Sizin derdiniz hayvan değil sizin derdiniz açık ve net bir şekilde İslam düşmanlığı. Acaba sen İtalyanın Amerikanın ünlü soylu insanlarının önüne koyulan bonfile etleri dana etlerini kesenlere de aynı tepkiyi gösteriyor musun ? Hayır göstermiyorsun. Dünyanın her tarafında et yeniyor ancak tepki gösteriyor musun ? Hayır. Et bir nimettir ister kabul et ister etme. Kurbanın önemi elbette et değil ama olay böyle. Dünyanın dengesi de böyle ilerliyor ister kabul et ister etme. Doğada ki aslan da gidiyor yiyor. Ona kalırsak bitkilerde birer canlı türü biliyor musun ?  :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2019, 18:33:51 »
Sizin derdiniz hayvan değil sizin derdiniz açık ve net bir şekilde İslam düşmanlığı. Acaba sen İtalyanın Amerikanın ünlü soylu insanlarının önüne koyulan bonfile etleri dana etlerini kesenlere de aynı tepkiyi gösteriyor musun ? Hayır göstermiyorsun. Dünyanın her tarafında et yeniyor ancak tepki gösteriyor musun ? Hayır. Et bir nimettir ister kabul et ister etme. Kurbanın önemi elbette et değil ama olay böyle. Dünyanın dengesi de böyle ilerliyor ister kabul et ister etme. Doğada ki aslan da gidiyor yiyor. Ona kalırsak bitkilerde birer canlı türü biliyor musun ?  :)

Yazık ya.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 10 Ağustos 2019, 18:34:33 »

Arkadaşımız bunu anlayacak kapasiteye sahip bir kişi değil. Müslüman bir ülkede Ateistim diyince havalı olduğunu sanıyor.

Yazık.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2019, 18:35:58 »

Arkadaşımız bunu anlayacak kapasiteye sahip bir kişi değil. Müslüman bir ülkede Ateistim diyince havalı olduğunu sanıyor.

Yazık.

Ya artık senin postlarına yanıt da atmıyorum da sen hala susmadan boş boş konuşuyorsun ya  ;D Yetmedi mi be arkadaş. Çenesi kapanmıyor ya.