Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] Kurban Vahşettir.

Başlatan Elvis Adalsteinn, 10 Ağustos 2019, 17:36:17
Okunma sayısı 1087 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
[ARŞIV] Kurban Vahşettir.
« : 10 Ağustos 2019, 17:36:17 »
Her kurban bayramında Türkiye sınırları içerisinde kurban edilen "Vahşice katledilen" hayvanların sayısına gelin hep birlikte bakalım.

Bu yıl ülkemizde çinliler ve araplar gibi yapılacak olan festivalde de TZOB'nin yaptığı açıklamaya göre tahmini 3,6 milyon hayvan katledilecekmiş. İnsanlar için hiçbir şey ifade etmeyen sadece hayvan katledilmesinden ibaret olan kurban bayramının önceden bize bıraktığı sadece bir kaç kareyi sizlere sunmak istiyorum.

( Kana dayanamayan arkadaşlar için spoiler içerisine alıyorum.)

Spoiler:

Bunlar tonlarca hayvandan sadece ama sadece bir kaçı. Kurbanı savunan herkes hiç ama hiçbir geçerli kanıt sunamadan sadece kuran'da yazdığını savunarak bu konuyu itelemiş. Asla ama asla kanıtlayamamışlardır. İnsanların din üzerinden para kazandığı bu "bayramda" Allah'a ibadet ettiklerini düşünüyorlar. Buyrun kurbanın katledilme anını hep birlikte izleyelim.

Not: Bolca kan kafa kesme, katletme gibi görüntüler mevcuttur. Müslüman arkadaşlar rahatlıkla izleyebilirler.

İslam adı altında yapılan çatının bir çok saçmalıklarından bir taneside bir canlıyı öldürerek yapılan eylemi kendilerine görev görerek vahşice kafasını kesmeleridir. İslamiyeti reddetmek için yeterli bir sebeptir,"o hayvan olmasaydı oğlanları kesecektik o yüzden katliam denmez ona" der hemen her müslüman.. oysa düşünülmelidir ki ibadet tanrıya yakınlaşmak için yapılır, ibadet etmek için, yakınlaşmak için illa ki bir şey ölmeli midir? bir canlı öldürmeden ibadet yapılamaz mı? bir canlıyı öldürmek ibadet amaçlıda olsa "allahın verdiği canı yanlız allah alır" inancına aykırı değilmidir? kanımca insan yada hayvan bir canlıyı öldürmek ibadet değildir, olamaz, olmamalıdır... her kurban bayramı katliamdır, vahşettir.. hatta binlerce, milyonlarca hayvanın ölümünü kutlamak bayram anlayışıma da aykırıdır..

astarı yüzünden uzun edit: savunan kesimin ısrarcı olduğu husus "et yiyorsanız kesilmesine niye kızıyorsunuz her gün et yiyorsunuz kendinizle çeliştiniz göt oldunuz ekiekieki" temalı olduğundan bu hususa parmak atmak istedim.
efenim bir insanın et yemesi, "kurban"ı hoş karşılamasını gerektirmez. zira şahsım adına kurbana kızma sebebim "bir ibadet olarak can alma" anlayışıdır. kestiğiniz kurbanı ister tüketin ister dağıtın ister atın isterseniz yakın mühim değil. burda tilt olunan hadise ibadet gibi kutsal bir hadisede bir canlının hayatına kast etmektir.
tanrının sizden beklediği "kendinize iyi bakmanız"dır. omnivor canlılar için de hayvansal gıdanın gerekliliği yadsınamaz. bu sebepten "et yemek" mantığıyla kesilen hayvanlar nazarımda bir gereklilik, zorunlulukken, "kurban" olan hayvanlar "niyazi" klasmanındadır. boğazından et geçmeyen fakirlere yardım etmek güdüsünü içinizde hissettiğiniz anda adım başı karşılaşabileceğiniz kasaplara koşabileceğiniz bir devirde yaşıyorken, her yılın bir günü bilmem kaç milyon insanın bilmem kaç milyon hayvanı kesip az birazını konuya komşuya dağıtıp(ki genelde de mahallede bir hedef belirlenir herkes o aileye et götürür) kalanını deepfreeze'e atmanın, daha da kaldıysa sucuk yapıp saklamanın bu ibadetin bahsedilen konuluş hedefine olan rotasından kuşkuluyum.

Son olarak kurbanı savunan arkadaşların gülüncek hallerini yaptığı komik açıklamaları gelin bide bu cahil arkadaşdan dinleyelim.

Eminim ki sizede komik gelmiştir. İyi günler dilerim.

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
Ynt: [ARŞIV] Kurban Vahşettir.
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2019, 17:38:03 »
Et gökten mi yağacak beyinsiz kurban hem ibadet hemde insanlar et yemek için kesiyor kesilen etleri yiyiyoruz Allah'a ulaşmıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ekim 2018, 18:11
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2019, 17:40:02 »
kurban bahane kavurma şahane

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2019, 17:40:33 »
Ve diccord grubu üzerinden herkese senin Allahını kitabını diye sövmen ne diyeyim sana.

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2019, 17:41:15 »
dinsizim de bu kadar akılsız değilim şükürler olsun

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2019, 17:52:20 »
Marketten kasaptan aldığın etlerde gökten yağıyor zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Ağustos 2019, 17:52:58 »
Yanlışlıkla yarısında göndermişim kişilerin birdaha okuması önerilir.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2019, 17:58:38 »
Alıntı
boğazından et geçmeyen fakirlere yardım etmek güdüsünü içinizde hissettiğiniz anda adım başı karşılaşabileceğiniz kasaplara koşabileceğiniz bir devirde yaşıyorken, her yılın bir günü bilmem kaç milyon insanın bilmem kaç milyon hayvanı kesip az birazını konuya komşuya dağıtıp(ki genelde de mahallede bir hedef belirlenir herkes o aileye et götürür)

Arkadaşlar kasaplara etler gökten yağıyor bilginize.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2019, 17:58:59 »
Marketten kasaptan aldığın etlerde gökten yağıyor zaten.

Ateizm'i çökerttin kurban vahşettir diyen herkesi çökerttin kardeşim yıllardır aranan isim sensin. Peygamber olmalısın.

Alıntı
boğazından et geçmeyen fakirlere yardım etmek güdüsünü içinizde hissettiğiniz anda adım başı karşılaşabileceğiniz kasaplara koşabileceğiniz bir devirde yaşıyorken, her yılın bir günü bilmem kaç milyon insanın bilmem kaç milyon hayvanı kesip az birazını konuya komşuya dağıtıp(ki genelde de mahallede bir hedef belirlenir herkes o aileye et götürür)

Arkadaşlar kasaplara etler gökten yağıyor bilginize.

Ah be benim cahil arkadaşım, İnsanların et yemeye vücud olarak zaten ihtiyaçları vardır ancak kasap arkadaşlarımız zaten bu işi yapıyor ortalık da yamyam gibi dolaşmayın diye. Çinli miyiz biz ne farkımız var onlardan? Çinliler her yıl milyonlarca köpek öldürürken sesiniz çıkıyor neden kurban bayramında çıkmıyor? (Çinlileri savunmuyorum.)

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2019, 17:59:17 »
Bu arkadaşın ıq seviyesini bu mesajdan çıkarabilirsiniz

boracımbisakinlesgeçen Çarşamba saat 01:07
yazık 4llahını kuranını deleyim
allahın vs ben
hadi git kurban bayramında dedlerinin y4rrağını yalada para yatıp ooc bakiye sat

Ve yazdığı bunun gibi binlerce mesaj var