Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

welcometochina - Restorant Başvurusu

Başlatan welcometochina, 09 Ağustos 2019, 23:28:31
Okunma sayısı 206 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Xiong Yan Lv.2
Köken: Çinli
Son giriş: 16 Nisan 2022, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
welcometochina - Restorant Başvurusu
« : 09 Ağustos 2019, 23:28:31 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Kaenan Marques
Veronika Galin Bocnick
Dennis Wassermann
Leonardo Parker
ve daha fazla, aklıma gelmiyor.)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:1(buraya)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Evet)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(5-7)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Çin Sokağı Kültürel Yemekleri(buraya)

2.03:İşyeri tipi:Restorant 1(buraya)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:(Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim 20 yaşında Çinden Amerika'ya yaşamaya ailesi ile gelmiş genç bir birey. Kanı hızlı aktığı için para merakına düşmüş, tezgahında yaptığı Tavuklu Noodle ve çeşitli tabilot yemekleri ile bölgesinde seviliyor. Bir YAKUZA'dan alacağı yardım ile bu dükkanı kurmaya karar veriyor)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(IC olarak il-legal şekilde uyuşturucu üretimi yapılacak, ilk evrelerde sadece yemek satılacak. YAKUZA'nın isteği doğrultusunda bu rollere geçiş sağlanacak.

OOC olarak birliğin rolleri bu çevrede geçecek.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Downtown realistik olarak şehrin merkezi, fakat çok pasif bir bölge. Bende bu bölgeyi aktifleştirmek istiyorum. Sunucu da daha önce olmayan konsepti yapacağım için ekstra oyuncu yönelimleri olabilir.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Downtown aktifliği, vergiler.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "welcometochina"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Xiong Yan Lv.2
Köken: Çinli
Son giriş: 16 Nisan 2022, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat