Tanıtıma renklendirme veya daha fazla görselleştirme eklemeyi düşünmüyoruz. Göz yormak da istemiyoruz kısacası zaten okumak isteyen anlaşılır şekilde okuyor.
Kemik kadro hakkında bilgi vermek istiyorum; ekibimizin sayısı size az gelebilir. Bizim asıl ekibimiz şu an bu sunucuya gelmek istemiyor bende bu sunucuya gelen kişiler ile idare ettim başından beri. Önceden 18 de açtık yine aynı sorunlar yaşandı birliğe katılmak istiyor ama ne tanıtımı okuyor ne kültür hakkında bilgisi hiçbir şey yok. Biz her geleni kovmuyoruz isterseniz bize gelirsiniz ben size anlatırım. Şu an birlik sistemsel 10 kişi bulunuyor, bizden 50 kişilik birlik beklemeyin sunucuda doğru dürüst hispanik rollerini gerçekleştiren nadir kişiler gördüm şu anda bildiğim iyi yapanlar var fakat başka roller peşindeler. Bu sunucu da bu kültürün veya bu setin popüler olmasını beklemeyin veya diğer sunucularda. Hispanik rolleri veya sureno, norteno, 18 ve nice dahası araştırmak, okumak, öğrenmek ve anlamak gerektiği için insanlar uğraşmak istemiyor. Keşke bir bilseniz bildiğinizde nasıl eğleneceğinizi tahmin edemezsiniz. Bu rolde sizin kafa yapınız değişecek rollere başka bakış açısı ile bakacaksınız. Bu kültürü yüceltmiyorum ama üşenip bakmadığınız kültürümüz bizim böyle. Eğer ben istesem ooc alım açarım tüm tanıdıklarımı alırım, önüme geleni alırım ve silah onayı veya hood onayı güzelce alırım. Benim bu birliği açma sebebim burada eğlenelim adam vuralım değil. Biz size bu kültürü göstermek istiyoruz çünkü aptal saçma 13 açıp hiç kültürü yansıtmayan birlikler gördüğünüz de 13 böyleymiş aaa. Arkadaşlar biz Latin değiliz hispaniğiz Latinin anlamı başka hispaniğin anlamı başka. El Corona hood bölgemiz sebebi ise insanlardan uzak olalım ve realistik de hispanikler ile dolu bir bölgeyi almak istedik. Bu bir kapanış konuşması değil.