Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[KİLİT] Varrio Eastwood Tokers X3

Başlatan rezsanem, 08 Nisan 2018, 22:13:16
Okunma sayısı 6839 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KumaSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Kasım 2020, 00:17
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
Birlik: ****** 13
Ynt: Varrio Eastwood Tokers X3
« Yanıtla #130 : 23 Nisan 2018, 20:21:53 »
Bu seferlik böyle olsun

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #131 : 23 Nisan 2018, 23:30:02 »

Çevrimdışı KumaSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #132 : 24 Nisan 2018, 19:06:24 »

Çevrimdışı KumaSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #133 : 24 Nisan 2018, 22:32:29 »

Çevrimdışı ragreich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2019, 01:55
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #134 : 24 Nisan 2018, 22:57:10 »
serseri sürüsü

Çevrimdışı Berkay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2019, 17:19
Toplam oynama: 145 gün, 18 saat
« Yanıtla #135 : 24 Nisan 2018, 23:26:11 »
Başarılar baylar :) tanıtımj biraz daha renklendirseniz harika olur, örnek vermek gerekirse başlıklar büyük olursa daha ilgi çeker ve görselleride unutmayın

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #136 : 24 Nisan 2018, 23:57:31 »
Tanıtıma renklendirme veya daha fazla görselleştirme eklemeyi düşünmüyoruz. Göz yormak da istemiyoruz kısacası zaten okumak isteyen anlaşılır şekilde okuyor.

Kemik kadro hakkında bilgi vermek istiyorum; ekibimizin sayısı size az gelebilir. Bizim asıl ekibimiz şu an bu sunucuya gelmek istemiyor bende bu sunucuya gelen kişiler ile idare ettim başından beri. Önceden 18 de açtık yine aynı sorunlar yaşandı birliğe katılmak istiyor ama ne tanıtımı okuyor ne kültür hakkında bilgisi hiçbir şey yok. Biz her geleni kovmuyoruz isterseniz bize gelirsiniz ben size anlatırım. Şu an birlik sistemsel 10 kişi bulunuyor, bizden 50 kişilik birlik beklemeyin sunucuda doğru dürüst hispanik rollerini gerçekleştiren nadir kişiler gördüm şu anda bildiğim iyi yapanlar var fakat başka roller peşindeler. Bu sunucu da bu kültürün veya bu setin popüler olmasını beklemeyin veya diğer sunucularda. Hispanik rolleri veya sureno, norteno, 18 ve nice dahası araştırmak, okumak, öğrenmek ve anlamak gerektiği için insanlar uğraşmak istemiyor. Keşke bir bilseniz bildiğinizde nasıl eğleneceğinizi tahmin edemezsiniz. Bu rolde sizin kafa yapınız değişecek rollere başka bakış açısı ile bakacaksınız. Bu kültürü yüceltmiyorum ama üşenip bakmadığınız kültürümüz bizim böyle. Eğer ben istesem ooc alım açarım tüm tanıdıklarımı alırım, önüme geleni alırım ve silah onayı veya hood onayı güzelce alırım. Benim bu birliği açma sebebim burada eğlenelim adam vuralım değil. Biz size bu kültürü göstermek istiyoruz çünkü aptal saçma 13 açıp hiç kültürü yansıtmayan birlikler gördüğünüz de 13 böyleymiş aaa. Arkadaşlar biz Latin değiliz hispaniğiz Latinin anlamı başka hispaniğin anlamı başka. El Corona hood bölgemiz sebebi ise insanlardan uzak olalım ve realistik de hispanikler ile dolu bir bölgeyi almak istedik. Bu bir kapanış konuşması değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Haziran 2022, 13:13
Toplam oynama: 64 gün, 22 saat
« Yanıtla #137 : 25 Nisan 2018, 01:42:18 »
Kardeşim takma sağı solu yap rolünü iyi yapıyorsunuz zaten oldukça başarılısınız onayı hakeden birlikler listesinde en başta geliyorsunuz fakat yönetimin birliksel politika düzenine göre " Kişi Sayısı " önemli kadroyu bozmanı önermem önüne geleni alıp 50 kişilik boş ve kültür konusunda sizi yavaşlatacak birliği zedeleyecek adamlar alacağına 5 kişi ol sağlam ol harbi adamların olsun neyse başarılar dilerim <3

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ekim 2018, 21:09
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
« Yanıtla #138 : 25 Nisan 2018, 05:28:52 »
Pes etmeden devam edin, bir bakarsın buralara göçerim ;)

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #139 : 25 Nisan 2018, 12:56:44 »
Tanıtıma renklendirme veya daha fazla görselleştirme eklemeyi düşünmüyoruz. Göz yormak da istemiyoruz kısacası zaten okumak isteyen anlaşılır şekilde okuyor.

Kemik kadro hakkında bilgi vermek istiyorum; ekibimizin sayısı size az gelebilir. Bizim asıl ekibimiz şu an bu sunucuya gelmek istemiyor bende bu sunucuya gelen kişiler ile idare ettim başından beri. Önceden 18 de açtık yine aynı sorunlar yaşandı birliğe katılmak istiyor ama ne tanıtımı okuyor ne kültür hakkında bilgisi hiçbir şey yok. Biz her geleni kovmuyoruz isterseniz bize gelirsiniz ben size anlatırım. Şu an birlik sistemsel 10 kişi bulunuyor, bizden 50 kişilik birlik beklemeyin sunucuda doğru dürüst hispanik rollerini gerçekleştiren nadir kişiler gördüm şu anda bildiğim iyi yapanlar var fakat başka roller peşindeler. Bu sunucu da bu kültürün veya bu setin popüler olmasını beklemeyin veya diğer sunucularda. Hispanik rolleri veya sureno, norteno, 18 ve nice dahası araştırmak, okumak, öğrenmek ve anlamak gerektiği için insanlar uğraşmak istemiyor. Keşke bir bilseniz bildiğinizde nasıl eğleneceğinizi tahmin edemezsiniz. Bu rolde sizin kafa yapınız değişecek rollere başka bakış açısı ile bakacaksınız. Bu kültürü yüceltmiyorum ama üşenip bakmadığınız kültürümüz bizim böyle. Eğer ben istesem ooc alım açarım tüm tanıdıklarımı alırım, önüme geleni alırım ve silah onayı veya hood onayı güzelce alırım. Benim bu birliği açma sebebim burada eğlenelim adam vuralım değil. Biz size bu kültürü göstermek istiyoruz çünkü aptal saçma 13 açıp hiç kültürü yansıtmayan birlikler gördüğünüz de 13 böyleymiş aaa. Arkadaşlar biz Latin değiliz hispaniğiz Latinin anlamı başka hispaniğin anlamı başka. El Corona hood bölgemiz sebebi ise insanlardan uzak olalım ve realistik de hispanikler ile dolu bir bölgeyi almak istedik. Bu bir kapanış konuşması değil.
takma bu tipleri devam edin. sağlamsınız.