Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] Yardıma ihtiyacı olana edebiliyorum ama kendime edemiyorum. Siz de bana edin!

Başlatan Victorian_Dumbass043, 06 Ağustos 2019, 15:26:59
Okunma sayısı 652 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba arkadaşlar, ben okuldan zamanında atıldım. Çok uzun bir hikaye açıkçası, 3000 kelimeye sığdırabileceğimi hiç düşünmüyorum fakat size kendimden bahsedersem aklınızda şu an beliren kişi ile alakam olmadığını anlayacağınızı düşünüyorum. Şöyle hayal edin, çok güzel koyu renkte uzun saçları olan ve fötr şapka - gözlük ile kendisine stil edinmiş. Sözel açıdan Mythpunk yazarlığıyla ilgilenen birisiyim.

Okulum yok, uzun bir süredir iş arıyorum. Açık lisedeyim, çevrem olmadığı için asosyalimsi bir hayatım var fakat özgüven problemim yok. Dışarı çıktığımda genelde kütüphane de kitap okurum ya da parkta oturur kitap okurum, biraz sıkıntıları olan ama alışmış birisiyim. Şimdi tüm bunları bir kenara bırakacak isek.

Zamanında uzun mesafe ilişkim oldu, çevre edinmek için arkadaş ve kız arkadaş bulmaya çalıştım, kurslara girmeye çalıştım ama kursların süresine henüz çok varmış öğrendiğim kadarıyla nitekim yaşadığım yerde parkta da pek iyi insanlar yok sadece yaşlılar ve serseri diye tabir edebileceğimiz türden İnsanlar.

uzun mesafe ilişkimde gerçekten sevdiğim için kızın yaşadığı şehre bile gittiğim oldu. Özgüvenim konusunda hiçbir sorun yok. Empati de kurmakta başarılı olduğumu düşünüyorum fakat hiç kendime göre bir ortam veyahut topluluk bulamadım. Sosyal yaşam da ise bir kızın yanına gidince ne söyleyeceğimi bilmiyorum, flörtleşmek ve konuşmak konusunda hiçbir sorunum yok ama aklımda ki soru şu; "Yanına niye gittim ki bunun, arkadaşım yok mu. Kızı güzel mi buldum? Ben dış görünüşe bakmam ki." Sonra ise vazgeçip o an elimde olan kitabı okumaya devam ediyorum.

Bu arada evet zeka, davranış ve ağızdan çıkan sözlere aşık olan birisiyim. Dış görünüşe bakan günümüzün trajikomik İnsanlardan pek hoşlandığım söylenemez. Böyle biriyim ve sorunum bariz; Çevrem yok ve sosyal açıdan arkadaşım ve kız arkadaşım yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim sizlere!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 18:49
Toplam oynama: 370 gün, 19 saat
Şu metin kitap okuduğunu açıkça belli ediyor bu güzel bir eylem fakat okulu bırakman pek iç açıcı değil günümüz Türkiyesinde Bill Gates olamazsın kimse senden de beklemez iş ortamına atılarak bu asosyalliği ve depresyonlu tavırları bırakabilirsin, rahatça söylüyorum garanti de ediyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Şu metin kitap okuduğunu açıkça belli ediyor bu güzel bir eylem fakat okulu bırakman pek iç açıcı değil günümüz Türkiyesinde Bill Gates olamazsın kimse senden de beklemez iş ortamına atılarak bu asosyalliği ve depresyonlu tavırları bırakabilirsin, rahatça söylüyorum garanti de ediyorum.

Zaten asosyal ve depresyonlu hissetmiyorum, davranışlarım da öyle değil fakat halihazırda açık liseden devam etmekteyim ve çarşamba günü, evvelsi gün yaptığım iş görüşmesinin sonucunu göreceğim. Şans dilersiniz artık :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ekim 2018, 18:11
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
ben bu hikayeyi kızlar soruyor da okumuştum diye hatırlıyordum

ve haklıymşm

https://www.kizlarsoruyor.com/toplum-sosyal-iliskiler/q12275446-yardima-ihtiyaci-olana-edebiliyorum-ama-kendime-edemiyorum-neden-siz

Burada bile derdine derman bulamadaysın bizlerden hayır gelmez sana kanka.

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
Bende yalnızım valla çok iyi birşey arkadaşın olup ne olacak aman boşver

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ekim 2018, 18:11
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat

ve haklıymşm

https://www.kizlarsoruyor.com/toplum-sosyal-iliskiler/q12275446-yardima-ihtiyaci-olana-edebiliyorum-ama-kendime-edemiyorum-neden-siz
kızlarsoruyor da mı geziniyorsun puu erkeklik bitmiş bitmiş
arada gülmek için giriyorm

komik şeyler çıkıyor

Çevrimdışı Broxy28

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Mart 2020, 11:29
Toplam oynama: 26 gün, 7 saat
Birlik: ***m]

ve haklıymşm

Burada bile derdine derman bulamadaysın bizlerden hayır gelmez sana kanka.
Buradakilerden bazıları DM yap der.