Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Anket bitmiştir.

Bir
20 (58.8%)
Bir
14 (41.2%)

Toplam Oy Verenler: 34

Stranger Park Jf. Boulevard Brim

Başlatan Hate, 08 Nisan 2018, 16:16:56
Okunma sayısı 14094 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Ynt: Stranger Park Jf. Boulevard Brim
« Yanıtla #260 : 19 Nisan 2018, 19:45:55 »

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #261 : 19 Nisan 2018, 19:54:35 »

Çevrimdışı Rubii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Temmuz 2018, 23:29
Toplam oynama: 11 gün, 22 saat
« Yanıtla #262 : 19 Nisan 2018, 20:07:21 »
Brotherhood MC'ninde tanıtımına göz attım sizinkinin de, evet ilgilenmiyor, kültür bilmiyor olabilirler. "Bunlar nasıl onay aldı ya?" demek size düşmez. Aşağılayıcı yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın onlar da bir şey yapmaya çalışıyor, belki yeniler nereden bilebiliriz? Destek olmak yerine sadece "AŞAĞILAYICI" tepkileri bırakın. Şikayetiniz varsa açın ceza alsınlar ama forum birlik tanıtımlarını baltalamayın.

Bu arada öz eleştiri de yapabilirsiniz, zamanında MC'de [SS] yaması olanlar şimdi sizin birliğinizde zencilere "KARDEŞ" diye hitap ediyor.

Bu EGO'nuzdan vazgeçin lütfen, vurunca Ha ha ha en iyi Stranger Park! vurulunca ya abi DM birliği bunlar nasıl onay aldı ya dememelisiniz.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #263 : 19 Nisan 2018, 20:11:42 »
Eleştirin için teşekkürler.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #264 : 19 Nisan 2018, 20:13:38 »
Brotherhood MC'ninde tanıtımına göz attım sizinkinin de, evet ilgilenmiyor, kültür bilmiyor olabilirler. "Bunlar nasıl onay aldı ya?" demek size düşmez. Aşağılayıcı yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın onlar da bir şey yapmaya çalışıyor, belki yeniler nereden bilebiliriz? Destek olmak yerine sadece "AŞAĞILAYICI" tepkileri bırakın. Şikayetiniz varsa açın ceza alsınlar ama forum birlik tanıtımlarını baltalamayın.

Bu arada öz eleştiri de yapabilirsiniz, zamanında MC'de [SS] yaması olanlar şimdi sizin birliğinizde zencilere "KARDEŞ" diye hitap ediyor.

Bu EGO'nuzdan vazgeçin lütfen, vurunca Ha ha ha en iyi Stranger Park! vurulunca ya abi DM birliği bunlar nasıl onay aldı ya dememelisiniz.
Keşke asıl hesabından yazsaydın be dostum, o birlik eski bir birlik yeni değil. Tanıtımlarında yüzlerce öneri yorumu var önerileri tiye alsalardı belki de düzenli bir birlik olurlardı. Sunucu kurallarında tekrar bir göz gezdir, kültür bilmeyenlerin tanıtımları onaylanmıyor. Ben yeri geldi o arkadaşlara yapmaları gerekenleri de söyledim ama bakıyorum ki tek anladıkları OOC eleman alıp silahlandırıp etrafta dolaşmak. Tanıtımlarında ne bir rol görüyorum ne başka bir şey.  Vagos MC'den olupta bu birliğe gelen tek kişi var o da Tyrese. Tyrese karakter yapılandırma alıp zenci oldu yani artık yeni bir Tyrese kendisi. Onun haricinde Vagos ekibinden kimse yok. :D

Brotherhood birliği hakkındaki videom yüklenme aşamasında, tabi bunu sizlere yayınlamak yerine ticket atarak şikayetimi belirteceğim. Bir birliğin hatası varsa yüzlerine vurulmalı ki anlasınlar, bu arkadaşlar anlamıyor.

Bu kurallar babamızın hayrına yazılmıyor.

Çevrimdışı Rubii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #265 : 19 Nisan 2018, 20:26:50 »
Yani anlamıyorum iki birlikten de değilim, sadece oyuna kısa süreliğine zorunlu pasiflikten dolayı ara vermiştim o yazdığınız keşke gerçek hesabınızdan yazsaydınız "ERKEK" lafı ile EGO'nuzu belirttiniz, ben düzgünce eleştirimi yaptım @420 güzelce cevapladı, sizin sürekli bu gürlemenizi anlamıyorum, artık egonuz tatmin olmadı mı?
Dünyanın veya Rina Roleplay'ın en kaliteli en havalı en tanınan kişisi sizsiniz tamam, artık bu EGO olmamalı.

Son bir konu daha, orada da yazmıştım bilmiyor, yapamıyor olabilirler bunu yönetim belirler güzel dostum, sen onların birlik tanıtımına gidip onları baltalayamazsın. Sen Admin misiin? Owner misin? Sen kendi birlik tanıtımından sorumlusun. Tabii ki eleştiri yap, ama gerçekten "ELEŞTİRİ" olsun, öyle aşağılayıcı tavırlarla yapma. Sen Annenin Babanın karnında mı öğrendin MC kültürünü? Hayır. Onlara da sabır ver.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #266 : 19 Nisan 2018, 20:32:02 »
Kardeşim bak şimdi yönetimde birlikler ile yakından ilgilenen birisi yok. Arşive alınacak konular bile haftalarca açık halde bekliyor, yönetimin şuanda yaptığı uğraştığı sunucu içerisi ve sunucu geliştirme. Bu arkadaşların liderini telefonla da aradım, birliklerine eleştiri de yaptım. Bu arkadaşlar ilk açıldıklarında oldukça iyi rol yapıyorlardı, ne oldu da böyle değiştiler. Emin ol bu arkadaşlardan şikayetçi olan tek kişiler bizler değiliz. Burada diğerlerinin belirtmediğini ağır sözler ile belirtmem beni egoist yapıyorsa aynen dostum egoistim. Ben de bazı konseptleri bilmiyorum ama yapmadan önce araştırıyorum. Araştırıp bilenlerden destek alıyorum ama bu şahıslar ne eleştirilere bakıyor ne de forumla. Tanıtımları açış tarihleri ile kişi sayılarına bakınca ağlayasım geliyor. 49 kişilik birliğin tanıtımı nasıl olurda hala 5 sayfa, bu birliğin neden onayı var? Yazık sadece yazık. Ne yapsam ego olarak algılanıyor, o yüzden artık ego laflarına gücenmiyor ve dikkate almıyorum.

Çevrimdışı Rubii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #267 : 19 Nisan 2018, 20:37:10 »
Birlik tanıtımınızı baltalamak istemiyorum, ilgilenen olmayabilir evet, ben şu o bu neden eleştiri yapmıyoruz da sadece sen yapıyorsun? Kendine bunu sor lütfen. Yetkililer kültürü bilmediğini görebiliyorlar değil mi? Bir sürü adminin birliği var burada illaki görüyorlardır, yönetime iletiyorlardır. Sunucuda bu kadar fazla kişili bir birliğin böyle olması gücüne gidiyor olabilir, haklısın. Ama yönetime bırak dostum, ilgileneceklerdir. Yani kendine eleştiri yapıldığında kabullenemiyorsun, tehdit eder gibi erkek gerçek hesabından  yazsana diyorsun, eleştiriyi kabul edemiyorsan birlik açmamalıydın.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #268 : 19 Nisan 2018, 20:47:03 »
Birlik tanıtımınızı baltalamak istemiyorum, ilgilenen olmayabilir evet, ben şu o bu neden eleştiri yapmıyoruz da sadece sen yapıyorsun? Kendine bunu sor lütfen. Yetkililer kültürü bilmediğini görebiliyorlar değil mi? Bir sürü adminin birliği var burada illaki görüyorlardır, yönetime iletiyorlardır. Sunucuda bu kadar fazla kişili bir birliğin böyle olması gücüne gidiyor olabilir, haklısın. Ama yönetime bırak dostum, ilgileneceklerdir. Yani kendine eleştiri yapıldığında kabullenemiyorsun, tehdit eder gibi erkek gerçek hesabından  yazsana diyorsun, eleştiriyi kabul edemiyorsan birlik açmamalıydın.
Farkında değilsin sanırım, bekle farkına vardırayım. Birliği değil, beni eleştirdin.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: