mesela belirli kişilere satılabilir 15 lvl üstü kişilere zaten bu aralar dm azaldı
DM azaldı mı? Sen ya büyük birliklerde değilsin yada daha önce LSPD veya 40,50 Kişilik illegal olan DMci birliklerine girmiyorsun.
Kendinden bilerek genel bir şeykilde konuşmazsan daha güzel olabilir ve Server sahibininde kazanması ve o kadar uğraşının emeğini alması gerekir.
senden fazla büyük birliğe girmişimdir Petrovlar Sırplar Mathilalar
İsim vermeyeceğim geçen zenci rolü yaparken yolda 1 sultan inip durduk yere sıktı daha sonra " xlar s*ker " yazıp binip geri gittiler ve kişilerle hiç bir rolüm yotku. Birlik sahibiyle konuştum arkadaşlar bizden değil dedi, şikayet açtım ceza aldılar baktım ve o birliktendi. Yani bazı arkadaşlar birliği kalabalık olsun diye reklam verip adam alıyor ve bu birlik onaylı

Şaka gibi değil mi? Reklam vererek adam arıyor x malikanesinde çalışacak şöför güvenlik aranıyor diyor. Daha fazla konuşmayacağım, mesele kalabalıkta değil bir laf var nerde çokluk orada b*kluk diye. Marifet rolde rolde.
Ayrıca rol sultanlara doluşup birliklere baskın atmak değil, illegal rolü çatışma sananlar mümkünse il-legal rol yapmasın.