Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BRIDGE BOYS

Başlatan SayınBüyük, 05 Ağustos 2019, 00:39:38
Okunma sayısı 5425 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mart 2022, 22:09
Toplam oynama: 147 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BRIDGE BOYS
« Yanıtla #150 : 08 Ağustos 2019, 17:21:06 »
Bu tanıtımda bize önerilerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama mafya rolünden geldim ve herkez le ıc düşmanlığım devam ediyor sanki şikayet açıyorum illaha bir yolu bulunuyor bizde dm den sıkıldığımız için çete rolüne geçtik ama şuan 10 tane çete varsa 9 u gelip gidip sıkıyor biz ne yapalım bizde oturup silah kaybetmeye alıştık artık diyemeyiz heralde herşey dışardan görüldüğü gibi değil anlıyacağınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Şubat 2023, 20:48
Toplam oynama: 51 gün, 1 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #151 : 08 Ağustos 2019, 18:07:38 »
Bu tanıtımda bize önerilerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama mafya rolünden geldim ve herkez le ıc düşmanlığım devam ediyor sanki şikayet açıyorum illaha bir yolu bulunuyor bizde dm den sıkıldığımız için çete rolüne geçtik ama şuan 10 tane çete varsa 9 u gelip gidip sıkıyor biz ne yapalım bizde oturup silah kaybetmeye alıştık artık diyemeyiz heralde herşey dışardan görüldüğü gibi değil anlıyacağınız.
İyide biz kimseye silah sıkmadığımız halde sizin gelipte bize silah sıkmanız biraz anormal durum :) Ve ekstra dm den kaçmak için çete rolüne başvurmanız hata olmuş asıl en çok dm yiyen çete oluyor,Misal vereyim: bir günde mahallede ne zaman rol yapmaya kalkışsak illa bir tane canı sıkılan eleman drive by atarak mahalleyi talan ediyor niye sıkıyorsun diyorum adam diyor ıc düşmanlık var daha adamla konuşma rolüne bile girmemişim-yani uzun lafın kısası çok yanlış şeye başvurmuşsunuz. ama diyorsanız biz sabrederiz,başarılar ama dm atmadan yapmanız gerekir.Bu arada enb güzelmiş link atarsan sevinirim :D

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #152 : 08 Ağustos 2019, 18:48:44 »
İyide biz kimseye silah sıkmadığımız halde sizin gelipte bize silah sıkmanız biraz anormal durum :) Ve ekstra dm den kaçmak için çete rolüne başvurmanız hata olmuş asıl en çok dm yiyen çete oluyor,Misal vereyim: bir günde mahallede ne zaman rol yapmaya kalkışsak illa bir tane canı sıkılan eleman drive by atarak mahalleyi talan ediyor niye sıkıyorsun diyorum adam diyor ıc düşmanlık var daha adamla konuşma rolüne bile girmemişim-yani uzun lafın kısası çok yanlış şeye başvurmuşsunuz. ama diyorsanız biz sabrederiz,başarılar ama dm atmadan yapmanız gerekir.Bu arada enb güzelmiş link atarsan sevinirim :D
Sebepsiz yere kimseye sıkmam kardeşim vardır bi durum sıkmışımdır enb yi youtube den yusuf tekin hera enb yazarsan bulabilirsin 😂

Çevrimdışı !SeFaKoçak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Nisan 2020, 13:55
Toplam oynama: 38 gün, 22 saat
« Yanıtla #153 : 09 Ağustos 2019, 11:51:21 »

Biz bu aralar DMye çıkmasak bile herhangi bir yere gitsek bize sıkan adami görüyoruz sıktigmiz zaman b den ss  şikayet açıcam diyor sonra iç düşmanlık dediğimizde bile şikayet açıyor.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
« Yanıtla #154 : 09 Ağustos 2019, 12:38:51 »
DM ye gidekkmiii sultana binekk mii tüccardan geçekmiii hele zencim gel gidek

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Başarılarrrrr
biri biter biri başlar çekememeye devam siz ❤️
Aynen melihciğim çekemiyorum seni :D İyi roller.
Bak buraya gelip tanıtım kirletiyorsun eren bir daha uyarmam diğerinde birlik şikayetin açılır arkadaştık diye açmıyorum bak zorlama
Yaptıgımız kural ihlali yok  açabilirsin.

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #155 : 09 Ağustos 2019, 12:42:16 »
DM ye gidekkmiii sultana binekk mii tüccardan geçekmiii hele zencim gel gidek

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Başarılarrrrr
biri biter biri başlar çekememeye devam siz ❤️
Aynen melihciğim çekemiyorum seni :D İyi roller.
Bak buraya gelip tanıtım kirletiyorsun eren bir daha uyarmam diğerinde birlik şikayetin açılır arkadaştık diye açmıyorum bak zorlama
Yaptıgımız kural ihlali yok  açabilirsin.
Hadi git koşşş kendi tanıtımını kirlet

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #156 : 09 Ağustos 2019, 22:36:40 »

Biz bu aralar DMye çıkmasak bile herhangi bir yere gitsek bize sıkan adami görüyoruz sıktigmiz zaman b den ss  şikayet açıcam diyor sonra iç düşmanlık dediğimizde bile şikayet açıyor.
olsun beyler sorun yok

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:03
Toplam oynama: 137 gün, 0 saat
« Yanıtla #157 : 10 Ağustos 2019, 00:31:42 »
Yarın rol ssleri devam edecektir.

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 18:45
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Zahir Graham Lv.31
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 06:27
Toplam oynama: 309 gün, 8 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Rahsam Cobb Lv.31
Son giriş: 24 Temmuz 2024, 15:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #158 : 10 Ağustos 2019, 01:14:37 »

geçen gün onun bunun tanıtımına sallıyodun başka sunucudan ss alma diye? ulan adamı indirip bir marifetmiş gibi ss atıyorsun utan bence. mükemmel rol he bir daha kimsenin tanıtımına sallama şu hale bak düzeltin olum kendinizi gidip rehber falan okuyun böyle ss alınmaz.

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #159 : 10 Ağustos 2019, 11:08:02 »

geçen gün onun bunun tanıtımına sallıyodun başka sunucudan ss alma diye? ulan adamı indirip bir marifetmiş gibi ss atıyorsun utan bence. mükemmel rol he bir daha kimsenin tanıtımına sallama şu hale bak düzeltin olum kendinizi gidip rehber falan okuyun böyle ss alınmaz.
Seni tanıtımda zorla tutan yok kardeşim girme bakma tbaıtıma görmemiş olursun