Sıradan bir doğum günü kutlaması olamayacak bu biliyorum. Büyük bir platformda birçok dine ve görüşe mensup insan okuyacaktır bunu. Benim görüşüm, senin bunları görebildiğin yönünde. Bir oyunda tanışmış olsak da, bir çok kişinin kalbine taht kurdun, bir o kadarının da idolü oldun. Seni her türlü hatanla ve yanlışlarınla sevdik. İyi ki bu sunucuda karşılaşmışız, iyi ki tanışmışız, iyi ki doğmuşsun. Görmeyecek olsak da içten içten gülümse Enis.
Bir anımı paylaşmak istedim...
Sürekli yaptığım bir olay, Enis'in profiline bakmak. Enis'i kaybetmeden önce aramız pek iyi değildi. Birbirimizin arkasından sallıyorduk, karşı karşıya gelip duruyorduk. İçimi burkan bir olay ama bunu paylaşmak istedim. O kadar olaya rağmen gözden kaçırdığım bir Mention'u, Enis'in profiline bakarken gördüm. İdolünüz kim diye bir konuda ilk bana beni etiketlemiş. Enis'in bu hareketini ve olgunluğunu asla unutmayacağım. Benim kavga içinde olduğum bir adama göstermeyeceğim bir olgunluk. Gördüğüm zaman yüzümde buruk bir gülümseme belirir. Asla söyleyemedim, teşekkür ederim.