Baylar geçen gün kargo gelmiş evde kimse yokmuş bu gün çıktım işte kargoyu almak için caddede taksi bekledim ondan sonra bir taksi geldi durdu, taksiye bindim adama nereye gideceğimi anlattım sonra adam bana şunu dedi " arkada ki adam için durmuştum niye biniyorsun" bunu dedi abartmıyorum ve yalan değil sonra adam 1 dakika durdu ve kimse binmeden devam etti ve benden başka kimse yoktu takside sonra bir tane daha taksi geldi durdu bindim adam yanımda ana avrat küfür ediyor sonra bana sordu "nereye gideceksin" diye bende anlattım falan adam laf söylemeye başladı lan gideceğim yer Allah'ın unuttuğu yer değil normal kargo şubesi sonra biraz vakit geçti adam beni Allah'ın unuttuğu yere bıraktı sonra bir ton laf söyledi yok "seni götürmeyeceğim" "boş şeyler anlatıyorsun" "seninle uğraşamayacağım" "vakit kaybısın" sonra bir şey demedim parasını verdim indim sonra başka bir taksiye bindim adam beni bıraktı ama 10 tl fazla aldı acelem var diye verdim indim. Kargo kapalıydı yolun ortasında bir ton küfür ettim bir tane daha taksiye bindim adam beni evden 1 km uzaklıkta bıraktı çünkü param yoktu amk
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz insanlar neden bu kadar gergin ve varsa sizde de bir şey anlatın