Normal LSPD rol yapıyor, hem kendi aralarında hemde sivillerle.
Sacede, bir kaç DM'ci tayfa yüzünden rol yapma istekleri kalmıyor.
Şerif departmanı varkende rol döner, yokken de döner merak etme.
baya güzel yapıyor yani bunu çok iyi gözlemliyebiliyoruz, siviller falan aynen doğrudur.
Valla seninle seviyeli şekilde tartışırdım ama ne yapsam boş
Git ve LSPD birlik tanıtımına bak
Yapamıyor derken gereksiz bir genelleme yaptım bu konuda özür dilerim. Benim bahsetmek istediğim yaptığınız roller sürekli birbirlerini tekrarlıyor. Örneğin bir departman üyesinin neden dışarıdan bir dostu olmuyor? Suç oranının en yüksek olduğu yerlerden kendine bir muhbir edinmiyor? Yada neden polislerin kişisel bir hayatı yok, ne bileyim sadece LSPD'yi yöneten insanların dediklerini mi yapıyorlar? Benim kast ettiğim şey rol çeşitliliği dostum. Yaptığınız roller sürekli birbirlerini tekrarlıyor. Düzgün bir şekilde konuştuğun için teşekkür ediyorum.
Muhbir bulmak dedektifin işi, bu işlere onlar bakar onlar yürütür. Ben Dedektif rolü yaparken muhabirim yok muydu sanıyorsun X çetesinin lideriyle bile iş yaptım merak etme.
-
Kişisel hayatta rol yapmak onların seçimi ve isteğine bağlı, karakteri IC sıkıntılar çektiği için mesai yapanlarda var aynı şekilde saat 22:00'dan sonra Departman'ın önünden bile geçmeyenler (bkz. Ben)
-
Ve emin ol LSPD'de ki çoğu kişi sivil hakkını kullanıyor fakat siz bunun farkında olmuyorsunuz. Idlewood ve benzeri yerlerde takılan bir PD üyesini zor görürsün.
-
Son olarak; LSPD'de ki kişilerin illegal üyelerle rol yapmamasının veya yapmaktan uzak durmasının tek yani OOC kısıtlamalar.