Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Robert Rhys


Başlatan Rosetti, 03 Ağustos 2019, 00:09:42
Okunma sayısı 161 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Rhys
« : 03 Ağustos 2019, 00:09:42 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Romeo Montana
Seviye: 14


ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Robert Rhys
Seviyesi:  8

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: ekran görüntülerinde var
Olay Saati: ekran görüntülerinde var
Yaşadığınız olayı anlatınız: Robert Rhys karakteri geçmişte rakip çetemizin bir üyesiydi. Bu çeteyle birkaç kez kavga edildi, bu kavgada Robert de vardı. Bir süre sonra Robert sokağımıza gelip çeteden ayrıldığını ve dost olmak istediğini söyledi. Ben ilk başta ılımlı yaklaştım ve arkadaşlarıma bu isteği ilettim. Onlar "hayır" diyince Robert'i sokaktan kovdum. Zorluk çıkardı ve tekrar tekrar söyledik, sonunda sokağı terk etti.

Aradan birkaç gün geçti, sokağa ara sıra uğramaya başladı. Her seferinde kovduk ve gitti. Fakat her gelişinde ve gidişinde laf attı, korku rolü kuralını ihlal etti. En son gelişinde yine laf attığı için sözlü uyarı şansını kaybetti ve onu aracından düşürüp arka bahçeye götürdük. Konuşması için biraz hırpaladık. Bu kısımda yaşamak için bize koşulsuz her şeyi doğru söylemesi gerekirdi fakat bize adını dahi yanlış söyledi. Kimliğini bulduk ve yalanını ortaya çıkardık. Sonrasında çete üyelerine Robert'i dövdürdüm ve sokaktan şutlatttım.

Neden CK etmek istiyorsunuz?: Bu olay akşam oldu. Ertesi gün öğlen saatlerinde -sanırım- Robert sokağımıza gelip ateş açtı. Bunca yaşanmışlığın üstüne sokağımıza gelmesi dahi onu öldürmem için yeterli bir sebepken arkadaşlarıma ateş açması kesinlikle korku rolü kuralının ihlalidir. Robert karakterinin ölmesi gerekmektedir.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)


Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Cinsiyet: Kadın
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Robert Rhys
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2019, 22:57:39 »
CK kurallarını okuyup CK talebi açın.