Yapılan yorumlar sonucu AR&GE eklentisi V2Öncelikle yaptığım AR&GE'de yaptığın yorumlar sonucu eksikliklerin olduğu kararına vardım haklı yorumlarınız için teşekkürler ;D
Belirtiğim üzere sistemsel fiyatının iki katına mobilyaları satabiliyorduk, buda bazı kurnaz oyuncularımız tarafından kolay yönden para kazanma yoluna dökülebilecektir.
Bu yüzden alınan mobilyalar sistemsel fiyatının yarısına çalınabilecek, çalınabilen mobilyalar duvar mobilyaları veyatta kaplama mobilyaları olmayacak, masa sandalye televizyon gibi el ile tanışınılabilen mobilyalar olacak.
Çalabileceğiniz mobilya sayısı maksimum 25 mobilya olabilecek ve daha üstünü çalamayacaksınız.
Oyunda en kötü evin mobilya fiyatı $10.000 'i bulurken yarı fiyatının $5.000 olduğunu düşünürsek gayet karlı ancak tehlikeli bir iş haline gelmiş olacak. Ben bu evi özel mimara yaptırdım emeğim gitmesin diğer kardeşlerimizde malesef evlerinin güvenliğini artırması gerekecek, evinizin güvenliğini artırın ve rahatınıza bakın gibi birşey olacak.
Ev Güvenliği Sistemi (Seviyeli)
Seviye 1 - 15.000$ Eviniz çok mobilyalı ve özel tasarım bir ev değilse işinizi görebilecek seviyede, eve giren hırsızın oyalanması için orta düzeyde başarılı bir şey. Hırsız bu güvenlik seviyesinde 2 dakika boyunca kapıyı maymuncukla kırmasında zorluk çeker.
Seviye 2 - 30.000$ Eviniz orta düzey mobilyalı bir evse bu güvenlik sistemi tam size göre, eve giren hırsızın işini çok zorlaştırıyorsunuz. Hırsız bu güvenlik seviyesinde 4 dakika boyunca kapıyı maymuncukla kırmasında zorluk çeker.
Seviye 3 - 60.000$ Eviniz yüksek pahalı düzey mobilyalı bir evse bu güvenlik sistemi sizin evinizi tamamen koruyor ve için rahat olsun, eve giren hırsızın işini imkansız hale getirdiniz. Hırsız bu güvenlik seviyesinde 4 dakika boyunca kapıyı maymuncukla kırmasında zorluk çekecek. Gelelim en önemli kısma polis hırsızın bulunduğu konuma gidiyor, hırsız evin içine mi saklanacak polisle mi çatışacak bilemiyoruz. O hırsıza kalmış birşey kendini riske mi atacak yoksa başka evler mi arayacak ona kendisi karar verecek.