Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

gidiyorummm

Başlatan galaksidekiskender, 07 Nisan 2018, 16:01:53
Okunma sayısı 983 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2018, 18:30
Toplam oynama: 18 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
gidiyorummm
« : 07 Nisan 2018, 16:01:53 »
gidiyorum, abartinin pd yönetememesinden dolayı, pd üyelerinin saçma sapan pd rolü yapıp sivillere karşı ahkam kesmesinden dolayı, gidiyorum, gidiyorum. hoşçakal sevdiceğim, rol öğrende gel...

umarım bu konuya abarti tarafından kilit vurulmaz, vurulacağına adım gibi eminim. belkide konu kaldırılacak ama umrumda değil, önünüze geleni pd almanız. hatta abarti gibi birinin pdyi yönetmesi büyük bir ironi, haydi hoşçakalın

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ekim 2018, 21:09
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
Ynt: gidiyorummm
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2018, 16:05:13 »
Abarti güzel yönetiyor dostum merak etme. Bu hataları IC olarak çözüm yoluna başvurmaktan kaçındıysan bu senin hatandır. Abarti gerekli işlemi her zaman uygular.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2018, 16:06:41 »
hee aynen önüme gelene abarti nasıl biri diyorum, ilk açılan rp serverinde boş boş karakter tanıtımı açıp millete shitpost atıyor diyor, seveni az zaten bir şey biliyormuş gibi davranıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2018, 16:08:36 »
abarti güzel yönetiyor pdyi demişsin, pd üyelerinin sivillere ahkam kesmesi.. ikinci ihtarda polise direnmeden işlem görecek olmam, pd üyelerinin bana kudur-ağla-çıldır gibi kelimeler söylemesi.. of abi off. bi abarti biliyor aynen, şu adamları bi testten geçirse ilk testte çuvallarlar. tabi abartinin yapacağı testte 1+1 dir.

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2018, 16:11:10 »
Düşmanına hiç denk gelmedim, seveni çoktur. İllegal rol yapan arkadaşlar Enis'in cihadcı olduğunu söylüyor çünkü güzel kordine ediyor. Dediğim gibi IC bir şeyi OOC taşıman yanlış gidip şikayet edebilirdin zor bir şey değil atılıyorlar zamanında oradaydım ve yaşanan durumlar oldu, atılanlar oldu. Seveni az diye PD yönetemez mi? PD giden herkes Enis'in güzel yönettiğini görmüştür, ne öğrendiysem PD hakkında ondan öğrendim. İyi forumlar.

Eğer testde geçerse aynı durum yaşanabilir bu yüzden senin şikayet etmen gerekiyordu bu senin hatan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2018, 16:12:27 »
Düşmanına hiç denk gelmedim, seveni çoktur. İllegal rol yapan arkadaşlar Enis'in cihadcı olduğunu söylüyor çünkü güzel kordine ediyor. Dediğim gibi IC bir şeyi OOC taşıman yanlış gidip şikayet edebilirdin zor bir şey değil atılıyorlar zamanında oradaydım ve yaşanan durumlar oldu, atılanlar oldu. Seveni az diye PD yönetemez mi? PD giden herkes Enis'in güzel yönettiğini görmüştür, ne öğrendiysem PD hakkında ondan öğrendim. İyi forumlar.

olm diyorum ki adam IC'den bana kudur ağla çıldır diyor diyorum sen diyosun ki abartiye IC şikayet et, sen ne tür bir vasıfsızsın yahu adamlar böyle bir şeyde bulunuyorlar, bunların pdye alınması bile saçma değil mi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2018, 16:13:30 »
gel kapıştırak şurda metropolitanın alt birimlerini saysa kalçamı vericem

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2018, 16:16:01 »
Seninle düzgün konuşuyorum sende öyle konuş. Adam sana ağla kudur çıldır diyorsa şikayet ediceksin böyle insanları PD'de bulunması Abarti'nin ileriyi görmesini bekleme. Burada egonu sergileyeceğine gidip IC'de çözüm yolu arasaydın seninle ilgilenmek için her şeyini verecek adam zaten Abarti'dir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2018, 16:17:17 »
kardeşim nerenle okuyosun, adam kudur çıldır ağla diyor sivile, abarti bu adamı teste tabi sokmadan devriyeye çıkartıyor allahım bi benmi manyağım ileriyi göremiyosa bu işi başkasına devretsin

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2018, 16:18:52 »
Her insanin bir hatası olur, senin hiç mi olmuyor? Biraz empati yapmayı dene beynini biraz yor.

Adam zaten teste tabi tutuyor, bu sadece Enis ile bitmez adam ne yapabilir revizyon geliyor son dönemde sıkılıp çıkan insan oldu. Kadro biraz boşaldı bu yüzden gözünden kaçabilir sen nerenle okuyorsun peki?