Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ENB İzni (D3D9)

Başlatan A dopo., 01 Ağustos 2019, 23:54:55
Okunma sayısı 567 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı A dopo.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Ocak 2022, 01:05
Toplam oynama: 55 gün, 8 saat
Birlik: *???
ENB İzni (D3D9)
« : 01 Ağustos 2019, 23:54:55 »

FreezIn's ENB V3.1 - GTA SA - SAMP

Windows 8/10 için ENB crashını yükledim, ENB başka sunucularda çalışırken Rina Roleplay'a giriş yaparken sağ altta "D3D9 Entegrali." diye hata veriyor.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ENB İzni (D3D9 Entegrali)
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2019, 23:57:00 »
Sorunun onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum,  " D3D9 entegreli " bir hata değil.

Bende kullanıyordum, sorunsuz şekilde çalışıyordu (aynı şekilde W8/10 fixleri ile).

Çevrimdışı Arvelox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2021, 01:07
Toplam oynama: 21 gün, 7 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2019, 13:47:09 »
Oyun .bat dosyası ile çalışıyor, onu nasıl ayarlarladınız? Biz denediğimizde .bat dosyası ile sapa sağlam çalışıyor ama Rina Clientinde giriş butonuna bastığımızda oyun açılmadan crash veriyordu. Yardımcı olursanız seviniriz.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2019, 14:44:19 »
Aslına bakarsak bende nasıl işliyor pek anlamış değilim, ilk kurduğum zaman " fix " adı altında verilen dosyalara gerek kalmadan bile girebilmiştim, sonrasında ENB'yi tekrar kurduğumda giriş sağlayamamıştım.

Sonrasında bu videodaki " FIX " i denedim o zaman giriş yapabilmiştim ancak sizin dediğiniz gibi Rinada açılmaması, diğer sunucularda açılması gibi bir durumla karşılaşmadım o yüzden kesin bir şey söylemeyeceğim pek bilgim yok, " .bat " dosyasını bir kere açtıktan sonra bir daha açmama gerek kalmamıştı, video aşağıda.

Çevrimdışı Arvelox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2021, 01:07
Toplam oynama: 21 gün, 7 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2019, 11:35:22 »
Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Orada kastettiğim başka sunucularda açılmaması değildi, biliyorsunuz ki Rina direkt olarak Samp'ı çalıştırıyor ve oradan oyuna giriyoruz. Ama modda ise sampa girmek için .bat dosyasını çalıştırmak gerekiyor Rina Clienti ise .bat dosyasın çalıştıramayacak bir kodlamaya sahip, direkt olarak sampı çalıştırıyor(.bat dosyasını değil). Videodaki çözümü de deneyeceğim, iyi forumlar.