1 Ağustos 2019'da açtığım bu tanıtımın arasından 2 yıldan fazla zaman geçti. Bununla beraber 3 yılı aşkın süredir oynadığım Rina'yı da belirsiz bir süre boyunca bırakacağım. Bu platform benim için iyi bir deneyim oldu. 3 yıl boyunca gerçekten arkadaş olabileceğim kişiler karşıma çıktı. Aralarından konuşmaya devam ettiklerim de var konuşmayı bıraktıklarım da. Bunun yanı sıra kimlerin bir oyun yetkisi ya da parası için neler yapabileceğini, insanların göründüğü gibi olmadığını da deneyimlemiş oldum. İsteyen alınsın, ben kim olduklarını biliyorum. Ortaokul arkadaşım olan Mert (
@hell) sayesinde başladığım bu sunucuda zamanında çok keyifli vakitler geçirdim, birkaç aydır sunucuda yaptığım hiçbir şeyden keyif alamamaya başladım. Sıklıkla rol yaptığım kişiler ya Rina'yı bıraktı ya da farklı sunuculara geçti, bu durumda son 4-5 ay içerisinde sadece sunucuda zaman öldürdüm. İleride ne olur bilmiyorum ama bir süre boyunca Rina'da olmayacağım, belki dönerim belki de dönmem.
respect;
@hell @Vile @Owly @Nathea @malenes @Albin @şimaykıl @Forlorn @Xuneity @Zosgne @NaRoux @Scythe @Batinoski ve ismini sığdıramadığım bana yoldaşlık eden herkes.